- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
- 178
- Konu Sahibi Lokomotif Banu
-
yakamı bırakmıyorlar ki bende dahil olmak istemiyorumher zaman bu konuların dısında olmak ıyıdır.bızzat ıcıne ben dahıl olmadım ama yakınlarımdan cok gordum suclu donup dolasıp o arada kalanlar oluyor
ilk defa bir aldatma konusunda kafam karıştı .
bir insanın hangi sebeple olursa olsun aldatılmasına her zaman karşıyım ama kuzenimin anlattıkları da kafamı kurcaladı.
çok sevdiğim kuzenim karısını aldatmış .
gelin hanım bizi aradı açtı ağzını yumdu gözünü , kuzenininizin ne mal olduğunu anlayın beni bir kızla aldatmış , beni istememiştiniz ama kuzeninize baksaymışınız siz önce felan dedi . aldatılmanın verdiği acıyla böyle konuşuyor diyerek kızmadım her ne kadar ağır konuşmuş olsada . gelin hanımın anlattıklarından sonra ben de o gazla kuzenimi arayıp açtım ağzımı yumdum gözümü .
bankiz önce beni bir dinleyin dedi ;
gelin hanım sürekli kuzenime seni artık sevmiyorum diyormuş , ben sana nasıl aşık oldum ya inanamıyorum kendime diyormuş , sana bir şey hissetmiyorum tarzında konuşuyormuş ; kuzenim de madem öyle artık beni eskisi gibi sevmiyorsun boşanalım o zaman demiş ; gelin hanımda dul bir kadın olarak ben nasıl yaşayacağım , mesleğim yok , ben ailemin evine gitmem deyip boşanmak istemiyormuş , boşanma şartı olarak da açık açık söylememiş ama mal mülk alırsan boşanabilirim belki tarzında şeyler ima ediyormuş . boşanıp napcam belki kötü bir insan çıkaacak karşıma diyormuş . kuzenim hem bana bunları söylüyor hemde boşanmak istemiyor dedi , bende bunaldım belki biraz aklı başına gelir diye bir kızla sadece bir kere görüştüm dedi o kadar dedi . gelin hanımı dinliyorum ben haklıyım diyor kuzenimi dinliyorum ben haklıyım diyor ..
ve gelin hanım işin içine bizi katıyor en samimi olduğum kuzenim ya ,
napcağımı şaşırdım bunların derdinden uyuyamadım işe bile gidemeyeceğim yarın , gelin hanım sürekli beni arıyor , beni aldatan adamla konuşmayın , herkese rezil edin , beni aldattığı kızı bulun
valla cinlerim tepeme çıktı bu olay yüzünden
sizce kim haklı burda ? biz ne yapalım şimdi
Hiiiç ama hiiiç karışmayın. Ama kuzeninize de yaptığını böyle bir mantığın arkasına saklamasının yanlış olduğunu söyleyebilirsiniz. Aklı başına gelir belki demis, boşanmak istiyorum uzun süredir boşanmıyor, böyle boşanmak isteyeceğini düşündüm dese hadi anlamaya çalışılsın. Hiç olumsuz yorum yapmayın, iki tarafa da aile kavramından bahsedebilirsiniz ancak. Karı-koca arasına hakikaten girilmemeli, onlar iki gün sonra barışır.ilk defa bir aldatma konusunda kafam karıştı .
bir insanın hangi sebeple olursa olsun aldatılmasına her zaman karşıyım ama kuzenimin anlattıkları da kafamı kurcaladı.
çok sevdiğim kuzenim karısını aldatmış .
gelin hanım bizi aradı açtı ağzını yumdu gözünü , kuzenininizin ne mal olduğunu anlayın beni bir kızla aldatmış , beni istememiştiniz ama kuzeninize baksaymışınız siz önce felan dedi . aldatılmanın verdiği acıyla böyle konuşuyor diyerek kızmadım her ne kadar ağır konuşmuş olsada . gelin hanımın anlattıklarından sonra ben de o gazla kuzenimi arayıp açtım ağzımı yumdum gözümü .
bankiz önce beni bir dinleyin dedi ;
gelin hanım sürekli kuzenime seni artık sevmiyorum diyormuş , ben sana nasıl aşık oldum ya inanamıyorum kendime diyormuş , sana bir şey hissetmiyorum tarzında konuşuyormuş ; kuzenim de madem öyle artık beni eskisi gibi sevmiyorsun boşanalım o zaman demiş ; gelin hanımda dul bir kadın olarak ben nasıl yaşayacağım , mesleğim yok , ben ailemin evine gitmem deyip boşanmak istemiyormuş , boşanma şartı olarak da açık açık söylememiş ama mal mülk alırsan boşanabilirim belki tarzında şeyler ima ediyormuş . boşanıp napcam belki kötü bir insan çıkaacak karşıma diyormuş . kuzenim hem bana bunları söylüyor hemde boşanmak istemiyor dedi , bende bunaldım belki biraz aklı başına gelir diye bir kızla sadece bir kere görüştüm dedi o kadar dedi . gelin hanımı dinliyorum ben haklıyım diyor kuzenimi dinliyorum ben haklıyım diyor ..
