Kim korkar kilolardan ;)

Közde patlıcanla yapacaksan, kıymayıda kendi yağıyla kavurduysan bir tane yiyebilirsin
yanında bol salatayla tabi ki ))

bu arada öğlen kısır ve domates salatalık tercih etmen çok doğru olmuş
akşam mercimekli köfte olmamış... Çok nadir de olsa bizim dışımızda gelişen olaylar diyorum bunun için...
Bu tip durumlar için önlem al mutlaka..
İki öğün bulgur şimdi (-) görünebilir ama yarın öbürgün bir anda (+) yapar canını sıkar
Öptüm çok ))

canımm benimm niye böle oldun kız iştahsız soya aç değilim deyip yememek yok demişti sonra daha kötü olursun minnak ta olsa ye mutlaka bugün cuma mübarek gün hepimizin cuması hayırlı olsun inşallah :)
yarın çok önemli bigün bakalım hepimiz ne kadar - görücez

merhaba,
bende menü paylaşabilir miyim? 4. sayfadaki listenizi yazdırıp çantama koydum. fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.

öğlen :
bir kase dolusu salata (yağsız)
2 yemek kaşığı lor peyniri
2 dilim çavdar ekmeği.

öğleden sonraki ara için az önce 2 tane mandalina yedim.

Kızlar kızlar,

ara menü
1 mandalina
15 beyaz leblebi

türk kahvesi

birazdan eve gidicem, ne var yemekte bilmiyorum

Yarın kilo bildirimi için herkesi bekliyorum, tartılmayı unutmayın ))
Ay sonunda da kilo bildirimi alacağım ona göre
Duruma göre diyet tablomuzu düzenleyip, kilo veremeyenler için farklı çizelge hazırlayacağım
Bilginize

canlarım bugün çok yoğundum o nedenle giremedim yarını iple çekiyorum gerçi malum gündeyim ama inşallah - olurr

Günaydın kızlar,
uyumayın uyanınnnn

tembelliğe alıştırmayın vücudunuzu ))

hemen menülerimi yazayım, kahvaltımı yapıcam sonra

dün akşam,
balık + salata + çorba
annem sağolsun balığı fırına koyup pişirmiş, yağ falan eklememiş.. Kızartırsam yemezsin biliyorum dedi )))
Günlerdir aç kalan sokak kedileri gibi saldırdım balığa.. yerken ses çıkarıyordum o kadar yani ))

1-2 saat sonra da yeşilçay içtim..

şimdi kahvaltı yapacağım, sonra kilo bildirimlerinizi bekliyorum ))

Kahvaltımı yaptım geldim ama anlaşılan bizim kızların gözü korktu kimse gelmemiş hala ))
Bu sabah tartıldım.. Salı gününden bu güne tam 1,100 gr vermişim, şaka gibi..
75,7 gösterdi tartı beni ))

Kahvaltımı da yaptım,

1 dl tam buğday ekmeği
lor peyniri
sade nescafe

bu sabah böyle oldu, dünden beri midem bulanıyor.. Ya şiddetli bir migren atağı yaşağacağım ya da dün yediğim balık dokundu )) Büyük ihtimal migren atağıdır..

Önümüzdeki cumartesi için hedefimi de belirleyeyim, 74,5
Hadi bakalım
Bu ay sonuna kadar hedefim 72 olmak
Yaparım ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…