Kim korkar kilolardan ;)

Bende ara öğünümü yazayım,

1 yeşil elma (bunu da diyet yapmasam yemiyorum)
15 adet beyaz leblebi
1 yeşil çay

Akşamı henüz bilmiyorum, yazarım

Sevgiler

Cnm yoğurt içine yulaf kepegi koydum onu yedim ara ogunlerdede karışık kuru meyve aldım ondan abartmadan 7 - 8 adet atistiriyorum. ..
Cnm trambolin almıştım yayı koptu onu yaptirip en kisa zamanda zıplamaya basliycam acayip etkili çokta sikilastiriyor. ..Yrn bu işi de halletcem

Anladım Cnm
25 dk pc başında spora başladım
80 adet twester çevirdim

Iyi aksamlar soya ufacik bir yer kaldiysa benide alirmisin grubuna 15 kilo fazlam var bi haftadir diyeteyim
Bugunku menum

Diyetimin 5ci gunu
Gece oglum agliyarak uyandi 2saat saat onunla ugrastim gec kaktik sabh 10hda
kahvalti yapmaya firsatim olmadi
Sabh bi kupa sekersiz kahve ictim
Oglen 13h
Bi kasarli tost yedim 3tane yesil zeytin maydonoz ve sekersiz cay

Ara 17
Sekersiz kahve
75 karolik diyet biskuvi

Aksam yemegi 20h
Bi kase yogurt corbasi
4 kanat bi tane patates
Bi catal pasta

Ben o bi çatal pasta için gruptan atilanlari biliyorummm vallaa sakin yeme...
Diyet ürünlerde kullanmiyoruz soya bunuda belirtti cnm

Valla doğum gunumde pastamin tadına bakmamistim hatirliyomusunuz kızlar bendekide ne iradeymis ama aynı ölçüde yikilmadim ayaktayim

Ben gunlugu okumadan once yemistim bunlari

Günaydın cici kızlar ...
Herkez uyuyor sanırım daha74.4 olan tarti 73.8 dedi bugün bana ...biraz moral oldu

Kahvaltı mi yapmadan bir büyük bardak limonlu suyumu içtim bal koymuyorum tatlı sevmiyorum limonlu suyu

Musli yedim 1kase ogleden sonra sıram var disardayiz mangal restaurantta yapcaz sırayı ızgara salata yiycem Oglen de. ..
yine ne yediğimi yazarım kızlar. ..

Günaydın kızlar,

Cumartesi, pazar demeden çalışıyorum ben ))
Bu ara iş hayatım fazla yoğun.. Yeni bir firmaya geçtim.. Ayrıca hala eğitmenliğe devam ediyorum.. Anlayacağınız bir taraftan sigortacılık sektöründeki yerimi korurken bir taraftan da eğitim sektöründeki yerimi sağlamlaştırmaya çalışıyorum.. Bu aralar resmen çift mesai çalışıyorum ))

Neyse önce size günlük yiyecek raporumu vereyim sonra sizin menüleri kriterize edeyim

Dün akşam,

koca bir kase çorba (bol acılı)
yoğurt

ara öğün
2 küçük salatalık

Bu sabah,
1 dl çavdar ekmeği
lor peyniri
çeri domates
dereotu
yeşilçay (limonlu)

Selam Ay,

Gruba alım yapmıyoruz, isteyen geliyor zaten ))
Grubun belli bir katılımcı sayısı yok yani, katılabilirsin..
Sayfa 4'te yazan diyet listemize göz atmanı öneririm
Yasaklı yiyeceklerimiz ve yememiz gerekenler ile ilgili liste paylaştım..
Eğer uygulayabileceğine inanıyorsan kapımız açık canım ))

Tek şartımız kaçamak yapmaman..
Yaparsan eğer diğer arkadaşların motivasyonlarının etkilenmemesi için gruptan ayrılmanı rica edeceğim, şimdiden bilgin olsun ))

Hoşgeldin,
Sevgiler

Günaydın qwerty,

Sen beni görünce zayıflamaya başlıyorsun bence )))))
Limonlu suyun içine bal koymana gerek yok.. Tercihe bıraktım onu.. İsteyen koyabilir..
Mangalda kanat yeme sakın )) Tercihin et yada köfte olsun..

