yok yazilarindan ilincli oldugunu tahmin etmistim canimmerak etme ))
benim diyet şeklim gayet sağlıklıdır ))
asla şok diyetler, ilaçlar vs içermez
kilo verdikten sonra 1,5 yıl kilo almadım..
2 ameliyat geçirip 2 ay yatağa bağlı kalınca malesef kiloyu korumak hayal oldu ))
şimdi ameliyat fazlalıklarını atma zamanı ))
yok yazilarindan ilincli oldugunu tahmin etmistim canim
yas kac canim
bana bir totislik yerin varmişimdilik 39, bir kaç ay sonra 40 olucak ))
bana bir totislik yerin varmi
canim ben 176 boyunda 67 kiloda gruplarda kaptanlik yapmis biriyimTabi ki,
ama kurallarım çok katı, kızmaca darılmaca yok ))
burda arkadaşlar beni eli sopalı tanır, kaçamak yapanı affetmem ))
boyum 1.59Boyun kaç canım?
canim ben 176 boyunda 67 kiloda gruplarda kaptanlik yapmis biriyim
amacim korumaya biraz ogrenmeye birazda ögretmeye yonelikti
benide hafife alma elim masaliyimdir
ya bana öğle yemeği için marketten alabileceğim veya marketten aldıklarımla yapabileceğim öğle yemeği önerileri menü önerileri verebilir misiniz? etrafımda sadece market manav var yurtta kalıyorum pişirme sansım falanda yok çiğ yada hazır gıdalar ? minik sandviçler yemekten midem bulandı başka seçenek yok mu ya?
her sabah kahvaltı veriyorlar yarım domates 1 dilim kepekli ekmek(büyük bi dilim) 1 dilim kasar 1 dilim dil peyniri 1 dilim salam 5 zeytin haftada 3 4 gün haşlanmış yumurta ve küçük kutularda reçel bal(ben yarım domates 1 dilim ekmek 1 kibrit kutusu kadar dil peyniri yani yarısını ve yumurta olduğunda yumurta yiyorum) öğle yemeği çıkmıyor aksam yemeğinde de genelde ana yemek olarak ya sebze(nadiren ve sadece bamya yada fasülye çıkıyor ve asırı yağlı oluyo malesef ) ya cok nadir tavuk yada kızartma tarzı fast food öğrencilerin seveceklerini düşündükleri yemekler(heeeep) çıkıyor.kesinlikle yanında makarna yada bi cesit pilav oluyo .salata yoğurt veya tatlıdan sadece 1ini seçme hakkım var.bide her aksam mutlaka 1 cesit çorba. benim aksam yemeğim ise sadece çorba ve salata oluyor.Selam Elif,
Boyunu sordum çünkü 50 kilo olmak istiyorsun ve bu bana çok düşük geldi ki, öyle de zaten...
Olman gereken kilo 53-54 aralığı...
Daha zayıf olmak seni hastalıklı gösterecektir ve sağlıksız görünmene yol açacaktır..
Burda sağlıksız şeylere izin vermiyorum..
Yurtta kaldığını belirtmişsin, orda yemek çıkıyor mu?
çıkıyorsa ne gibi yemekler çıkıyor?
bilgi verirsen yemek önerebilirim
sevgiler
50 değil ya bir defa 51.2 kiloyu görmek istiyorum küçüklüğümde hatırladığım kilo bide o kiloya gelirsem çocukluğumdan kalma bi elbise var onu nisanıma giyeceğim :))) .ondan sonra zaten 35 kilo vermiş olucam 1 2 kilo her türlü geri gelir.53 54 ile hatta ben 55 düşünüyorum korumaya alıcm.55 yuvarlak rakam ya sınır olur üstüne çıktım mı biraz dikkat ederim kolay olur koruma diye düşünüyorum ama inşallah bakalımSelam Elif,
Boyunu sordum çünkü 50 kilo olmak istiyorsun ve bu bana çok düşük geldi ki, öyle de zaten...
Olman gereken kilo 53-54 aralığı...
Daha zayıf olmak seni hastalıklı gösterecektir ve sağlıksız görünmene yol açacaktır..
Burda sağlıksız şeylere izin vermiyorum..
Yurtta kaldığını belirtmişsin, orda yemek çıkıyor mu?
çıkıyorsa ne gibi yemekler çıkıyor?
bilgi verirsen yemek önerebilirim
sevgiler
hamsiyi fırında yağlı kağıt üzerinde pişti,diyet yapmadan önce de fırında yapardımmuratbey lor peyniri daha iyi...
ben işyerinde kahvaltı yaptığım için tahsildaroğlunun sürme lor peynirini kullanıyorum
daha pratik oluyor
akşam ki hamsi ızgara yada buğulamadır diye düşünüyorum, doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?