Kim korkar kilolardan ;)

ay bende paylaşayım kahvaltımı yaaa

Sabah kalkınca 1 bardak ılık su

KAHAVALTI SAAR 07,00 DE

1 yk kadar lor peynir
1 tb ekmeği
4-5 Tane çeri domates
2 acı biber
1 fincan ada çayı
1 tane ceviz

Bayıldım menüne bayıldımmm
örnek ol menülerinle yeni gelen arkadaşlara ))

Öğlen menünü de bu kadar güzel bekliyorum ona göre

tamamdır kahvaltıyı daha doyurucu yapıcam anlaştık :) ekmek 2 dilim yemiştim 1e düşürücem , tam tahıllı ve çavdar yiyorum bugün tam tahıllı buğday ekmeğim vardı onu yedim. kahvaltıma bundan sonra ceviz ve kuru kayısıda eklicem teşekkür ederim :) şimdiden öğrenmeye başladım yihuuu :)

ay bende paylaşayım kahvaltımı yaaa

Sabah kalkınca 1 bardak ılık su

KAHAVALTI SAAR 07,00 DE

1 yk kadar lor peynir
1 tb ekmeği
4-5 Tane çeri domates
2 acı biber
1 fincan ada çayı
1 tane ceviz

ara öğün

şekersiz türk kahvesi(tatlısız olamz )
2 kuru kaysı
4-5 adet yaban mersi kuru

cnm yanlış yapa yapa çok şey öğrencez

OĞLAN ABUR CUBUR YEMESİN DİYE EVE GENELDE KURU ÜZÜM,KAYSIİYABAN MERSİNİ,HURMA VB ALMAYA ÇALIŞIYORUM ÇÜNKÜ ÇİKOLATA YEDİĞİ ZAMAN VUCUDUNDA YARALAR PATLIYORR TATLI İSTEĞİNİ BÖYLE BASTIRMAYA ÇALIŞIYOZ HERZAMAN PASTA BÖREK TÜRÜ ŞEYLER YAPAMYA FIRSATIM OLMAYINCA BÖYLE BİR YOLA BAŞ VURDUM

YABAN MERSİNİ GERÇEKTEN ÇOK FAYDALI İMİŞ BENDE YENİ ÖĞRENDİM

Bağırsak metabolizmasını düzenler.

Mide bulantılarını, kramplarını ve ülseri önler.

Göz yorgunluğu, miyopluk, katarakt, şeker hastalığından kaynaklanan görme bozuklukları, gece körlüğü gibi göz rahatsızlıklarında oldukça etkili bir meyve.

Kadınlarda regli düzenleyici etkisi vardır.

Ağız, deri ve boşaltım sistemi enfeksiyonlarına karşı etkili.

Anti kanserojen ve antioksidan (damarlarda yağ birikimini engelleme) özelliğe sahip.

Bende öğlen menümü paylaşayım

ara öğün
1 havuç

öğle yemeği
7-8 yk zyağlı pırasa
yoğurt
1 dl çavdar ekmeği

selam kızlar , benim öğle yemeğim 1 dilim ekmek , 1 kase çorba , ve 5 kasık barbunya
ardından nescafe içtim şekersiz şimdilik bu kadar yedikçe yazıyorum :)

toplu halde paylaşacağım
sabah
3 yemek kaşığı lor içine pul biber ve çörek otu kattım
3 tane çeri domates
2 dilim kepek ekmeği

öğle
1 tane zeytin yağlı biber dolması
7 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

ara
1 galeta
yarım greyfut
yarım elma yiyeceğim

akşam
kuru fasülye varmış salata yada yoğurtla yiyeceğim

7de kına var eğlenerek akşam sporumu yapmış olurum

1.5 lt su içtim
yarın hafta sonu yokum ancak günlük yediklerimi yazacagım pzartesi sizlerie paylaşırım

Kızlar bende öğlen disardaydim. ..
Köfte yedim yanında karnabahar haslanmis brokoli yedim ekmek yok....1 bardak ayran......

