Kim korkar kilolardan ;)

Bugun yediklerim
Sabh
Bir bardak limonlu su
Bir tost icine dil peynir ve domates
Maydonoz,kahve

Ara
Yarim muz.kahve

Ogle yemegi
Bi kase. Yogurt corbasi
Bol salata
Avuc ici kadar tavuk

Ara
Mandalina

Aksam
Bir tabak yogurt corbasi

Ara
Yogurt ustune tarcin koydum
Cay

30dk eliptik bisyklet
2litre su

soyacım canım büyük geçmiş olsun yaseminle seni görünce çok sevindim bende başladım sayılır doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum ama eski iradem ve kararlılığım yok malesef hep yarıda bırakıp geri alıyorum çok şişko oldum sizi takip etmeye çalışıcam

önceki diyet günlüğümüze bakmak için girmiştim yenisini bulduğuma çok sevindim evdeyim çalışmıyorum kızımı büyütüyorum dün başladım dikkat etmeye soya birşey soracağım yeşil kahve içiyorum baya etkili bende iştahımı kapatıyo yemeklerden yarım saat önce sabah akşam olarak sen ne dersin merak ettim bu arada 88 kg yum sopanı bana kullanabilirsin bu arada aranıza yeni katılan arkadaşlar çok şanslısınız soyanın dediklerine harfiyen uyarasanız kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarınıza veda edersiniz ben eski kadrodan inci 3 ayda 20 kg vermiştim sonrasında hamile kaldım ve dikkat etmedim 25 30 kilo aldım doğuma kadar ve vermek için hiç çabalamadım doğum yapalı 19 ay oldu ben hala şişkoyum koca sarkık çatlak bi göbeğim var mutlumuyum değilim tabiki

Günaydın kızlar

herkes güzel bir hafta diliyorummm

ctesi kilo bildirimi yapamadım dünde yapamadım hafta sonu biraz yoğun geçiyor haliyle

neyse dün kilom 68,50kg idi

bakalım haftaya 67,00 kg allah izniyle göreceğim inş

bende yine incelmeler başladııı

inci cnm hoşgeldin

yine eski arkadaşlarla ve yeni arkadaşlarla başladık diyete

sabah kalkınca 2 bardak su

KAHVALTI

1 yk kadar lor
1 dilim kızarmış tb ekmeği
domates,salatalık,biber
1 fincan kahve

bugun yemek planım heç yok bakalım öğlen ne yiyecemmm

Günaydın kızlarrr

İnciiii hoşgeldinnn
Sopayı tabi ki önce sana sallıycam ))))
Kız ben seni çıtı pıtı bir kız olarak göndermedim mi?
Süt olsun diye yedin tatlıları değil mi ))
Halbuki burda defalarca süt yapan şey su'dur başka bir şeye gerek yok diye yazdım ))

Hemen gel ve diyete başla, eski formuna kavuşturcam seni hemennnn
Zaten sözüm vardı, doğumdan sonra eski kilona döndürcektim seni ))

Merhabalar yaklasik bir haftadir ben de sizleri takip ediyorum ve hepinize cok tesekkur ediyorum acaba ogle yemeginde cig kofte yenilebilir mi olcusu ne kadar olmali ?

Selam igios,

Öğle yemeğinde çiğköfte yiyebilirsin ama gerek var mı?
Bu seni tok tutacak bir yemek türü değil, üstelik besin değeri yüksek bir yemek değil..
Boşu boşuna vücudunda ödem oluşturacak ve seni şişirecek..
Tartıya çıktığında canını sıkacak..
Ha bunlara rağmen genede yemek istiyorsan 4 adet yiyebilirsin ))
nar ekşisi, sos ve lavaş kullanmadan..
Sadece salata ile
Sevgiler

Sevgili arkadaşlar,

Bazı yiyecek türlerini bana sormanıza bile gerek yok aslında..
Sadece muhakeme yapın..
"Bu vücudumun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri içeriyor mu?"
"Bunu yemeği sadece canım istediği için mi istiyorum"
"Bu yemeği bir süre yemezsem ne kaybederim?" (ben söyleyeyim=kilo)
"Bu yemeği yediğimde karnım gerçekten doyacak mı?" (örneğin 1 kaşık pilav???)
"Gözüm doysun diye mi yiyorum, karnım doysun diye mi?"

örnekler çoğaltılabilir..
Muhakeme yapmadan yemek yemeyin ))
Diyet yaparken nefsinizi kontrol ediyorsunuz unutmayın..
Hep dediğim gibi, oruç tutarken nefsinizi kontrol edebiliyorsanız, diyet sizin için çocuk oyuncağı olmalı ))

sabah:1 bardak su,kahvaltı:1/2 dilim ekmek,yarım porsiyon omlet,1 çatal peynir,8-9 badem ,1/2 y.k yaban mersini

günaydın kızlarr :) haftasonu yoktum ama işte geldim burdayımmmm :)
soyam güncel kilomu paylaşmak istiyorum. başlangıç kilo. 79.0'dı. şuan güncel kilom 77.9 : ):) : ):) çok mutluyum.
üstelik tam hedeflediğim gibi gidiyorum hedef haftada 1 ile 1,5 kilo vermek ve ben geçtiğimiz haftayı 1.100 ile kapattım :):)
bu haftadan umudum çok ve geri sayım başlasın :) :: )

07:20 kahvaltım 1 dilim tam buğday ekmeği , peynir ve şekersiz bitçi çayı

09:15 tarçınlı karanfilli bitki çayı ( tarçınlı içmemin sevmemin yanında diğer bir sebebi ise gün içinde canım tatlı türü şeyleri çok istiyordu ama bu çayı içmeye başladığımdan beri düzenliyor beni frenliyor çok tatlı vs aramıyorum :)

ara 10:30da 1 tane küçük armut yiyeceğim.

günaydın kızlar nasılsınız
menum
sabah 2 dılım ekmek
domates
bıber
1 dılım peynır
şekersiz kahve
sabah kahvaltımı 10 da yaptım erken kalkmakta cok zorlanıyorum
öğlen yogurt çorbası
salata
ara 1 armut
ara 1elma
aksam
ızgara köfte
salata
ayran
ayrıca gunluk 2.5litre su 30dk sporum var
sevgıler

soyacım gunde 1 çay kasıgı arı sütü polen probılıs karısımı yesem sorun olurmıkı

soyacım gunde 1 çay kasıgı arı sütü polen probılıs karısımı yesem sorun olurmıkı

Sağlık probleminmi var?
Kullan tabi ki.. Problem olmaz.. Ama sağlık problemi olmayan kişilerin sadece iyi olduğu söyleniyor diye bir şeyleri yemesi/içmesini tasvip etmiyorum.. Hiç araştırmadım, içeriğini tam olarak bilmiyorum..
Umarım zararı ve yararını iyice araştırmışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…