- 1 Mart 2014
- 1.313
- 2.573
- 208
- Konu Sahibi Lokomotif Banu
-
kızı tanımıyoruz , kuzenim evli olmadığını tabi ki söylememiştir zannetmiyorum , belki masumca kandırıldı .Canım o kız kabak gibi cıkmamıstır birden, o kızı da düsünmek lazım. Kim bilir neler dedi kuzenin...Yazık...Bilmiyordur bile senin kuzeninin evli oldugunu belki. Konusurken ''bir kız'' diyorsunuz ama...
Senin kuzen de iyi degil, karısı da anladıgım kadarıyla. Sen bunların arasında kötü olma...Bırak ne halleri varsa görsünler o zaman..
dışardan baksam olaya bende diyeceğim ki erkek aldatıyor ve kendine kılıf bulmuş başka açıklaması yok diyeceğim .Eee şimdi, kuzen kılıf hazırlamış olmasın?
Atıyorum kavga ettiler kız hakikaten bunları söyledi. Yani ne bileyim, 40 yıl düşünsem " dur ben şunu bir aldatayım, aklı başına gelsin" demezdim.
...Derken gelin hanım'ın aile içinde sarfettiği cümleyi gördüm, ona sadece çüş denir.
Her türlü bu iş patlayacak zaten, arada kalmamaya çalışın ne diyelim...
çalışmıyor arkadaşım çalışmıyor ,
ben de iş buldum ona işleri beğenmiyor , markette iş buldum bir arkadaşım vasıtasıyla ben markette mi çalışcam çalışamam markette diyor , masa başı rahat bir iş istiyor
başınıza gelenlere üzüldüm , hayattan bir örnek teşekkür ederimBence ne kuzeninize ne de gelininize sirt vermeyin.Asil boyle daha ortalik karisir.Kizin ailesi de ortaya girerse seyreyleyin cumbusu. Acikca soyleyeyim bizim yakinimiz da bir arapla evliydi.Kadin aldatti.Yakinimizda bize sigindi.Biz de kaldi. Sonuca geleyim direkt mahkemelik olduk. Kadin bir suru yalanlar soyledi. En son da yakinimizi bicaklattirdi para verip. Oyuzden gercekten basinizin agrimasini istemiyorsaniz uzak durun.Bakin kuzeniniz bosvermis. Size hangisi gelirse gelsin bizi karistirmayin .bu sizin probleminiz..kendi aranizda halledin diyin cikin isin icinden.
kızı tanımıyoruz , kuzenim evli olmadığını tabi ki söylememiştir zannetmiyorum , belki masumca kandırıldı .
arkadaşlık sitesinden tanışmışlar , gelin ordan görmüş yazışmalarını sadece nicki var kızın arkadaşlık sitesi olduğu için nick kullanmışlar adı soyadı vs yok .
lise mezunu. araba kuzenime şarttı alması lazım dı işi gereğiEgitimi filan var mı sınavları zorlasın...Egitimi varsa daha iyisini istemek hakkı. Hani dirsek cürüttüm der...
Böyle kadınları anlamıyorum, ben su an calısmıyorum, ailemden bile para alırken bir tuhaf oluyorum, kısıyorum kendime harcarken, millet kocasından araba istiyor, sırf otobüse binmemek icin...Kaldı ki bunların daha evi yokmus, araba neyine bunların. Kuzenin için de diyorum bunu.
yok ben bu aldatılmak için kullanılan kıza dedim masum bir kız kandırıldı belki demek istedim kafam dağının cümleleri toparlayamıyorum . ben sen hepimiz olabilirdik , belki şu an aramızdan biri de , gelin hanım her ne kadar tehtitvari konuşşasada o kızı bulup zarar vermeye kalkarsa karşısında ilk beni bulurKandırmanın masumcası yok canım, kuzenin diye gözün görmüyor ama o kızın yerinde sen olabilirdin...
lise mezunu. araba kuzenime şarttı alması lazım dı işi gereği
aslında sıkıntı arabaya ihtiyacı olduğundan değil , özenti . çevresinde ki insanlara çok özeniyor ve kıskanıyor kıskandıkça eşine sarıyor bu benim gözlemim
doğru diyorsun bu işe karışmıcam . vicdan yaptık biraz gelin hanıma üzüldüm halledelim dedik şu işi ama sizde doğru söylüyorsunuz olan bize olacakAllah yasatmasin bir daha. Iste o telefon trafigi neye donusecek biliyor musunuz? Evinize tasinacak.Hergun bikmadan usanmadan surekli ayni konusmalari duyacaksiniz.Gelin kendi derdini kuzen kendi derdini anlatip durucak. Asil bozulacak psikoloji sizinki..Benim saclarim dokuldu stresten.ustelik kadin cocuklarini da rezil etti ortalikta. Surekli polislik.Gercekten cok zor.Insani hayattan sogutuyorlar. Sonra ikisi bir olup bizi ayirmaya calistilar ' i da yapistirirlar size. Yakinimiz gelmeye devam etti.bize oyle bisey demedim dedi.ama biz oyle dedigini duyduk.uzun lafin kisasi yol yakinken uzak tutun.
son zamanlarda çevresinden çok etkilendi aslında iyi biridir ben buna bağlıyorumValla canım, eger begenmiyorsa, üstüne de lise mezunu imiş, sınavlara girsin ya da acık ögretim okusun. Millet evli iken bile cırpınıyor gelecegimiz icin diye...Bir tuhafmıs cidden kuzeninin esi.
yok ben bu aldatılmak için kullanılan kıza dedim masum bir kız kandırıldı belki demek istedim kafam dağının cümleleri toparlayamıyorum . ben sen hepimiz olabilirdik , belki şu an aramızdan biri de , gelin hanım her ne kadar tehtitvari konuşşasada o kızı bulup zarar vermeye kalkarsa karşısında ilk beni bulur
tşk ederim bu arada valla sohbet ettik yazıştık hakkınızı helal edin sizde derdimize ortak oldunuz sağolunValla canım, eger begenmiyorsa, üstüne de lise mezunu imiş, sınavlara girsin ya da acık ögretim okusun. Millet evli iken bile cırpınıyor gelecegimiz icin diye...Bir tuhafmıs cidden kuzeninin esi.
tşk ederim bu arada valla sohbet ettik yazıştık hakkınızı helal edin sizde derdimize ortak oldunuz sağolun
bizimkilerle konuşmuyorlar
bizim aileden konuştuğu tek kişi benim
kaçarak evlendiler her iki tarafta bu durumu kabul etmedi bu yüzden
teşekkür ederim sevgiyle kalın :)Kimlere ne hakkımız gecti de böyle bir cümle duymadık. Bu mu sorun Allah askına...Önemli degil...
Helal olsun, rica ederim... : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?