Kim korkar kilolardan ;)

tamamdır :)
listeye şimdi baktım, hepsine uyucam , yeni yıla daha rahat girmek istiyorum :)
ben bugün öğleden sonra forumu okuduğum için şu saatten sonrasını bu listeyi takip ederek öğünlerimi ayarlıcam. yardımların için şimdiden çok teşekkür ederim .

Iyi aksamlar

SABAH KAHVALTI

2 dilim cavdar ekmegi arası peynir
1 bardak çay

ARA 11.30
1 adet yeşil elma
1 fincan yeşil çay

ÖĞLE 13.50
8 badem
2 kuru kaysı
1 bardak ayran
3 adet eti from çubuk

ARA 15.30
1 bardak süt

AKSAM
Marul salatası
Yoğurt
Kırmızı et haşlama

ARA 21 .00

Biberiye cayı
1 mandalin

2 lt su ictim

iyi akşamlar

akşam yemeği
2 köfteli az yağlı türlü
bol salata tabikine az yağlı
2 lokma ekmek
yatarken süt içmeyi düşünüyorum bakalım

Selam kızlar

Akşam menüm değişti, unutmadan yazayım dedim
Annem mantı yapmış, of of bayılırım..
İnsan gibi yemem mantıyı.. en az 2 tabak, en çok 4 tabak yerim o derece yani )))

Ama menü böyle olunca hemen kendime uygun bir şeyler bulmam gerekti..
Bende hemen buzluğa koştum, kötü gün dostu olarak herzaman buzluğa bir şeyler hazırlar atarım..

1 kase çorba (bol acılı)
4 adet köfte (yağsız tavada)
yarım kase yoğurt (yoğurttan hala nefret ediyorum)

diyet olmasa yoğurt yemiycem, o derece yoğurt sevmeyen bir insanım ben..

Neyse, gelelim Yasemin ve Krizantem'e

Yasemin, öğlen menüsü dışında çok iyi.. öğlen menüsünü yarın yoluna koyarsın diye düşünüyorum..

Krizantem, akşam yemeğinde mümkünse ekmek yeme canım.. birde lokma tabirini ben anlamıyorum... yarım dilim veya 1 dilim gibi belirtelim olur mu?
Mesela benim lokma anlayışım ufak parçayken, eşimin lokma anlayışı 1 dilim ekmek olabiliyor )))

Yarın görüşmek üzere
Sevgiyle kalın, iyi geceler ))

Bugün çok yogundummm bana kızmadan hemen menumu paylasiyorum mm
Sabah 1 yumurta çok az beyaz peynir lor alcam bu peynir biter bitmezmaydonoz salatalik şekersiz nescafe.

Oglen annemde misafir vardı menüde kisir...mayali pogaca...ispanakli börek yaş pasta ve Havuçlu kek vardı. ...herkez kisir ye bari desede boşuna sismeyi göze alamadim ve ızgara tavuk yapıp onu yedim domates salatalık la. ..

Aksamda yine gezmem vardı. ..ben bu sokaktan kendimi aralayamadim valla canlar pilav kavurma salata yoğurt vardı menüde ...salata yoğurt yendi kavurmadan 3 kasigi geçmeyecek şekilde yedim okadar....eve geldiğimde yatmadan 3 badem kayısı kurusu yiyip su ictim Birazdan da yatıyorum. ..kilom sabah 74.4 tuburdan 69 la ayrilmistim hedefime 10 kilo vardı ama ben bi gaza geldim oldum zannedip havaya girdim...Bu sefer 59 olmadan birakmayin beni ne olur
Bu arada katilmak isteyen yada bizi izleyen arkadaşlar zorla kimseye bişey yaptırılmıyo sonuçta. ...Soya nin dediği gibi her besin grubuda var zaten burda.....çok güvendiginiz diyetisyen ler ınanin aldığı paraya bakıyor. ...Soya nin bilgisi kadar bişey bildiklerini bile zannetmiyorum....ben herseyi araştırırken soya sayesinde zararlarını arastirmaktan basliyorum. ...alışkanlık oldu
Bu arada artık yaticam suan çoktan uyumam lazimdi diyet için düzenli uykuda şarttır. ...Yrn yazarım seviliyosunuz kizlar

