Kim haksız yardım edin :(

ben de saatlerdir kızın tavrından ziyade eşimin konuşmasına çıldırıyorum.. eve gelsin onu anasından doğduğuna pişman edeceğim !

çok sert davranmak bağırmak çağırmak ters tepebilir haberiniz olsun amacımız eşinizi kaçırmak değil farkında olmadığı hatasını ona anlatmak bu yüzden biraz mesafeli olun çok konuşmayın sessizlik en büyük silahtır tane tane damarına basmadan kırıldığınız noktaları üzüldüğünüzü bu durumdan karnınızdaki çocuğunda etkilendiğini söleyin.sonrasında hatasını farkedene kadar kırgın ve kızgın olduğunuz için çok konuşmucagınızı ve onunda düşünmesi gerektiğini düşünün

ağlaya ağlaya ölsem keşke ya! lanet olsun yaşadığıma !

ALLAH KORUSUN canim bu kadar abartma bosver ya.. mesaji aldimi o kiz aldi,
varsin kiskanc dusunsun seni ona papuc birakmayacagini anladi ya sen ona bak..
Hem unutsana sen bunlari bebeginle mutlu ol en guzel seye sahipsin bosver kiz ne dusunurse dusunsun

Ortada bir yanlis varsa esiniz kadini en uygun sekilde uyarmis. Gidip de hergun yuzune baktigi kadina posta koyacak degildi. Siz kirmam kimseyi derken, esinizin gidip kadini kirmasini istiyorsunuz. Yaman celiski.

Ayrica olmek, adami dogduguna pisman etmek filan... Asiri derecede abartmissiniz. Herseyi bu kadar buyutup depresyonlara girme huyunuz varsa doktora gidin bence. Kendi sagliginizdan da olursunuz yoksa.

yemin ediyorum kendi başıma gelmiş gibi sinir oldum. bir daha yaparsa siz söyleyin, nasıl bir saygısızlık bu?

Vallahi pes abartının bu kadarı... ölmek lanet okumak falan...

Siz eşinizden kızla konuşmasını hiç istemeyecektiniz, böylece yüz göz olmayacaktınız, madem kız böyle hadsizce davrandı, araba sizin bir dahakine eşiniz bahane bulup arabasına almayacaktı.

Olan olmuş. Sonuçta eşiniz yanlış bir ifadeyle bile olsa rahatsızlığınızı dile getirmiş oldu. Kim olsa rahatsız olurdu o kızın tavırlarından...

bence önemsiz bir mevzuya kafani takiyorsun.zaten gideceğiniz 2 adimlik yol değil mi?sonuçta siz arabaya birlikte binmediniz ki..öyle olsa garipsenebilinir ama bu durumda bence kafana takip kendini üzme..zaten hamileymişsin de..bebeğini düşün..

Kadın tam bir öküzmüş valla .
Ben olsam kapıyı açar beklerdim.
Ama ölmek filan, çok abarttın bence. Lütfen.

ağlaya ağlaya ölsem keşke ya! lanet olsun yaşadığıma !

Biraz sakinleş , bu kadar büyütecek bişey yok.
Boşver çok iyi demiş eşin bence , keşke biraz da abartsaydı . Korksun senden , davranışlarına çeki düzen versin , haddini bilsin bundan sonra . Gerçekte öyle olmasan da , bu adamın karısı biraz arıza aman dikkat cümlesi aklında takılı kalsın kızın

Hadi şoför muamelesi yapmamak için one oturulur dogru da siz geldiginizde arkaya gecmeliydi abes kaçmış. Hadi gecmedi nasıl da öyle rahat davranmis hayret birşey.
Anlamasi için on kapıyı acar beklerdim hala mi anlamıyor müsade eder misin derdim. Erkekler böyle konuları pek cozemiyor hic soylemeseydi öyle daha iyiydi. Siz de kafanıza bu kadar takmayin kizin kendini bilmezligi işte. Bir daha benzer bir olay olursa haddini bildirirsiniz.

Son düzenleme:
beni bırakacaklardı doğru ama yine de ben işten çıkıncaya kadar arkaya geçi oturması gerekmez miydi !!! hadsiz ne olacak!

canım bence esın senı alacak olsada olmasada onun yerı zaten arkaya oturmak ne demek ben gelınceye kadar arkaya gecsın hepten one oturması hata cok hadsız bır ınsanmıs bence sen tavrını herzaman koy hıc muhatap olma bıle

Evet düştüğünüz durum hoş değil ama bence
sadece eşinizi uyarmalıydınız bu konuda, konuda zaten eşinizin
hatası yok kızın düşünmesi lazımdı, orada eşiniz birşey diyemezdi.
Sonrasında git kıza bunları bunları söyle demekte sizin yanlışınız bence.
Eşiniz de gitmiş kendince kendi cümleleriyle birşeyler söylemiş.
Bundan sonra ya yanına birdaha kimseyi alma deseydiniz çıkışta
ya da yanında olursa siz gelmeden eşiniz kızı uyarması gerektiğini
anlardı artık, eşim gelecek siz arkaya geçseniz, derdi bundan sonra madem anlamıyor kız.
Git konuş kızla demek yanlış olmuş bence.
Eşiniz sizin istediğiniz cümleleri aynı şekilde karşı tarafa söyleyemezdi zaten.
Hamile olduğunuz için aşırı tepki gösteriyorsunuz bence.
Eşinize tepki vereceğiniz bir durum göremedim ben, en başından o kız hatalıymış
sonrasında sizin zorunuzla gidip kıza yanlış cümleler kurmuş.

ah eşim ah eşim... iki cümleyi düzgün kursaydı ben şimdi zevkten on köşe olacaktım ama işte yok ya adam beni küçücük etti ufalttı parça parça etti!

Valla abarttin artik.yahu yeter gununu daha da mahvetme.bu ne hirs az sakin ol.bebeginden de mi onemli senin egon.tamam artik.zehir oldu ya koca gunun.

Ne munasebet canim öne oturmak.is arkadasi diye okadar laubali olmalarini gerektirmez.bence esinizden yuz bulmus
Kiz dusuncesiz olabilir ama beyfendi mesafeli davransaydi rahat hareket edemezdi.kimbilir yalnizken nasil davraniyor sinirim bozuldu

Esının soylemesı ıyı olmus ben olsam orada catlardım ve tepkımı ortaya koyardım.Bir dahakı sefere haddını bılsın hatta sen arabaya bıneceksen o bınmesınç

pardon ama kadın hamile duygu patlamaları yaşaması çok normal bu hormonsal bir durum.ayrıyetten bu kadar yüzsüzce davranan bir kadına iş arkadaşı dahi olsa uygun bir dille eşinin posta koymasıda mümkün...

Hamile olmak en ufak seyden duygularinin alt ust olmasi, olmek isteyecek kadar sinir krizleri gecirmek demek degildir.
Bu denli sorun yasiyorsa artik psikolojik destek almalidir o insan. Kendisi icin oncelikle.
Ayrica uygun dille posta koymak diye birsey olamaz. Ya posta koyarsin, ya uygun dille konusursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…