Nolur dalga geçmeyin başınıza gelir Allah korusun düşmanımın başına vermesin Allah çekmeyen anlamazŞimdiye kadarki hiç bir kireçlenme onun kireçlenmesinin üstünde olamadı
Hastalığınızı yada detayları bilmiyorum gecmıs olsun .Yaptırmam şu an idare etmeye çalışırım eskisiyle bütün harcamaları minimuma çektim önümü görene kadar çünkü hastalıkla 8 aydır uğraşıyorum
Mr atsın mı?Yaptırdım onu da aynen.
Kısa süreli iyileşmeyi de bir görsem.
İleri tedaviler var epey kas gücüyle 10 yıl vs gidebiliyormuş. Kireçlenme var mı sende? Biliyosun heralde basitliğini.
Bu arada ben adım atamıyordum ayağa kalkamıyordum enjeksiyon sayesinde ayağa kalktım Allah razı olsun doktordan.Özel sağlık sigortası yaptır, enjeksiyonlar zaten keriz kazıklamak için, tedavi etmez kısa süreki iyileşme sağlar. Gerçi senin ki çok farklı bir şeydi dimikireçlenme
Varsa atsın tabi özelden beklerim:)Mr atsın mı?
Var ben de varr merak etme ölünmüyorNolur dalga geçmeyin başınıza gelir Allah korusun düşmanımın başına vermesin Allah çekmeyen anlamaz
Keşke 60 yaşında olsaydım diyecek şimdiVar ben de varr merak etme ölünmüyor60 yaşında annemde de var senin kadar söylenmiyor
derdi çekmeyen bilmez basitçe yaptığınız oturduğunuz yerden kalkma bile işkence olur mu insana oluyor. Allah düşmanıma vermesin. Osteoartrit yaşamı kısıtlayan en zor hastalıklardan biridir.Dünyada sadece bir kişide görülen çok nadir bir hastalık. Tıp çaresiz kaldı
Mr atsın mı?
Herkesin ağrı acısı farklı özelden konuşabiliriz. İleri evreyse öyle bir mahverderki o tıkırtılar acılar her adımda mahveder insanı nitekim eklem değişimi yapılan bir hastalıkVar ben de varr merak etme ölünmüyor60 yaşında annemde de var senin kadar söylenmiyor
Aa ne zaman ben es geçmem böyle birşeyi :)ben ondan daha önce reçete istemiştim atmamıştı ne kadar önemli ilaç kullanıyor bakalım diye
Keşke hemen platin taktırır rahatlardım genç yaşa yapmıyorlardaKeşke 60 yaşında olsaydım diyecek şimdi
Evet ameliyat evresinde ama tabi seninkinden daha ileri seviye olamazHerkesin ağrı acısı farklı özelden konuşabiliriz. İleri evreyse öyle bir mahverderki o tıkırtılar acılar her adımda mahveder insanı nitekim eklem değişimi yapılan bir hastalık
Kıyamam. Konu altın ve senin cimriliğindi yine keşke ölseme bağlayacaksın az kaldı.Keşke hemen platin taktırır rahatlardım genç yaşa yapmıyorlarda
Öyle ama annem hep öyle genelde öyleler anneler galiba alıştım takmıyorum sinir anında böyle yoksa çok iyidirNe kırıcı bir cümle
İşine gelmeyeni geçiyorsun demek ki. Bu kadar ileri seviyeyse ameliyat tarihi vermiştir doktor onun ekran görüntüsünü de istemiştim hiç oralı olmamıştınAa ne zaman ben es geçmem böyle birşeyi :)
Yaşı var ama ben gencim ve belki benimkide ameliyat evresinde biliyormusunuz ki?Evet ameliyat evresinde ama tabi seninkinden daha ileri seviye olamaz
Hiç hatırlamıyorum ya şu an ameliyat öncesi en etkili tedavi uygulandı. Bu da olmazsa diyebilirler korkum o ya zaten benim de.İşine gelmeyeni geçiyorsun demek ki. Bu kadar ileri seviyeyse ameliyat tarihi vermiştir doktor onun ekran görüntüsünü de istemiştim hiç oralı olmamıştın
Konuyu değiştiren ben değilim Kudr cum amaKıyamam. Konu altın ve senin cimriliğindi yine keşke ölseme bağlayacaksın az kaldı.
Yoo sensin. Almak istemiyorum cebimde akrep var demek yerine ama dizim, ama tedavi, ama param, ama ama ama… dönüp dolaşıp dizine getiriyorsun bütün konuları.Konuyu değiştiren ben değilim Kudr cum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?