kim haklı ?

30 yaşında , gelin hanım da 26 yaşında. destekçi arıyor gibi hani bana destek olun beni haklı bulun der gibi bir hali var belki bana öyle geldi bilemiyorum . gelinede üzülüyorum ailesini karşısına alıp evlendi yanlız şu an derdini sıkıntısını anlatamıyor

Neden.Sevmiyormuş Zengin olmadığı içinmi? Yatı, Evi ,arabası olmadığı içinmi? Dediğiniz Gibiyse eğer Paraya Tapan bir kadınmış.Parası turası olan biri göz kırpsa hemen koşar gider... Ama Konunun Asıl sahibini tanımıyorum... Onu da dinlemek gerekir...

Neden.Sevmiyormuş Zengin olmadığı içinmi? Yatı, Evi arabası olmadığı içinmi?
onu hiç geline sormadım soramadım , biribirlerinin anlattıklarını arada taşımak istemedim . ama konuşmasında , evimiz yok kiralarda sürünüyoruz , borç dert hiç bitmiyor diyor
ama evlendiğnde de kuzenimin durumu aynıydı şimdide aynı ne kısaldı ne uzadı böyle olduğunu biliyordu .
bunu dedim ben , ama bana her şey düzelecek dedi büyük iş yapcam dedi felan diyor , bende dedim hayatın cilvesi bu , umut edersin olmaz dedim , o zaman başka iş bulsun diyor , uzatıyorda uzatıyor anlayacağınız

işte canım haklı bulsanız da birşey değişmeyecek.. kuzeninin yüzüne tükürsen de o evliliği onlar çözer ya da çözemez.. ama sen arada kalırsan çok zor olur.. ailesini bırakıp gelmiş, yalnız ama kendi kararı ile yapmış.. sen anca dinlersin destek olmak adına.. sizi etkiliyor ve boşanmaması için kuzenine baskı yapmanızı istiyor bence.. boşanmazken arkasında olun kuzenine laf ettirmeyin istiyor.. kuzeninizle enine boyuna konuşun şimdiden.. ona da taraf tutamayacağınızı söyleyin..

Sadece onlar maddi sıkıntı yaşamıyor.. Kirası ödeniyor karnı doyuruyorsa Dua etmeli... Dışarda ne insanlar var. Aç,susuz,kimsesiz!!

evet tamda bu doğru bizi etkiliyor ona karşı dolduruyor
sabah ola hayrola ama dediğiniz gibi karışmayacağım cidden bana büyük dert oldu şimdiden sonunu düşünemiyorum

Sadece onlar maddi sıkıntı yaşamıyor.. Kirası ödeniyor karnı doyuruyorsa Dua etmeli... Dışarda ne insanlar var. Aç,susuz,kimsesiz!!
onada hak veriyorum genç bir kadın onunda bir takım istekleri beklentileri var elbette .
ama bu iş yine de seni sevmiyoruma gelmemeliydi , ya kapıyı çekip çıkacaktı yada bu hayata devam edecekti
ağır bir cümle bana göre artık seni sevmiyorum demek ki evli bir çift bunlar
benim eşim bana dese gerçekten zoruma giderdi

Sevmeyen Çeker Gider Paşam Diyip Tutup Anasının evine Yollasın bakalım 3 gün sonra ne oluyor.. Kuzeninde Laçka lakayt davranıyor demekki...

Gelin artık onu sevmediğini söylemesine falan daha önceden siz de şahit oldunuz mu? Aralarında bir sorunun olduğu "herkes ev alıyor sen bir kulube almadın." cümlesinden belli ama sevgisizlik ve mal mülk karşılığında boşanma imaları kuzenden gelmiş. Kaçması kendi seçimi ama zamanında verilen vaatleri mi biliyoruz ki? Aklı başına gelsin diye aldatmanın kabul edilebilecek tarafı yok, verirdi mahkemeye boşanırlardı sonrasında ne yaparsa yapardı. Kafa bulandıracak bir şey göremiyorum burda.

afedersin ama neden surekli kuzen beyin iyililigini anlatip hatasini haklilastirma cabasindasin.. gelin hanimin sirretligini pekistirmen de sanki yine kuzeni magdur, caresiz erkek yapma cabalari.. kusura bakma, burdan 'ay zavalli adam da hakliymis mecbur birakilmis' destegi cikmaz..

kuzeninin kızla ne kadar görüştüğünü ne kadar yakınlaştığını bilemeyiz hiçbirimiz.Karısına kızıp ona bir ders vermek için başka bir kızla olmak ne kadar mantıklı siz karar verin.

kuzenin "gelininizin" altına bir araba çeksin bak nasıl barışırlar canım .Ayrıca gelininiz evliligini ticarete dökmüş belliki , yada kuzenin öyle alıştırmıS ..
Bunlar bugun yarın barısırlar , bence sen hic karısma.

Siz kuzeninizi haklı görmeye çalışıyorsunuz belli ki. Sizce kuzeninizin aldatma bahaneleri ilk defa onun tarafından mı icat edildi? Benim babam annemi her aldattığında "Ananız beni sevmiyordu", "Bana kötü davranıyordu" gibi bahaneleri olmuştur ama siz ilk defa aldatan erkek görüyorsunuz herhalde ki doğru söylüyor sanıyorsunuz

Aynısını hatun kuzeninize yapsaydı? "Sevmiyorum diyordu, ders vermek istedim" deyip aldatsaydı? Kuzeniniz o kadar melek ki ağlayarak karısına sarılıp "Beni affet karıcığım, sana çok yanlış yaptım" derdi herhalde. Başka türlü olsa hatundan aynısını bekliyor olmazdınız

Hatunun yaptığı hiçbir şey biri tarafından aşağılıkça aldatılmasına sebep olmaz. Kuzeniniz çok haklı denmesini bekliyorsunuz ama, değil yani.

hiç karışmayın, karı koca arasına girilmez diye uzak durun.
bu arada kuzenin özürü kabahatinden büyük.

gelininizin sadece canı çok yanıyordur, kolay değil hem istenmediği yere gelin olmuş (ki bu kocasını çok sevdiğini gösteriyor) hem aldatılmış, üstelik kuzen doğru mu söylüyor bilmiyorsunuz, aldatan her erkeğin saçma sapan bahanesi vardır.

Kim haklı demişsinya bence ikisi de haksız.
Gelin hanımın sözleri yenilir yutulur tarzda değil ama kuzenin de buna rağmen gidip dava açabilirdi.
Başkası ile görüşerek güya aklı başına gelsin diye (?) kendini haklıyken haksız yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…