kim haklı ?

Akli basina gelsin diye bir kizla görüstüm , boyle sacma bir bahane duymadim hayatimda...

Kuzenin yalan soyluyor ve tabiki kendini hakli cikaracak , kim derki ben haksizim diye..
Kuzenin ne kadar hakli olursa olsun , aldatmakla haksiz duruma dusmus ve bunun hoc bir savunmasi yok benim icin.

Peki Gelin hanim , neden seni ariyor ? Kaynanasi felan , ailesi yokmu?
Onlari arasin sitem etsin..

ne olursa olsun evliyken başka bir kadınla görüşmek aldatmaktır ve iğrenç bir şeydir. Bana kuzeninizin kendini aklamaya çalıştığı düşüncesi geliyo. Hangi erkek buju kabul eder ki evet aldattım der? Tabi ki de birşeyler uyduracak ki siz onu elaleme rezil etmeyin, kızmayın, haksız görmeyin sahip çıkın. Benim amcam da aynı haltları yiyor ama ispat edemiyoruz. Ettiğim anda cümle aleme rezil edeceğim onu. Duşunun bir de amcam olur ama aldatıyorsa iş bitmiştir. Yengemi alıp baş tacı yaparım ama amcamı yerin dibine sokarım. Siz de bayansınız lütfen iyi duşunun kuzeninizin her dediğine inanmayın kendini aklamaya çalışacaktır.

ben anlamıyorum kaçarak evlendiler , gelin hanım kendi ailesini sildi ve kendi isteğiyle kuzenime kaçtı .
şimdi ben sevmiyorum diyormuş , ama kendini hala bir haklı çı
kuzenim boşanmak istiyorum ben diyor .
bana artık bu sözlerini kaldıramıyorum diyor , kuzenim olduğu için objektif bakamayabilirim belki bu yüzden kuzenimi haklı gibi gördüm

bizimkilerle konuşmuyorlar
bizim aileden konuştuğu tek kişi benim
kaçarak evlendiler her iki tarafta bu durumu kabul etmedi bu yüzden

kendi ailesine anlatamıyor, evlenirken ailesini karşısına aldı da evlendi , şimdi ne diyebilir ki . ailesini vereceği cevabı az çok biliyor , kendin ettin kendin buldun tarzından konuşacaklar o yüzden problemini onlarada anlatamıyor , kendi diyor zaten bunu ben ailemi karşıma aldım şimdi nasıl derim diyr

Kocasını hem aşağılayıp hem de yakasından düşmüyorsa kuzenin dışarıya yönelmiş olabilir.
Karısı hak etmiştir belki desek bu kez de görüştüğü kız mağdur edilmiş oluyor.

Senin ne suçun var? İkisi kendi arasında halletsin takna bile.. Hem sevmiyorum hemde ayrılmıyorum diyen kişi neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.mal,mülk istiyor beleşemi koncakmış.. Adama hem git, hem gel diyor... Karışık durum

Kocasını hem aşağılayıp hem de yakasından düşmüyorsa kuzenin dışarıya yönelmiş olabilir.
Karısı hak etmiştir belki desek bu kez de görüştüğü kız mağdur edilmiş oluyor.
gelin hanım görüştüğü kızı bulun bana diyor saçını başını yolcam diyor
dur orda dedim onun suçu günahı ne , ortalığı ayağa kaldırmanın alemi yok , bir kızın saçını başını yolmaya hiç hakkın yok dedim
madem aldatıldın için yanıyor boşanırsın olur biter dedim. boşanmam diyor

kabagin basina patlamamasi icin taraf olma ve cok karisma.. ayrica kuzenin de kizla gorusmek yerine baska bi yol bulsaydi keske aklini basina getrmek icin

Öyle evlendilerse tek sebep araba degildir, dedigim gibi belki kızgınlıkla bile demis olabilir öyle laflar. Kuzeninin ona nasıl davrandıgını bilmiyorsun, ne gibi problemleri oldu bilmiyorsun. Ailesini silmeyi göze alanın sevgisi öyle kolay kolay bitmez. Bana kalırsa kuzenin kendi acısından ve eksik anlatıyor sana. Olaya bu kadar müdahil olma...

