Kıyas yapmayalım please bu doğru değil ama öğrenemedin be Kudr cum. Azcık insan ilişkileri psikoloji vs de mi baksan canım. Tabi kendini geliştirmek ister misin bilmemHastaların karşısına geçip gözünü kırpmadan 3-5 ay ömrün kaldı diyen adamlar seni görünce üzülüyorlar demek. Vay canına.
Nevresim takımı götürmekten daha mantıklı. Ev alanın masrafı çok olur, bir nevi destek.Ev hediyesine çeyrek ne alakaAllah size sabır ve bol para annenize de akıl fikir versin.
Onun yerine nakit verilsin altun almak çok saçma bir dünya arkadaşım akrabam biz ev aldık kimse kimseye altın takmadı. Arkadaşlar nerelisiniz? İnsan ev aldı diye altın mı takılırBizim ailede de yeni ev alana altın götürülür. Ev hediyesi almaktansa ev alan kendi istediği gibi değerlendirsin diye ama birinci derece ailede var bu. Evlenene altın takmakla aynı mantık aslında.
Bizde de yok o adet ama annem birinden duymuş hoşuma gitti sanırım. Aslında güzel bence mantıklıOnun yerine nakit verilsin altun almak çok saçma bir dünya arkadaşım akrabam biz ev aldık kimse kimseye altın takmadı. Arkadaşlar nerelisiniz? İnsan ev aldı diye altın mı takılır
Kıyas yapmadım, doktor davranışlarından bahsettim. Sen de bi öğrenmişsin kıyas başka bir şey bildiğin yok. Mesleğim gereği psikolojiye gayet hakimim. Senin gibi kuzenim öyle diyorculardan değilim.Kıyas yapmayalım please bu doğru değil ama öğrenemedin be Kudr cum. Azcık insan ilişkileri psikoloji vs de mi baksan canım. Tabi kendini geliştirmek ister misin bilmem
Nakit para da verilebilir ama altın daha değerli. Egeliyiz bizOnun yerine nakit verilsin altun almak çok saçma bir dünya arkadaşım akrabam biz ev aldık kimse kimseye altın takmadı. Arkadaşlar nerelisiniz? İnsan ev aldı diye altın mı takılır
Kıyas yapmadım, doktor davranışlarından bahsettim. Sen de bi öğrenmişsin kıyas başka bir şey bildiğin yok. Mesleğim gereği psikolojiye gayet hakimim. Senin gibi kuzenim öyle diyorculardan değilim.
Bilemedim bence saçma. Gram alsın o zamanBizde de yok o adet ama annem birinden duymuş hoşuma gitti sanırım. Aslında güzel bence mantıklı
Bilemedim şimdi bakalım düşüneyim bunu da.Bilemedim bence saçma. Gram alsın o zamanay da 100 euro durmunuzda müsait değil iki tarafında gönlü olur
Senin herhangi bir konuda bir şey görebilmeni beklemiyoruz zaten. Üzülme, biz seni böyle kabul ettik. Sen de kendini kabul et.
Ben hiç hakimiyet göremedim net kıyas yaptın üzgünüm
İzmirliyle evlendim kimseden çıkarıp nir çeyrek iliştirmedi yakama verecekleri olsunNakit para da verilebilir ama altın daha değerli. Egeliyiz bizevet yıllardır böyle yaparız. Hem anne hem baba tarafımda aynı. Biz de ev aldığımızda teyzeler, dayılar, kuzenler hep altın getirdi. Biz de götürdük
Neden hep üste çıkma çabasındasın dikkat ediyorum her konuda böylesin net kıyas yaptın ne alaka doktor davranışı yok 3 aylık ömrü kalmış kişi filanSenin herhangi bir konuda bir şey görebilmeni beklemiyoruz zaten. Üzülme, biz seni böyle kabul ettik. Sen de kendini kabul et.
Neden hep üste çıkma çabasındasın dikkat ediyorum her konuda böylesin net kıyas yaptın ne alaka doktor davranışı yok 3 aylık ömrü kalmış kişi filan
AhahahaHe canım kıyas yaptım. Daha ilişki kurma becerisi geliştirememişsin, kalkıp laf yarıştırıyorsun. Sıkıldım, uykum geldi. Sen şimdi kendi kendine ağla yarın sabah yine buluşur birlikte ağlarız dizine ve fakirleşmene.
Hastalık ve bir daha çalışamam mı iyileşemeyecekmim ameliyat gerekir mi düşünceleri zorladı beni. Yoksa 3-4 bin para değil haklısınız kesinlikle.Alın işte bir çeyrek, anneniz haklı.
Tedaviye yazdığınız miktarlarda ödüyorsanız 3 4 binden fakirleşmezsiniz merak etmeyin.
evet asla hafife alınıp dalga geçilecek bir hastalık değil ama yaşamayan anlamaz geçip duruyorlar işte. Allah kimseye vermesin.Kızlar konu sahibinin kireçlemesini hafif alıyorsunuz ama kayınpederim 2 sefer ameliyat oldu kolundan sürekli fizik tedavi ve Işın tedavisi görüyor. Sağ kolu adamın çalışmıyor. Yani hafife alınacak bir şey değil. Allah kimsenin başına vermesin. Birde kireç sürekli kendisine yeniliyor.
Akrabanız size kredi taksidini 3 kez üst üste yani 90 gün boyunca ödemezseniz icralık olacağınızı bütün banka hesaplarına bloke konulacağını,arabanıza el konulacağını,Kara listeye girip temizleninceye kadar hiçbir bankanın size kredi kartı ve kredi vermeyeceğinide söyledimi ki temizlenmesi bile en az 5 sene.Mecburum ne yapayım sence? İyileşemezsem de arabamı satıp kapatıcam. Bankacı bir akrabam böyle tavsiye etti. İyileşeceğime inanıyorum. Hastayım raporluyum acım ağrım var ve düzelemedim bu yüzden çalışamıyorum baya da konu açtım, detaylıca yazdım. hala anlamaman tuhaf geldi.
Yok hiç böyle söylemedi kendisi yapmış 7 ay ödememiş hiçbirşey olmuyor dedi. Ama nasıl yaptı detayını sorucam tabi. Kendisi bankacı bir bildiği vardır sanırım. Uzun süreden kastım 6-7 ay. Zaten araştırmadan çekmem böyleyse akrabalardan altın dolar borç alırım mecburen.Akrabanız size kredi taksidini 3 kez üst üste yani 90 gün boyunca ödemezseniz icralık olacağınızı bütün banka hesaplarına bloke konulacağını,arabanıza el konulacağını,Kara listeye girip temizleninceye kadar hiçbir bankanın size kredi kartı ve kredi vermeyeceğinide söyledimi ki temizlenmesi bile en az 5 sene.
Siz kredi cekip uzun bir süre beklemeyi düşünüyorsunuz ama banka beklemez ve siz arabınızı satmadan banka el koyar icradan satar bakın ilk üç taksidi ödemezseniz olacak olan budur ha burada 200 binlik borç en az 1 milyonu bulur arabanızda icradan satılacağı için ederinden çok ucuza gider o borç yine bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?