Yasemincim,
Hatırlarsan geçen sefer size uzun süre dolma/sarma türü şeyleri yasaklamıştım.. Bu yasak hala geçerli mi sormadan yemişsin dolmaları ))
Merak etme, bu sefer dolma yasağını kaldırdım..
Tabi bulgurla yapılması ve fazla yenilmemesi kaydıyla !
3-4 adet uygundur ama yanında birde biber dolması yemeyeydin iyiydi ))
Yanında çorba içebilir, salata yiyebilirdin
Bence çok daha sağlıklı olurdu
Sporu aksatma ))
Ben gunlugu okumadan once yemistim bunlariBen o bi çatal pasta için gruptan atilanlari biliyorummm vallaa sakin yeme...
Diyet ürünlerde kullanmiyoruz soya bunuda belirtti cnm
Valla doğum gunumde pastamin tadına bakmamistim hatirliyomusunuz kızlar bendekide ne iradeymis ama aynı ölçüde yikilmadim ayaktayim
Iyi aksamlar soya ufacik bir yer kaldiysa benide alirmisin grubuna 15 kilo fazlam var bi haftadir diyeteyim
Bugunku menum
Diyetimin 5ci gunu
Gece oglum agliyarak uyandi 2saat saat onunla ugrastim gec kaktik sabh 10hda
kahvalti yapmaya firsatim olmadi
Sabh bi kupa sekersiz kahve ictim
Oglen 13h
Bi kasarli tost yedim 3tane yesil zeytin maydonoz ve sekersiz cay
Ara 17
Sekersiz kahve
75 karolik diyet biskuvi
Aksam yemegi 20h
Bi kase yogurt corbasi
4 kanat bi tane patates
Bi catal pasta
Günaydın cici kızlar ...
Herkez uyuyor sanırım daha74.4 olan tarti 73.8 dedi bugün bana ...biraz moral oldu
Kahvaltı mi yapmadan bir büyük bardak limonlu suyumu içtim bal koymuyorum tatlı sevmiyorum limonlu suyu
Musli yedim 1kase ogleden sonra sıram var disardayiz mangal restaurantta yapcaz sırayı ızgara salata yiycem Oglen de. ..
yine ne yediğimi yazarım kızlar. ..
selam arkadaşlarım
bu gün çok yoğun başladı. sabah kahvaltıda çocuklar bükme (hamur işi ) istediler.Onlara aldım onlar çıtır çıtır yerken benim canım bile istemedi. ben çavdar ekmeği lor ve domates ve ceviz yedim. kendimle gurur duydum.
öğleyede yemeğe gidecem oradada ızgara düşünüyorum. mutluyummm kendim için bişeyler yapıyorummmm.zayıflıyorummmmmm:)))
Merhaba
sizi hatırlıyorum ben. önceki günlüğünüzü sürekli okurdum. öncelikle geçmiş olsun diyeyim.
Bende sizi takip edebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?