Kim haklı sizce?

Özel sağlık sigortası yaptır, enjeksiyonlar zaten keriz kazıklamak için, tedavi etmez kısa süreki iyileşme sağlar. Gerçi senin ki çok farklı bir şeydi dimi kireçlenme
Bu arada ben adım atamıyordum ayağa kalkamıyordum enjeksiyon sayesinde ayağa kalktım Allah razı olsun doktordan.

Dünyada sadece bir kişide görülen çok nadir bir hastalık. Tıp çaresiz kaldı
derdi çekmeyen bilmez basitçe yaptığınız oturduğunuz yerden kalkma bile işkence olur mu insana oluyor. Allah düşmanıma vermesin. Osteoartrit yaşamı kısıtlayan en zor hastalıklardan biridir.

Var ben de varr merak etme ölünmüyor 60 yaşında annemde de var senin kadar söylenmiyor
Herkesin ağrı acısı farklı özelden konuşabiliriz. İleri evreyse öyle bir mahverderki o tıkırtılar acılar her adımda mahveder insanı nitekim eklem değişimi yapılan bir hastalık

Herkesin ağrı acısı farklı özelden konuşabiliriz. İleri evreyse öyle bir mahverderki o tıkırtılar acılar her adımda mahveder insanı nitekim eklem değişimi yapılan bir hastalık
Evet ameliyat evresinde ama tabi seninkinden daha ileri seviye olamaz

İşine gelmeyeni geçiyorsun demek ki. Bu kadar ileri seviyeyse ameliyat tarihi vermiştir doktor onun ekran görüntüsünü de istemiştim hiç oralı olmamıştın
Hiç hatırlamıyorum ya şu an ameliyat öncesi en etkili tedavi uygulandı. Bu da olmazsa diyebilirler korkum o ya zaten benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…