Kim korkar kilolardan ;)

yok yazilarindan ilincli oldugunu tahmin etmistim canim
yas kac canim

Tabi ki,
ama kurallarım çok katı, kızmaca darılmaca yok ))
burda arkadaşlar beni eli sopalı tanır, kaçamak yapanı affetmem ))
canim ben 176 boyunda 67 kiloda gruplarda kaptanlik yapmis biriyim
amacim korumaya biraz ogrenmeye birazda ögretmeye yonelikti
benide hafife alma elim masaliyimdir

ya bana öğle yemeği için marketten alabileceğim veya marketten aldıklarımla yapabileceğim öğle yemeği önerileri menü önerileri verebilir misiniz? etrafımda sadece market manav var yurtta kalıyorum pişirme sansım falanda yok çiğ yada hazır gıdalar ? minik sandviçler yemekten midem bulandı başka seçenek yok mu ya?

Selam Elif,

Boyunu sordum çünkü 50 kilo olmak istiyorsun ve bu bana çok düşük geldi ki, öyle de zaten...
Olman gereken kilo 53-54 aralığı...
Daha zayıf olmak seni hastalıklı gösterecektir ve sağlıksız görünmene yol açacaktır..
Burda sağlıksız şeylere izin vermiyorum..

Yurtta kaldığını belirtmişsin, orda yemek çıkıyor mu?
çıkıyorsa ne gibi yemekler çıkıyor?
bilgi verirsen yemek önerebilirim

sevgiler

her sabah kahvaltı veriyorlar yarım domates 1 dilim kepekli ekmek(büyük bi dilim) 1 dilim kasar 1 dilim dil peyniri 1 dilim salam 5 zeytin haftada 3 4 gün haşlanmış yumurta ve küçük kutularda reçel bal(ben yarım domates 1 dilim ekmek 1 kibrit kutusu kadar dil peyniri yani yarısını ve yumurta olduğunda yumurta yiyorum) öğle yemeği çıkmıyor aksam yemeğinde de genelde ana yemek olarak ya sebze(nadiren ve sadece bamya yada fasülye çıkıyor ve asırı yağlı oluyo malesef ) ya cok nadir tavuk yada kızartma tarzı fast food öğrencilerin seveceklerini düşündükleri yemekler(heeeep) çıkıyor.kesinlikle yanında makarna yada bi cesit pilav oluyo .salata yoğurt veya tatlıdan sadece 1ini seçme hakkım var.bide her aksam mutlaka 1 cesit çorba. benim aksam yemeğim ise sadece çorba ve salata oluyor.

50 değil ya bir defa 51.2 kiloyu görmek istiyorum küçüklüğümde hatırladığım kilo bide o kiloya gelirsem çocukluğumdan kalma bi elbise var onu nisanıma giyeceğim :))) .ondan sonra zaten 35 kilo vermiş olucam 1 2 kilo her türlü geri gelir.53 54 ile hatta ben 55 düşünüyorum korumaya alıcm.55 yuvarlak rakam ya sınır olur üstüne çıktım mı biraz dikkat ederim kolay olur koruma diye düşünüyorum ama inşallah bakalım

hamsiyi fırında yağlı kağıt üzerinde pişti,diyet yapmadan önce de fırında yapardım

Menumu yazayim
Sabh limonlu su
Kahvalti;
1yumurta
Dil peynirli tost
Yesilik,domates,kahve

Ara;
1 adet hurma
1tam ceviz

Ogle yemegi;
Bir tabak makarna salatasi bol yesilik ile
Turk kahvesi

Ara;
1 adet hurma
1tam ceviz

Aksam yemegi;
5yk kasigi barbunya
Domates,sogan,maydonoz ile salata yaptim
1nescafe

Ara;
1 kiwi,4dlm portakal,1dlm elma

1,5 su
30 dakkika spor
Bu gunude boyle kapatiyorum
Herkese iyi geceler

Acayip katın ağrım ve mide bulantım var misafirlerim yeni gitti...akşam yemeği yiyemedim mide bulantisi ndan. ..
3 tane kisir yedim köfte gibi sıkmistim

2 litre suyumu tamamladım hala midem çok kötü baş ağrım var yaticam canlar...

Soyaaaam eski yazıları okuyacağım. ..hakikaten hiç inanmiyotdum kılo verecegime ama başardım. ..başardık

Yine basarcaz...Bugün sinirimi bozdu misafirin biri.ona inat vercem ant ictimmmmmn

günaydın
akşam
kahvaltı türü istedi bizimkiler onlar kızartma ve sucuk yedi
ben dünden kalan pırasamı yedim
ara mandalina
100 zıplama 10 dakika yürüme

sabah zıplama ve ılık su
haşlanmış yumurta domates salatalık biber tere maydanoz
regl oldum 63,6 gördüm sabah

Günaydın çıtır kızlarrr

çok uykum var çoookkk
akşam geçte yatmadım ama sabah bir türlü kalkamadım nedense..
işe makyajımı bile yapmadan geldim ki, mutlaka bir ruj olsun sürerim..
hala beynim açılmadı, uyuyor..

kahvaltımı yaptım, yeşilçayımı içiyorum aheste aheste..
klasik kahvaltım, ekstra yumurta ekledim menüye bugün..

biraz açılayım yorumlara başlıycam
öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…