Kim haklı sizce?

Yoo sensin. Almak istemiyorum cebimde akrep var demek yerine ama dizim, ama tedavi, ama param, ama ama ama… dönüp dolaşıp dizine getiriyorsun bütün konuları.
Yok artık kireçlenmeyle dalga geçen de sensin de de tam olsun. Yine ben suçlu oldum iyi mi

Şükür kimsenin hastalığıyla dalga geçmedim öyle bir insan hiç olmadım

Çeyrek altın alın bence. 3 binin üstüne koyacak 3-4 bininiz yok mu? Bir iki ay zorlanırsınız en fazla, sonra kapanır gider. Kullanmadığın eşyalarını falan satarsın ikinci el platformundan. 1-2 bin de öyle gelir halledersin. Hastalık konusunu bence biraz abartıyorsun ama yine de hastalık zor tabi geçmiş olsun.

Aa evet bu eşya satma olayı çok mantıklı şu an yaşadığım şehirde değilim. Öyle olursa alabilirim. Çok sağolun hiç aklıma gelmedi bu.Keşke abartıyor olsam keşke

Seninle geçiyoruz ama hastalık araya kaynıyor. Ciddi bir hastalığın olsa geçmezdik ama komiksin kabul et.
Keşke Kudr. Kireçlenme evresine göre ciddi bir hastalık oluyor maalesef. Allah göstermesin yaşamayan anlamaz. Valla doktorlar da acıyor halime

Aa evet bu eşya satma olayı çok mantıklı şu an yaşadığım şehirde değilim. Öyle olursa alabilirim. Çok sağolun hiç aklıma gelmedi bu.Keşke abartıyor olsam keşke
Kıyafet, kozmetik, çanta, ayakkabı gibi temiz olan ve kullanmadığınız eşyaları koy gerçekten satılıyor. Kardeşine çeyrek almayacak da kime alacak annen haklı.

Ev hediyesine çeyrek ne alaka Allah size sabır ve bol para annenize de akıl fikir versin.

Kıyafet, kozmetik, çanta, ayakkabı gibi temiz olan ve kullanmadığınız eşyaları koy gerçekten satılıyor. Kardeşine çeyrek almayacak da kime alacak annen haklı.
Bir dönem satmıştım ama şu an hiç aklımda yoktu çok iyi oldu bu sağolun.

Ev hediyesine çeyrek ne alaka Allah size sabır ve bol para annenize de akıl fikir versin.
Bizim ailede de yeni ev alana altın götürülür. Ev hediyesi almaktansa ev alan kendi istediği gibi değerlendirsin diye ama birinci derece ailede var bu. Evlenene altın takmakla aynı mantık aslında.

Aynen
Üzülüyorlar ya tedavisi yok ne desinlerki. Enjeksiyonlarla toplayabildiğimiz kadar diyorlar. Dikkat et diyorlar falan filan.
Hastaların karşısına geçip gözünü kırpmadan 3-5 ay ömrün kaldı diyen adamlar seni görünce üzülüyorlar demek. Vay canına.

Bir dönem satmıştım ama şu an hiç aklımda yoktu çok iyi oldu bu sağolun
Ben de anlamadım normalde başka bişeydi birden çeyreğe döndü ilk evleri vs de değil. Biz de çok alıp sattık hediye bile gelmedi bazılarına onlardan o kadarki hatırlamıyorum ne almışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…