- Konu Sahibi evlimutluhuzurlu
-
ben de saatlerdir kızın tavrından ziyade eşimin konuşmasına çıldırıyorum.. eve gelsin onu anasından doğduğuna pişman edeceğim !
ağlaya ağlaya ölsem keşke ya! lanet olsun yaşadığıma !
Kızlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum benim derdime en yansız yorum yapacak insanlar sizsiniz..ben evliyim eşime de aşırı güvenirim ve 7 haftalık hamileyim.. dün eşim iş yerime yakın bir yerlerde olduğu için beni işten almaya geldi yanında da bir bayan vardı iş arkadaşı geldi işyerimin aşağısından beni aradı ben giyindim indim falan bi baktım iş arkadaşı hala eşimin yanındaki koltukta oturuyor bende arkaya binmek zorunda kaldım.. eve bırakılıncaya kadar ben kız müziği açtı ön koltukta yayıldı müziğe eşlik etti bense süprüntü gibi arkada oturdum! size soruyorum bu noktada benim kızmam haksız bir durum mudur?
tabi biz eşimle konuştuk o uygun bi dille söyleyemediğini onun düşünmesi gerektiğini söyledi ben de dedim ki o düşünmüyorsa söyleyeceksin ve yarın gidip ya bundan sonra eşimi almaya gittiğimde eşim benim yanımda oturursa sevinirim bu daha doğru bana göre diyeceksin dedim!!!!!!! benim eşimse gidip kıza ya eşim dün çok bozuldu suratı düştü bi daha onu aldığımızda sen arkaya otur demiş ya kızlar hamile hamile saatlerdir snirimden ölüyorum karnıma kramplar giriyor Allah akına deyin böyle bir cümle kurulur mu?!
şimdiden teşekkürler
beni bırakacaklardı doğru ama yine de ben işten çıkıncaya kadar arkaya geçi oturması gerekmez miydi !!! hadsiz ne olacak!
ah eşim ah eşim... iki cümleyi düzgün kursaydı ben şimdi zevkten on köşe olacaktım ama işte yok ya adam beni küçücük etti ufalttı parça parça etti!
Kızlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum benim derdime en yansız yorum yapacak insanlar sizsiniz..ben evliyim eşime de aşırı güvenirim ve 7 haftalık hamileyim.. dün eşim iş yerime yakın bir yerlerde olduğu için beni işten almaya geldi yanında da bir bayan vardı iş arkadaşı geldi işyerimin aşağısından beni aradı ben giyindim indim falan bi baktım iş arkadaşı hala eşimin yanındaki koltukta oturuyor bende arkaya binmek zorunda kaldım.. eve bırakılıncaya kadar ben kız müziği açtı ön koltukta yayıldı müziğe eşlik etti bense süprüntü gibi arkada oturdum! size soruyorum bu noktada benim kızmam haksız bir durum mudur?
tabi biz eşimle konuştuk o uygun bi dille söyleyemediğini onun düşünmesi gerektiğini söyledi ben de dedim ki o düşünmüyorsa söyleyeceksin ve yarın gidip ya bundan sonra eşimi almaya gittiğimde eşim benim yanımda oturursa sevinirim bu daha doğru bana göre diyeceksin dedim!!!!!!! benim eşimse gidip kıza ya eşim dün çok bozuldu suratı düştü bi daha onu aldığımızda sen arkaya otur demiş ya kızlar hamile hamile saatlerdir snirimden ölüyorum karnıma kramplar giriyor Allah akına deyin böyle bir cümle kurulur mu?!
şimdiden teşekkürler
Ortada bir yanlis varsa esiniz kadini en uygun sekilde uyarmis. Gidip de hergun yuzune baktigi kadina posta koyacak degildi. Siz kirmam kimseyi derken, esinizin gidip kadini kirmasini istiyorsunuz. Yaman celiski.
Ayrica olmek, adami dogduguna pisman etmek filan... Asiri derecede abartmissiniz. Herseyi bu kadar buyutup depresyonlara girme huyunuz varsa doktora gidin bence. Kendi sagliginizdan da olursunuz yoksa.
pardon ama kadın hamile duygu patlamaları yaşaması çok normal bu hormonsal bir durum.ayrıyetten bu kadar yüzsüzce davranan bir kadına iş arkadaşı dahi olsa uygun bir dille eşinin posta koymasıda mümkün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?