günaydın kızlarrrrrr

hayırlı cumalarınız olsun

ben kendimi 66-67 kg kilo idim

sabah bir tartılıdım gözlerime inanamadım yaaa

70 kg olmuş bende iştah falan kalmadıııı

bende 10 kg vercem yılmaşına kadar hedefim 65 kg olmakkkkk

akşman mandalin yerine 1 bardak tarçınlı süt içtim bilginizeee

menülerimi akşamları paylaşacağımmm

günaydınnn herkese hayırlı cumalar kızlar :) :)
bu sabah uyanınca 1 büyük bardak içine limon sıktım bu şekilde su içtim sabah mahmurluğuyla bal eklemeyi unuttum :S
kahvaltıda ise 1 dilim peynir 2 dilim ekmek yeşillik olarak biber ve şekersiz tarçınlı çay içtim. 11:00 gibi de 1 tane kivi yicem öğle yemeğine kadar bir çay daha içerim. öğlen görüşürüz kızlarey :)

Gunaydinnnn geleceğin small hatta7 xs Mall hatunlari

Yumurta şekersiz nescafe bir parça peynir maydonoz...sabah aç karna limonlu su içildi. .. Oglen aşure ye davet edildim...en iyisi gitmemek sanirim

Yaseminim sana yetişcem ona göre kaç bebegimmm

merhaba soya sosu ve yasemin8085
sizlerin sayesinde 65 kg düşmüştüm
eski yazdıklarınızı okuyordum bi baktım çevrim içisiniz çok şaşırdım
sizleri gördüğüme çok mutlu oldum emekleriniz için teşekkür ederim
dogru besinleri seçmemde yardımcı olduğunuz için
2014 kpss hazırlandım ve yediklerime dikkat etmedim şu an 72.7 kgyim moral olsun diye sizin eski günlüklerinizi okuyorum
sizleri burda görmekten çok mutlu oldum
yine bana yardımcı olurmusunuz ?
kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum

yetiş cnm yetiş

offf aşure deme bana çok severim

pazarda ben yapacağımmm

teyzoş yaptı akşam gel diyorrr

ama 70 görünce aşura maşura göresim yokk

Günaydın herkese ))

Geçen sefer olduğu gibi bu seferde hedeflerimizi küçük küçük belirleyeceğiz arkadaşlar..
Haftalık hedeflerimiz 1-1,5 kilo olmalı..
Daha fazlası bünyeye zarar diyeceğim ama bazı bünyeler çok daha hızlı kilo verebiliyor..

Qwerty, o kadar alternatifin içinde kendine ızgara tavuk yapmanı takdir ettim.. Azmin diğer arkadaşlara da örnek olur umarım ))

Yasemincim, kilodan korkma, o bizden korksun... Halledeceğiz.. Ama bu sefer sürekli olarak kilo verdikten almamanız için önlemleri de anlatacağım ki, geri almayın kiloları ))

Nurgulkal, kahvaltını daha doyurucu yapmalısın.. Peyniri lor peyniri ile değiştir.. İnan sonra dua edeceksin bana )) Ekmek olarak ne kullanıyorsun? Sabah 1, öğlen 1 dilim ekmek yersen daha dengeli olur diye düşünüyorum.. Günde sadece 2 dilim ekmek alman gereken besin ihtiyacını karşılayacaktır.. Bir de mümkünse kahvaltına dereotu, maydanoz, ceviz, kuru kayısı ekle..

Gelelim benim kahvaltıma;

Yeşilçay (limonlu)
Lor peyniri
Çavdar ekmeği (1 dl)
Dere otu
1 çeri domates

birazdan şekersiz Türk kahvemi içerim, değmeyin keyfime ))

he he bir kilo mağduru dahaaaa

soya öğrencin çoğalıyorrrrrrrr

herkes sil baştan başa döndük

bu sefer hepiniz geçecem

günaydın arkadaşlarım

dün sabah 68,4 gelmiştim yazmayı unutmuşum

sabah kahvaltım
2 kaşık lor üzerine çörek otu
1 yumurta üzerine acı biber ve taze nane
domates
çay

Gel canım gel ))
Kaç kilo olursan ol gene gel ))
Hepimiz biraz tombikleşmişiz sanırım?
Yine eski kurallarımız geçerli
Kaçamak yok yani

Bizden de sevgiler

ay bende paylaşayım kahvaltımı yaaa

Sabah kalkınca 1 bardak ılık su

KAHAVALTI SAAR 07,00 DE

1 yk kadar lor peynir
1 tb ekmeği
4-5 Tane çeri domates
2 acı biber
1 fincan ada çayı
1 tane ceviz

çalışıyorum ama bugün izin aldım azcık evi temizleyecektim ama şu saat oldu başlayamadım daha :)))
ev bana bakıyoo ben sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…