ve gelin hanım işin içine bizi katıyor en samimi olduğum kuzenim ya ,
napcağımı şaşırdım bunların derdinden uyuyamadım işe bile gidemeyeceğim yarın , gelin hanım sürekli beni arıyor , beni aldatan adamla konuşmayın , herkese rezil edin , beni aldattığı kızı bulun
valla cinlerim tepeme çıktı bu olay yüzünden
sizce kim haklı burda ? biz ne yapalım şimdi
bir şeyler yapmaya çalışıyor ama ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım.Seni neden ariyor ,aldatilmak kotu ama senin basini agritmasi gereksiz.evlenirken size mi sormus.Ben bukadar cekmezdim dogrusu.Sizin gelin de cadoloz mus.
biz içinde değiliz sadece kuzenimle çok iyiyiz sebep o .Bir evin içinde bu kadar olmanız hos degil bir.
İkincisi, kuzeninizin esine nasıl davrandıgını bilmiyorsunuz. O kadın o hale nasıl geldi bilmiyorsunuz. Belki kızgınlıkla demis bile olabilir ayrıca o lafları. Kızgınlıkla dememis olsa bile, hicbir sey aldatmasını haklı cıkarmaz. Aklını basına getirecek baska yollar bulamamıs da aldatmıs mı? Yoksa minareyi calmıs da kılıfını mı hazırlamıs?
yakamıza yapıştı.kuzenin haklıyken haksız duruma düşmüş karısının eline bulunmaz bi koz vermiş, kadın ne diye sürekli seni arıyor ki sen ne yapabilirsin, kuzenini silcek halin yok ya, bence boşver karışma, karın bi gün barışırlar sen kötü olursun, yorum yapma bu konuda iki taraflada konuşma derim
yok benden boşansın diye yapmamışHiiiç ama hiiiç karışmayın. Ama kuzeninize de yaptığını böyle bir mantığın arkasına saklamasının yanlış olduğunu söyleyebilirsiniz. Aklı başına gelir belki demis, boşanmak istiyorum uzun süredir boşanmıyor, böyle boşanmak isteyeceğini düşündüm dese hadi anlamaya çalışılsın. Hiç olumsuz yorum yapmayın, iki tarafa da aile kavramından bahsedebilirsiniz ancak. Karı-koca arasına hakikaten girilmemeli, onlar iki gün sonra barışır.
gelin hanımın ailesi kuzenimi sevmiyor, teyzemlerde gelin hanımı konuşmazlar . gelin hanım kuzenime kaçtı , kaçarak evlendiler bu yüzden ne kendi ailesi nede bizimkiler bu evliliği onaylamadılaraman sakın bulaşma, anneler babalar varken başını ağrıtma. yine de ne olursa olsun, kusura bakma ama kuzenin haksız. eşiyle ilgili bi problemi varsa aldatmak yerine ailesine söyleyip aklını başına almasını sağlayabilirdi. bence bahanesi çok saçma. aldatmak istemiş ve aldatmış bu kadar basit.
biz içinde değiliz sadece kuzenimle çok iyiyiz sebep o .
olay şöyle başladı aslında , geçen yıl gelin hanımın arkadaşının eşi karısına araba almış
gelin hanımda ben ezikmiyim bende araba istiyorum bütün arkadaşlarımın arabası var demiş
kuzenim de ben araba almam alamam , benim arabam var , anahtar orda duruyor istediğin zaman al kullan demiş . iki arabanın vergisini neden ödeyeyim , sen ev kadınısın üstelik haftada bir kaç kere bir yerlere gidiyorsun sadece ne gerek var demiş . olay böyle patlak vermiş , sonra başlamış işte ben seni sevmiyorum artık , sana bir şey hissetmiyorum , arkadaşlarının kocalarıyla kıyaslamaya başlamış olay bu şekilde başlamış . kuzenim diye kimseyi kayırmam , benim için erkek erkektir ama gelin hanımda cidden bunaltıyordu bizde bunu toplum içinde bile seziyorduk
Yok hiç inandırıcı değil, aldatmak istemiş aldatmış. Hep bir bahane bulmalı erkek ya, kendi kendine bu bahaneyi bulmuş. Kendini kandırıyor aslında yazık. Siz kuzeniniz diye objektif bakamayabilirsiniz ama çok hatalı kuzeniniz. Hiiç bulaşmayın bence. ( olumsuz anlamda ağzınızdan laf çıkmasın yani, aklınızı başınıza alın gibi nötr temkinler harici hiç karışmayın)yok benden boşansın diye yapmamış
sevmiyorum demiş ya , aldatmış bakıyorum cidden sevmiyormusun gibi bir şey yapmak istemiş o öyle diyor yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?