Sevgiler

selam arkadaşlarım

bu gün çok yoğun başladı. sabah kahvaltıda çocuklar bükme (hamur işi ) istediler.Onlara aldım onlar çıtır çıtır yerken benim canım bile istemedi. ben çavdar ekmeği lor ve domates ve ceviz yedim. kendimle gurur duydum.
öğleyede yemeğe gidecem oradada ızgara düşünüyorum. mutluyummm kendim için bişeyler yapıyorummmm.zayıflıyorummmmmm:)))

Ben yurt disinda yasiyorum lor peyniri bulabilirmiyim bilmiyorum cokelék olur mu? Veya lor un benzeri bi peyniri varmidir?

Herkese mehraba
Gece gine oglum saolsun iki kerre uyandik sabh da gec kaktik
11h de bi buyuk limonlu suyumu ictim
Sekersiz neskafe
Bi kase gevrek

Selam Ay

Lor peynirini Türk marketlerinde bulabilirsin,
Çökelek olmaz, fazla tuz ve yağ içerir..
Eğer lor bulamazsan dil peyniri alabilirsin, 1 dilim yiyebilirsin kahvaltıda..

Neskafe'yi sütsüz içiyorsun diye düşünüyorum doğru mu?
Sevgiler

Tebrikler Krizantem ))
Hep böyle devam etmeni bekliyorum
Kendine vereceğin en güzel hediye sağlıklı bir vücut..
Bunun için ise yapacağın şey doğru beslenme ve spor..
Yani sporunu ihmal etme ))

Merhaba
sizi hatırlıyorum ben. önceki günlüğünüzü sürekli okurdum. öncelikle geçmiş olsun diyeyim.

Bende sizi takip edebilir miyim?

Selam kızlar,

Hepinize bir şeyler yazayım, sizlerin motivasyonunu yüksek tutayım diye kendi menümü yazmaya zaman kalmıyo ))
Ama sizlerin yazdıklarını okuyunca ve size cevap yazınca benimde motivasyonum tavan yapıyor..
Yani siz olmasanız iki günde bırakırım diyeti )))))

Ara öğün yapamadım bugün, çok yoğundum..
Sadece sade nescafe içtim.. Artık şekersiz diye yazmıyorum, benim tüm bitki çaylarını, kahve vb içecekleri şekersiz içtiğimi biliyorsunuz zaten..

Öğle yemeğini şimdi yiyeceğim, bugün öğle yemeğinde kıymalı börek ve kısır var )))))
kendime fincan çorbalardan aldırdım hemen.. 1 tane domates çorbası içeceğim, 2 kaşıkta kısır yiyeceğim..
bu kadar yeter zaten.. Hem doyurucu olacak hemde gereksiz yere kendimi şişirmemiş olacağım

Böyle bir durumla karşılaştığınızda size de tavsiyem aynısı olacaktır..

Fincan çorbayı tuz ve msg içerdiği için tavsiye etmiyorum ama arada sırada günü kurtarıcı olarak kullanabilirsiniz..

Kadınların vazgeçilmezleri olan toplanmalarda tavsiye edebileceğim yiyecekler arasında kısır bulunuyor..
Aklınızda olsun, eğer gün yaptıysanız ve size uygun yiyecekler yoksa, tabağınıza 2 kaşık kısır, salata türü bir şeyler varsa onlardan (örneğin; börülce salatası, yeşil mercimek salatası) max 2 adet sarma alabilirsiniz..
Ama akşam bunları eritmek için hem çorba salata ikilisini kullanın, hemde spor yapın ))

Sevgiler

Merhaba
sizi hatırlıyorum ben. önceki günlüğünüzü sürekli okurdum. öncelikle geçmiş olsun diyeyim.

Bende sizi takip edebilir miyim?

Selam Ebru,

Çok teşekkür ederim ))
Tabi ki takip edebilirsin, sormana gerek yok
Takipçilerimin olduğunu bilmiyordum
Utandım iyi mi ))

Kendime not;

Su iç soya su iç!
Günde 1 litre su iç!

Normalde içiyorum, diyet yapınca su içmeyi unutuyorum iyi mi?

Bu gunlugu begenmemin bi yonu de cvp vermeniz hatalarimizi gostermeniz tsk ederim.
Canim kahveme bi damla sut koyorum onu da kes dersen sorun yok keserim ki suan sutsuz iciyorum
Cocuklarla alisverise gittim ara yapamadim ogle yemeginide 15h de yedim
Bi tane peynirli tost
Maydonoz
Lor peynirine bakicam turk magzasinda ins vardir
Bugun bi tane kazak aldim ve bir kez daha motiveyim ve zayiflamak istiyorum laf olsun diye deil gercekten istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…