Kim haklı sizce?

Yukarıdaki yazdıklarım birebir doğru 3 taksit ödemezsen zaten icra takibi baslat ha banka yapılandırın taksidi söyle olsun bilmem ne diye arar ama avukatlık ücreti kol gibi faiz binince borc 1 milyonu bulur ki sizin arabanız olduğu için üzerine direkt işlem başlar yolda sokakta arabayı bağlarlar yedi Emine alırlar.

Onun üzerine bişey olmadığı için mi sorun yaşamadı?

Hangi kredi 6-7 ay ödenmiyormuş yahu öğrenince bana da anlatın

Haksız falan değilsiniz. Kendi ekonominizi ve zorluklarınızı kimse sizden iyi bilemez. Anneniz elalem ne der diye düşünerek muhtemelen biraz bencillik yapıyor gibi görünüyor. Tüm masraflarını siz karşılıyorsanız annenize benim katabileceğim bu kadar deyin ve hediyeyi ona göre organize etsin. Bundan sonrası için de kendi katkı oranınızı her şey için belirleyin derim ben. Bazen büyük masraflar varken böyle küçük harcamalar birikip dağ olabiliyor. Ödeme sorumluluğu olmayan evdeki bireyler bunu ne yazık ki anlamıyor ama ödeyenin kaygı düzeyi ciddi artıyor. Sınır koyun lütfen böyle maddi durumlarda da. çok geçmiş olsun. umarım hızlıca iyileşirsiniz

Paralar nasıl ortak? Aynı evde mi yaşıyorsunuz?

bugün sorucam bankacı arkadaşa yazıcam buraya. Bana baya böyle anlattı valla.
Size şöyle söyleyeyim son zamanlarda 90gün dahi beklenmeyebiliyor. Eğer taksit ödemelerinde düzensizlik görülürse 60 gün sonrasında avukata devir yapılabiliyor. Hele ki ilk taksitler diyorsunuz. İlk 3 ay ödeme geciktirme şansınız yok çünkü ilk ay ödemeniz zamanında olmazsa hemen takibe alabiliyorlar. O dedikleriniz eskiden belki tölere ediliyor olabilirdi ki 90gün sonra yine icra oluyordu ama artık bankalar alacağının peşine daha erken düşüyor.
Hastalığınızı bilmiyorum ama Allah şifasını versin. Teyzeniz için de arada 1500tl var ben annemi kırmazdım altın daha mantıklı bir hediye. 3000 e ne almayı planlamıştınız ?

Onun üzerine kayıtlı birşey yokmuş ben de bir sürü şey var ben yapamam bunu yani
Yani buraya yazmamış olsanız malınız mülkünüz,banka hesaplarınız herseye haciz konulacaktı hem akrabanız sizin arabanız olduğunu bilmiyor mu size böyle bir akıl verdi neyse vazgecmeniz çok güzel oldu.

Yatak örtüsü alıcaz.

Yok iyice soruşturmadan çekmezdim tabi yada uyarı vs olunca bir şekilde öderdim. Akrabam arabamı vs annemin üzerine sanıyormuş az vergi için öyle yapılıyorya genelde.

Ben çok kredi çektim ama hiç aksatmadım. Şimdi şöyle tekliflerle geldiler. Zaten şu an ödediğim krediler var yine. Kredi çekicem faiz oranı 2.99 Onları kapatıcam aylık ödeme atıyorum 20 binden 10 bine düşecek elime 50 bin kalacak ama 4 aya bitecekti bir yıl ödiycem. Mantıklı mı bilmiyorum.

Evet küçük şeyler birikiyor gerçekten dediğiniz gibi çok sağolun. Klasik kk kadınları hemen cimri etiketini yapıştırdı şaşırdıkmı hayır:)

Sağlık söz konusu hangisi sizin bütçenize uyuyorsa öyle yapacaksınız. Böyle durumlarda sıkışıklık varsa ben şahsi olarak vadeyi uzatıp faiz ödemeyi göze alır elim rahatlayınca o gün kredimi kapatırım. Tamamen sizin işinize yarayanı yaparsınız. Ama dediğim gibi bir krediye 6-7 ay ödeme yapmama durumu yok. İlk ayları ödemezseniz direkt kötü müşteri oluyorsunuz yapışıyorlar yakanıza

evet bu yöntem daha iyi gibi gerçekten

Ev hediyesi olarak çeyrek almak çok bayağı geldi bana
Neden bayağı? Altın takma kültürü ülkemizde var olan bir şey. Hediye edilen kişi istediği gibi değerlendirsin mantığı ile takılıyor. Düğünde ya da doğumda da altın en mantıklı hediye. Ne farkı var ki? Doğum günlerinde bile altın takılıyor bizim yöremizde ya da başarıyı altın ile ödüllendiriyoruz yeri geliyor. Sonuçta birinci derece yakın akraba yani el değil. Yatak örtüsü alacaklarmış. Yatak örtüsüne verecekleri parayı bana getirmelerini bile tercih ederim. Herkesin ev zevki herkese uymaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…