- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
- 178
- Konu Sahibi Lokomotif Banu
-
30 yaşında , gelin hanım da 26 yaşında. destekçi arıyor gibi hani bana destek olun beni haklı bulun der gibi bir hali var belki bana öyle geldi bilemiyorum . gelinede üzülüyorum ailesini karşısına alıp evlendi yanlız şu an derdini sıkıntısını anlatamıyorkimse haklı değil gibi.. hak hukuk konusu da değil gibi..
sevgisiz bir çift evliliklerini mahvediyor bi de aileyi işin içine kata kata.. hepsi bu..
"aklı başına gelir" diye aldatmak da ne demek.. aldatılınca herşey düzeliyor mu? kişi bambaşka biri mi oluyor? kuzeniniz kaç yaşında?
karışmayın.. arasın içini döksün.. kuzeninize meydan dayağı mı atacaksınız? ne yapabilirsiniz zaten..
Neden.Sevmiyormuş Zengin olmadığı içinmi? Yatı, Evi ,arabası olmadığı içinmi? Dediğiniz Gibiyse eğer Paraya Tapan bir kadınmış.Parası turası olan biri göz kırpsa hemen koşar gider... Ama Konunun Asıl sahibini tanımıyorum... Onu da dinlemek gerekir...kendi ailesinden destek bulamıyor yazdım kaçarak evlendi
şimdi kuzenimi sevmiyor , öyle söylüyor yani , bana maddi destek sağlasın , bana mal mülk yapsın derdine düşmüş gibi yani bu benim tahminim konuşulanlar bu yönde
onu hiç geline sormadım soramadım , biribirlerinin anlattıklarını arada taşımak istemedim . ama konuşmasında , evimiz yok kiralarda sürünüyoruz , borç dert hiç bitmiyor diyorNeden.Sevmiyormuş Zengin olmadığı içinmi? Yatı, Evi arabası olmadığı içinmi?
30 yaşında , gelin hanım da 26 yaşında. destekçi arıyor gibi hani bana destek olun beni haklı bulun der gibi bir hali var belki bana öyle geldi bilemiyorum . gelinede üzülüyorum ailesini karşısına alıp evlendi yanlız şu an derdini sıkıntısını anlatamıyor
Sadece onlar maddi sıkıntı yaşamıyor.. Kirası ödeniyor karnı doyuruyorsa Dua etmeli... Dışarda ne insanlar var. Aç,susuz,kimsesiz!!onu hiç geline sormadım soramadım , biribirlerinin anlattıklarını arada taşımak istemedim . ama konuşmasında , evimiz yok kiralarda sürünüyoruz , borç dert hiç bitmiyor diyor
ama evlendiğnde de kuzenimin durumu aynıydı şimdide aynı ne kısaldı ne uzadı böyle olduğunu biliyordu .
bunu dedim ben , ama bana her şey düzelecek dedi büyük iş yapcam dedi felan diyor , bende dedim hayatın cilvesi bu , umut edersin olmaz dedim , o zaman başka iş bulsun diyor , uzatıyorda uzatıyor anlayacağınız
evet tamda bu doğru bizi etkiliyor ona karşı dolduruyorişte canım haklı bulsanız da birşey değişmeyecek.. kuzeninin yüzüne tükürsen de o evliliği onlar çözer ya da çözemez.. ama sen arada kalırsan çok zor olur.. ailesini bırakıp gelmiş, yalnız ama kendi kararı ile yapmış.. sen anca dinlersin destek olmak adına.. sizi etkiliyor ve boşanmaması için kuzenine baskı yapmanızı istiyor bence.. boşanmazken arkasında olun kuzenine laf ettirmeyin istiyor.. kuzeninizle enine boyuna konuşun şimdiden.. ona da taraf tutamayacağınızı söyleyin..
onada hak veriyorum genç bir kadın onunda bir takım istekleri beklentileri var elbette .Sadece onlar maddi sıkıntı yaşamıyor.. Kirası ödeniyor karnı doyuruyorsa Dua etmeli... Dışarda ne insanlar var. Aç,susuz,kimsesiz!!
Sevmeyen Çeker Gider Paşam Diyip Tutup Anasının evine Yollasın bakalım 3 gün sonra ne oluyor.. Kuzeninde Laçka lakayt davranıyor demekki...onada hak veriyorum genç bir kadın onunda bir takım istekleri beklentileri var elbette .
ama bu iş yine de seni sevmiyoruma gelmemeliydi , ya kapıyı çekip çıkacaktı yada bu hayata devam edecekti
ağır bir cümle bana göre artık seni sevmiyorum demek ki evli bir çift bunlar
benim eşim bana dese gerçekten zoruma giderdi
afedersin ama neden surekli kuzen beyin iyililigini anlatip hatasini haklilastirma cabasindasin.. gelin hanimin sirretligini pekistirmen de sanki yine kuzeni magdur, caresiz erkek yapma cabalari.. kusura bakma, burdan 'ay zavalli adam da hakliymis mecbur birakilmis' destegi cikmaz..kızı tanımıyoruz , kuzenim evli olmadığını tabi ki söylememiştir zannetmiyorum , belki masumca kandırıldı .
arkadaşlık sitesinden tanışmışlar , gelin ordan görmüş yazışmalarını sadece nicki var kızın arkadaşlık sitesi olduğu için nick kullanmışlar adı soyadı vs yok .
Siz kuzeninizi haklı görmeye çalışıyorsunuz belli ki. Sizce kuzeninizin aldatma bahaneleri ilk defa onun tarafından mı icat edildi? Benim babam annemi her aldattığında "Ananız beni sevmiyordu", "Bana kötü davranıyordu" gibi bahaneleri olmuşturdışardan baksam olaya bende diyeceğim ki erkek aldatıyor ve kendine kılıf bulmuş başka açıklaması yok diyeceğim .
lakin beraber vakit geçirdiğimiz de bayramlarda karşılaştığımız da felan gelinin de az çok tavır ve konuşmalarını biliyorum , bu yüzden kim haklı kafam karıştı .
dışardan biri olsam adam haksız der noktayı koyardım
Siz kuzeninizi haklı görmeye çalışıyorsunuz belli ki. Sizce kuzeninizin aldatma bahaneleri ilk defa onun tarafından mı icat edildi? Benim babam annemi her aldattığında "Ananız beni sevmiyordu", "Bana kötü davranıyordu" gibi bahaneleri olmuşturama siz ilk defa aldatan erkek görüyorsunuz herhalde ki doğru söylüyor sanıyorsunuz
Aynısını hatun kuzeninize yapsaydı? "Sevmiyorum diyordu, ders vermek istedim" deyip aldatsaydı? Kuzeniniz o kadar melek ki ağlayarak karısına sarılıp "Beni affet karıcığım, sana çok yanlış yaptım" derdi herhalde. Başka türlü olsa hatundan aynısını bekliyor olmazdınız
Hatunun yaptığı hiçbir şey biri tarafından aşağılıkça aldatılmasına sebep olmaz. Kuzeniniz çok haklı denmesini bekliyorsunuz ama, değil yani.
30 yaşında , gelin hanım da 26 yaşında. destekçi arıyor gibi hani bana destek olun beni haklı bulun der gibi bir hali var belki bana öyle geldi bilemiyorum . gelinede üzülüyorum ailesini karşısına alıp evlendi yanlız şu an derdini sıkıntısını anlatamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?