1 adet Türk Kahvesi. ..
Akşam manti yapcam evdekilere ben tok gibiyim yoğurt yemeyi düşünüyorum sadece bakalim

Iyi aksamla

Menüm

2 lahana sarma
3 adet küçük biber dolması bol kıymalı ve bulguru
2 adet biber
Yoğurt

bugün 2 litre suyumu tamamladım : ): ) ara öğünlerimi de yaptım . aç değilim akşama acıkırsam yoğurt yada nar yemeyi düşünüyorum. :)

Tek tek mi cevap yazsam, toplu mu cevap versem bilemedim
öğünlerinizi bir daha okuyup öyle karar vereyim

Bgapa,

Menün için yorum yapacağım ama lütfen yorumlarımı gelişim için değerlendir olur mu?
Bazen yorumlarım sert gelebiliyor insanlara..

Kahvaltın zayıf olmuş, sadece lor ve çeri domates... Yeşillik ekle buna.. Ekmek 2 dilim yemişsin problem yok.. Ama günlük olarak 2 ekmeği geçmiyoruz... Yani öğlen ve akşam ekmek yememelisin bilgin olsun...
Menüler ve yasaklılarımız için lütfen sayfa 4'te paylaştığım menümüze göz at, gerekirse çıktı al yanında taşı..

Kahvaltı ve öğle yemeği arasında bir şey yememişsin.. Mutlaka araya bir şey ekle.. Örneğin bir meyve, yarım bardak süt yada yoğurt veya salatalık gibi birşeyler koy ara öğün olarak..

Öğle yemeğini sağlıklı bulmadım..
Hem dolma hem bulgur pilavı sence kilo vermen konusunda ne kadar etkili olabilir?
Bunları tekrar tekrar yazmama gerek olmadığını düşünüyorum
Daha sağlıklı, daha doyurucu ama kilo vermene yardımcı yemekler tüketmeni tercih ederim.
Bu ikili sana kilo kaybettirmez, aksine şişirir ve kilo aldırır..

Öğleden sonra ara öğün olarak koyduğun menü uygun gibi ama tavsiyem yarım yarım yeme.. örneğin; 1 elma ile 10-15 adet beyaz leblebi ye.. 1,5-2 saat sonra bir daha ara öğün yap, o zamanda 1 greyfurt ile 1 galeta ye.. böylelikle hem açlık duygunu bastırırsın hemde metabolizmanı çalıştırırsın..

Akşam menüsü eğer sadece kuru fasülye ile salata yiyeceksen uygundur.

Sevgiler

Iyi aksamla

Menüm

2 lahana sarma
3 adet küçük biber dolması bol kıymalı ve bulguru
2 adet biber
Yoğurt

Yasemincim,

Hatırlarsan geçen sefer size uzun süre dolma/sarma türü şeyleri yasaklamıştım.. Bu yasak hala geçerli mi sormadan yemişsin dolmaları ))
Merak etme, bu sefer dolma yasağını kaldırdım..
Tabi bulgurla yapılması ve fazla yenilmemesi kaydıyla !
3-4 adet uygundur ama yanında birde biber dolması yemeyeydin iyiydi ))
Yanında çorba içebilir, salata yiyebilirdin
Bence çok daha sağlıklı olurdu

Sporu aksatma ))

bugün 2 litre suyumu tamamladım : ): ) ara öğünlerimi de yaptım . aç değilim akşama acıkırsam yoğurt yada nar yemeyi düşünüyorum. :)

Akşama acıkırsın,
O yüzden bir çorba ve salata yap ve ye
Şu anda açlık hissetmiyor olabilirsin ama saat ilerledikçe acıkacaksın ve gözün dönecek ))
Sakın aç değilim, yememe gerek yok yanlışına düşme

Akşama bir şeyler hazırla kendine qwerty
En büyük hata, kendimizi aç hissetmemek
Zaten bu diyette acıkınca yemiyoruz
Acıkmadan yiyoruz ki o deli açlık krizlerine düşmeyelim
Bence güzel bir salata yap kendine
İstersen yanına 2 kaşık mantı alabilirsin (sadece haşlanmış, içine yağ veya yoğurt konulmamış)

Sende sporu ihmal etme ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…