Aynı kilodaymisiz. Ben de bu sabah 75.7 kg idim. Ben de kendimce diyet yapıyorum ama çok iradeli olduğum söylenemez. Kaçamak yapıyorum yani ve kaçamak yapmadan nasıl diyet yapılır bilmiyorum. Sahi bunu nasıl başarıyorsunuz. Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var çünkü.
Kesinlikle niyet gerekiyo yani. bizde O niyet eksik o zaman. Bir de oruç ta gibi Düşüneyim kendimi bakiim. Teşekkürler cevap icinKaçamak yapmadan diyet yapmak çok basit bir şey..
Örnek çok basit aslında ))
Oruç tutarken kaçamak yapabilir misin?
Günaydın,
dün akşam yemeğim. 1 kase mercimek çorbası ve salata
sabah kahvaltım.
1 domates, 1 salatalık, 2 yemek kaşığı lor peyniri ve 1 dilim çavdar ekmeği.
ben de çay ve kahvede şekeri kestiğim ve çikolata, tatlı vs. yemediğim için bazen başım ağrıyor. ama bir süre sonra bünye alışacak diye tahmin ediyorum. onun dışında diyetimde herşey çok güzel gidiyor.
Selam Ebru,
Vücudun yoksunluk krizine giriyordur, bir süre sonra geçecek merak etme..
Bu atakları atlatmak için mevye salatası yapıp üzerine yoğurt ve tarçın serpebilirsin..
Yada örneğin 1 kivi, 1 muz doğrayıp içine 2 ceviz ekle üzerine de tarçın serpip ye..
Emin ol, hem tatlı krizlerini atlatacaksın hemde daha sağlıklı beslenmiş olacaksın..
Ve 60'lı kilolara düştüğünde 90'lı zamanlarını hatırlayıp kendine nasıl bu kadar kötülük yaptığını düşünüp kendine kızacaksın..
Ben çok kızıyorum..
13 yaşımdan 38 yaşıma kadar hep 90 kilo dolaştım.. Keşke daha önce diyet yapsaymışım..
Selam Ebru,
Vücudun yoksunluk krizine giriyordur, bir süre sonra geçecek merak etme..
Bu atakları atlatmak için mevye salatası yapıp üzerine yoğurt ve tarçın serpebilirsin..
Yada örneğin 1 kivi, 1 muz doğrayıp içine 2 ceviz ekle üzerine de tarçın serpip ye..
Emin ol, hem tatlı krizlerini atlatacaksın hemde daha sağlıklı beslenmiş olacaksın..
Ve 60'lı kilolara düştüğünde 90'lı zamanlarını hatırlayıp kendine nasıl bu kadar kötülük yaptığını düşünüp kendine kızacaksın..
Ben çok kızıyorum..
13 yaşımdan 38 yaşıma kadar hep 90 kilo dolaştım.. Keşke daha önce diyet yapsaymışım..
Gecmis olsun canim kibSelam kızlar,
Midem çok kötü çok
Pis mir migren krizi geliyor belli
Pazar günümü yatarak geçireceğim anlaşılıyor şimdiden..
Yemek yiyemiyorum, öğlen yemeği olarak 1 kase mercimek çorbası yedim, 1 dilim tam buğday ekmeği ile..
Onu da zorla yedim zaten.. Şiddetli migren krizi geleceği zaman öncesinde hep böyle bulantı oluyor..
Ağrı kesici yasağım olduğu için çekicem geçene kadar..
Allah yardımcım olsun ne diyim..
Akşama ne yerim bilmiyorum ama büyük ihtimalle yine çorba yerim
midem ağzımda dolanıyorum çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?