Bosanmak istiyorsa bosansın, bırak...Zaten aldatmıs, yapacagını yapmıs. Bir daha eskisi gibi olmaları cok zor.

Sen olayın dısında durmaya bak..

kendi ailesinden destek bulamıyor yazdım kaçarak evlendi
şimdi kuzenimi sevmiyor , öyle söylüyor yani , bana maddi destek sağlasın , bana mal mülk yapsın derdine düşmüş gibi yani bu benim tahminim konuşulanlar bu yönde

kuzenim ben boşanmak istiyorum diyor gelin hanım boşanmak istemiyorum diyor
kuzenim eksik anlatmış olabilir yanlız bir kaç başkaları tarafından konuşula şeylerde olduğu için benim tahminim bu yönde oldu . gelin hanım sevmiyor yanlız sadece sözle değil bizim yanımıza geldiler orda hissettik bu durumu , çünkü sürekli kavga ettiler , ve bizim yanımız da şöyle bir laf etti herkes ev aldı sen daha bir kulübe bile alamadın dedi

Ikisi iyi olurlar kabak da sizin basiniza patlar. Test edildi .Onaylandi. Uzak durun..

kabagin basina patlamamasi icin taraf olma ve cok karisma.. ayrica kuzenin de kizla gorusmek yerine baska bi yol bulsaydi keske aklini basina getrmek icin
neden aldattı neden bu yola başvurdun dedim , sadece kızla bir kere konuştum o kadar dedi , bana başka çözüm yolu bırakmadı , konuştum anlamadı sustum anlamadı dedi , klasik şeyler işte

Gitsin calıssın o zaman, eline ayagına kıran mı girmis...Hayat müsterek, sen calıs ben yiyeyim ne demek...Bak buna sinirlendim, bir de milletin içinde...

Ikisi iyi olurlar kabak da sizin basiniza patlar. Test edildi .Onaylandi. Uzak durun..
doğru diyorsunuz güzel diyorsunuz da gelin ayağa kaldıracak ortalığı
kuzenim boşverdim ben naparsa yapsın umrumda değil artık diyor
aldattığı kızı bulursa gidip onunda başını ağrıtacak olay bize kadar gelecek napıyım şimdi ben , karışssak bir dert karışmasak ayrı bir dert

neden aldattı neden bu yola başvurdun dedim , sadece kızla bir kere konuştum o kadar dedi , bana başka çözüm yolu bırakmadı , konuştum anlamadı sustum anlamadı dedi , klasik şeyler işte

Canım o kız kabak gibi cıkmamıstır birden, o kızı da düsünmek lazım. Kim bilir neler dedi kuzenin...Yazık...Bilmiyordur bile senin kuzeninin evli oldugunu belki. Konusurken ''bir kız'' diyorsunuz ama...

Senin kuzen de iyi degil, karısı da anladıgım kadarıyla. Sen bunların arasında kötü olma...Bırak ne halleri varsa görsünler o zaman..

hic de ikna edici ve hakli sebepler degil.. kusseydi ne biliym konusmasaydi, madem hakli olduguna emin, neden kendini bu duruma dusuruyo

Gitsin calıssın o zaman, eline ayagına kıran mı girmis...Hayat müsterek, sen calıs ben yiyeyim ne demek...Bak buna sinirlendim, bir de milletin içinde...
çalışmıyor arkadaşım çalışmıyor ,
ben de iş buldum ona işleri beğenmiyor , markette iş buldum bir arkadaşım vasıtasıyla ben markette mi çalışcam çalışamam markette diyor , masa başı rahat bir iş istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…