Kim korkar kilolardan ;)

Fatima,

6 kasım itibari ile hem bizim sayfaya hemde diğer "zayıflama" sayfalarına yazdığın yazıları okudum.. Bazı kısımları paylaşarak yorumlayacağım..
Bu ikisini artık yapmıyorsundur diye düşünüyorum?
Vücuduna yoyo etkisi yaratırsın ki, bunlar zaten kilo vermeni engelleyen başlıca sebepler..

14 kasım
60-69 kilo aralığındakiler birlikte zayıflıyor

Bende diyet yapmayı beceremiyorum ama kalori hesaplayarak birkaç gündür dikkat ediyorum

14 kasım
Göbek eriten yoğurt kürü

bu kürü bende 2 gündür uyguluyorum bakalım fayda edecek mi, dün 65,6 bugün 64,8 kg...

Bunlar dışında süt tüketimin konusunda bir farklılık yapabilirsin, laktozsuz süt dene.. süt şişkinlik yapıyor olabilir. bazen süt alerjisi olabiliyor, kabızlığa da yol açabiliyor..

Akşam menüne bakınca, akşam patates salatası hiç olmamış.. Gerçi patates salatasını hiç bir zaman önermiyorum... nişasta deposu...

kilo vereceksin de, nazlanıyorsun bence ))

merhaba arkadaşlar
akşam 4 yk menemen + lor ve bol yeşillik ve şekersiz çay

ara 1 avuç kabak çekirdeği ve tarçınlı süt

bu sabah aç karnına yaş üzüm ve su

2 yk lor +1 galeta ve tere yedim

ekmek almayı unutmuşum evden
ara:yeşil çay 5 tane yaban mersini(göze iyi geliyırmuş)

öğlende yöresel çorbam var belki yanında 1 galeta yiyebilirim

Kızlar Günaydın yazamadım dediğim gibi Şubat düğün var kardeşimin. ..kosturuyorum . .. Yeme duzenim tamamen bozuldu soyaaammm. ...motive olamiyorum size yazarken sinirim den agliyorummm 75.5 takıldım ben korkuyorum gün azaldikcada sıkıntı basiyor. .yine istediğim hicbisey ustume olmayacak....
Biliyorum hicbisey bahane defil. ..hiçbişey kilo vermeme engel değil. ..hayatıma saatler koyarak başlamam gerekiyor geçen sefer öyle yapmistik:))

10 KAhvalti 2 öğle yemegi 6 akşam 9 yesilcayYeşilçay yeşil elma saati...

Ama motive olmam lazım sanki basaramayacagim ben soyaaaaamm

qwerty,
sinirini bozdukça vücudun depresyona giriyor ve kilo vermen duruyor farkında mısın?
bu şekilde hiç bir şey yemesen bile kilo veremezsin çünkü vücut şu anda yediğin herşeyi stok yapıyor
kendini olası bir çöküntüye hazırlıyor...
Bu yüzden lütfen biraz kendini topla..

Ayrıca burdan uzak kaldığın sürece motive olman zor bunu biliyorsun..
Geçen sefer bu kadar güzel kilo vermenin en büyük etkeni burda geçirdiğin zamandı..
Şu anda sadece yediklerine dikkat ediyorsun ama yediklerin konusunda bilgilenmiyorsun..
Daha fazla katılım bekliyorum, daha dik duran bir qwerty bekliyorum, daha pozitif bir qwerty bekliyorum
Biz beraber güçlüyüz unuttun mu?

Beni delirtmeye çalışıyorsunuz anladım ben..
Kabak çekirdeği ne yahu?
ben ne zaman kabak çekirdeği yiyebilirsiniz dedim..
Oldu olacak 1 avuç yağ için ))

Gözünden hiçbir şey kaçmıyor maşallah :)

Yoğurt kürü 2 hafta yaptım yapmıyorum artık

burada yazdıklarımı yiyorum zaten 1200 ü geçmiyor genelde

sütüden 1 çay bardağı kadar yarım yağlı ve tarçınlı içiyorum

patates haklısın hiç iyi olmadı akşam akşam

Bu arada yoyo etkisi ne demek hiç duymadım

hayıurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o kadar yazdım yazdım tek bir tuşla hepsini sildim.

Yoyo etkisi şu oluyor,
yoyo oyuncağını bilirsin sanırım, onun gibi bir şey diyelim..
Çeşitli diyetler ve kürler yaparak vücudunu sürekli zorlarsan, bir süre sonra vücut kendi otokontrol mekanizmasını geliştirmeye ve sana direnç göstermeye başlar...
İstersen günde 500 kalori ile beslen artık zayıflamak senin için çok zorlu bir yol olmaya başlar..
Bu yüzden şok diyet veya kür uygulamıyor, sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz..
Çünkü vücut bir kere yoyo etkisine kapıldysa kırmak gerçekten çok zor oluyor..
Bunu en iyi Yasemin bilir..
O kadar dikkatli ve özenli diyet yapmasına rağmen, sporunu hiç aksatmamasına rağmen haftada 500 gr verdiğinde sevincinden göbek atıyordu resmen..

kalori diyetleri ile ilgili bilgiyi birazdan vericem
bir kahve içip kendime gelmem lazım ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…