Kim korkar kilolardan ;)

Aynı kilodaymisiz. Ben de bu sabah 75.7 kg idim. Ben de kendimce diyet yapıyorum ama çok iradeli olduğum söylenemez. Kaçamak yapıyorum yani ve kaçamak yapmadan nasıl diyet yapılır bilmiyorum. Sahi bunu nasıl başarıyorsunuz. Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var çünkü.

Kaçamak yapmadan diyet yapmak çok basit bir şey..
Örnek çok basit aslında ))
Oruç tutarken kaçamak yapabilir misin?

günaydın diyetdaşların niyetdaşların arkadaşlarımmm

geçen hafta 68,4 olan ben bu sabah itibariyle (malum gün olmasına rağmen )67,2 gelmiş bulunmaktayım. yapımda ve tartıda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilir teşekkür ederim.

Günaydın,
dün akşam yemeğim. 1 kase mercimek çorbası ve salata

sabah kahvaltım.
1 domates, 1 salatalık, 2 yemek kaşığı lor peyniri ve 1 dilim çavdar ekmeği.

ben de çay ve kahvede şekeri kestiğim ve çikolata, tatlı vs. yemediğim için bazen başım ağrıyor. ama bir süre sonra bünye alışacak diye tahmin ediyorum. onun dışında diyetimde herşey çok güzel gidiyor.

bugün ki kilom:62.400 aranıza yeni katıldığım için bu başlangıç kilom olsun.

Selam Ebru,

Vücudun yoksunluk krizine giriyordur, bir süre sonra geçecek merak etme..
Bu atakları atlatmak için mevye salatası yapıp üzerine yoğurt ve tarçın serpebilirsin..
Yada örneğin 1 kivi, 1 muz doğrayıp içine 2 ceviz ekle üzerine de tarçın serpip ye..
Emin ol, hem tatlı krizlerini atlatacaksın hemde daha sağlıklı beslenmiş olacaksın..
Ve 60'lı kilolara düştüğünde 90'lı zamanlarını hatırlayıp kendine nasıl bu kadar kötülük yaptığını düşünüp kendine kızacaksın..
Ben çok kızıyorum..
13 yaşımdan 38 yaşıma kadar hep 90 kilo dolaştım.. Keşke daha önce diyet yapsaymışım..

slm kızlar kaç gündür takıp edıyorum sizi bende aranıza katılmak istiyorum pazartesıden berı diyetteyım
72.6olarak basladım
bugun 70.0 geldım
boyum 1.70
hedefim 60 desteklerınızı beklıyorum

ne güzel bilgiler veriyorsunuz.emeğinize sağlık.kendim başka topikdeyim ama arada sizi takip edeceğim.herkese bol azim ve sabır dilerim..:)

Gunaydin kizlar
Nasilsiniz
3 kasimda 70.4 ile baslamistim diyete
15kasim yani bugun67.1
13 gunde -3,100kg vermisim
Cok mutluyum gercekten anladimki kacamaklar kilo vermemi engelermis ve abur cuburlar.
Cok tessekur ederim belki bu topic de olmasaydim ne olcak bi kasik bi catal sunun ucundan aliyim derdim ve yoyo yapar dururdum
Haftaya cumartesi insallh 66kilo yu gorum

tavsiyelerin için teşekkür ederim. çok güzel öneriler.
fazla kilolarımdan dolayı hayata küstüm diyebilirim. ama silkelendim. bunu kendime daha fazla yapmayacağım dedim.
yavaş yavaş olacak ama olacak.

Selam kızlar,

Midem çok kötü çok
Pis mir migren krizi geliyor belli
Pazar günümü yatarak geçireceğim anlaşılıyor şimdiden..

Yemek yiyemiyorum, öğlen yemeği olarak 1 kase mercimek çorbası yedim, 1 dilim tam buğday ekmeği ile..
Onu da zorla yedim zaten.. Şiddetli migren krizi geleceği zaman öncesinde hep böyle bulantı oluyor..
Ağrı kesici yasağım olduğu için çekicem geçene kadar..
Allah yardımcım olsun ne diyim..

Akşama ne yerim bilmiyorum ama büyük ihtimalle yine çorba yerim
midem ağzımda dolanıyorum çünkü..

Gecmis olsun canim kib

Iyi akşamlar kızlar

Kilo veren arkadaşları tebrik ederim

Soyam cok geçmiş olsun bende bugun hiç iyi değilim sabah tartılamadım evde kalmadım çünkü o yüzden yarın sabahtan kilomu bildireceğim

Bugun saçma sapan beslendim bende midem bulantısı mevcut

Kahvaltı
Ekmek ve bitki çayı ( zor Yedim)

Ara 2 ceviz 1 bardak süt

Akşam

Yoğurt
1 d.tb ekmeği

Hala midem ağrıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…