- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi Lokomotif Banu
-
kuzenim boşanmak istiyorum ben diyor .Kuzeninin anlatması, hos degil...Baska problemlerini dinle, misal işle ilgili...Ama bunları dinleme...Arada kalırsın, kötü sen olursun. Hem anlattıgını anlarsa kız iyice cephe alır, hem esine hem de size...
Kuzenin de huyunu suyunu bilerek evlendi de mi...Hem sana yanlı da anlatıyor olabilir. Belki baska sıkıntıları da vardır, bilemezsin...Zaten kuzenin aldatmıs artık, karısı da biliyor, kuzenin için burada kimseden bir öneri alabilecegini sanmıyorum. O kadın bu yolla o gereksiz arabayı da aldırır artık paşa paşa, kuzenin eger olay sadece bundan ibaret ise, haklı iken haksız duruma düsürmüs kendini zaten. Sen de cekil kenara, dur orada.
bizimkilerle konuşmuyorlarAkli basina gelsin diye bir kizla görüstüm , boyle sacma bir bahane duymadim hayatimda...
Kuzenin yalan soyluyor ve tabiki kendini hakli cikaracak , kim derki ben haksizim diye..
Kuzenin ne kadar hakli olursa olsun , aldatmakla haksiz duruma dusmus ve bunun hoc bir savunmasi yok benim icin.
Peki Gelin hanim , neden seni ariyor ? Kaynanasi felan , ailesi yokmu?
Onlari arasin sitem etsin..
gelin hanım görüştüğü kızı bulun bana diyor saçını başını yolcam diyorKocasını hem aşağılayıp hem de yakasından düşmüyorsa kuzenin dışarıya yönelmiş olabilir.
Karısı hak etmiştir belki desek bu kez de görüştüğü kız mağdur edilmiş oluyor.
ben anlamıyorum kaçarak evlendiler , gelin hanım kendi ailesini sildi ve kendi isteğiyle kuzenime kaçtı .
şimdi ben sevmiyorum diyormuş , ama kendini hala bir haklı çı
kuzenim boşanmak istiyorum ben diyor .
bana artık bu sözlerini kaldıramıyorum diyor , kuzenim olduğu için objektif bakamayabilirim belki bu yüzden kuzenimi haklı gibi gördüm
kendi ailesinden destek bulamıyor yazdım kaçarak evlendiSenin ne suçun var? İkisi kendi arasında halletsin takna bile.. Hem sevmiyorum hemde ayrılmıyorum diyen kişi neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.mal,mülk istiyor beleşemi koncakmış.. Adama hem git, hem gel diyor... Karışık durum
kuzenim ben boşanmak istiyorum diyor gelin hanım boşanmak istemiyorum diyorÖyle evlendilerse tek sebep araba degildir, dedigim gibi belki kızgınlıkla bile demis olabilir öyle laflar. Kuzeninin ona nasıl davrandıgını bilmiyorsun, ne gibi problemleri oldu bilmiyorsun. Ailesini silmeyi göze alanın sevgisi öyle kolay kolay bitmez. Bana kalırsa kuzenin kendi acısından ve eksik anlatıyor sana. Olaya bu kadar müdahil olma...
Bosanmak istiyorsa bosansın, bırak...Zaten aldatmıs, yapacagını yapmıs. Bir daha eskisi gibi olmaları cok zor.
Sen olayın dısında durmaya bak..
neden aldattı neden bu yola başvurdun dedim , sadece kızla bir kere konuştum o kadar dedi , bana başka çözüm yolu bırakmadı , konuştum anlamadı sustum anlamadı dedi , klasik şeyler iştekabagin basina patlamamasi icin taraf olma ve cok karisma.. ayrica kuzenin de kizla gorusmek yerine baska bi yol bulsaydi keske aklini basina getrmek icin
kuzenim ben boşanmak istiyorum diyor gelin hanım boşanmak istemiyorum diyor
kuzenim eksik anlatmış olabilir yanlız bir kaç başkaları tarafından konuşula şeylerde olduğu için benim tahminim bu yönde oldu . gelin hanım sevmiyor yanlız sadece sözle değil bizim yanımıza geldiler orda hissettik bu durumu , çünkü sürekli kavga ettiler , ve bizim yanımız da şöyle bir laf etti herkes ev aldı sen daha bir kulübe bile alamadın dedi
doğru diyorsunuz güzel diyorsunuz da gelin ayağa kaldıracak ortalığıIkisi iyi olurlar kabak da sizin basiniza patlar. Test edildi .Onaylandi. Uzak durun..
neden aldattı neden bu yola başvurdun dedim , sadece kızla bir kere konuştum o kadar dedi , bana başka çözüm yolu bırakmadı , konuştum anlamadı sustum anlamadı dedi , klasik şeyler işte
hic de ikna edici ve hakli sebepler degil.. kusseydi ne biliym konusmasaydi, madem hakli olduguna emin, neden kendini bu duruma dusuruyoneden aldattı neden bu yola başvurdun dedim , sadece kızla bir kere konuştum o kadar dedi , bana başka çözüm yolu bırakmadı , konuştum anlamadı sustum anlamadı dedi , klasik şeyler işte
çalışmıyor arkadaşım çalışmıyor ,Gitsin calıssın o zaman, eline ayagına kıran mı girmis...Hayat müsterek, sen calıs ben yiyeyim ne demek...Bak buna sinirlendim, bir de milletin içinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?