Spor yaptım geldim 1 havuç yedim...
Kereviz pisiriyorum akşam için. ..
Hala mide bulantım var soyam...Düzenli yemeğe çalışıyorum ama zor yiyorum bu arada kendimi çok halsiz hissediyorum...
Oglen için yemek soran arkadaşım için cnm yurt nasıl bir ortam bilmiyorum ama bazılarında kendilerine ait ufak bir mutfak oluyor...
Oraya elektrikli ızgara lar var ondan edinebilirsinz cok pahalı degil markali olmasinada gerek yok... onda her sl çeşit yemegini yaparsin....mantar koy pisir...Balık koy pisir. ..köfte pisir tavuk pisir....hem protein almış olursun....
Elma sirkesini bir ay önce denedim sabah 1 kupaya 4 kaşık koyuyorum 3 gün sonra bagirsaklarim kanadı. .sanirim benım midem hassas cnm ...
haftasonu nete giremediğim için menü paylaşamıyorum
pazartesi hepsini paylaşacağım not alacağım
benim mesaim yarım saat sonra bitecek şimdiden herkese iyi akşamlar iyi tatiller pazartesi görüşmek üzere ....
sağlıkla ve güzel kalın...
o zaman benim uzak durmam gereken grupta şalgam egzamalarım var ve yeterince azmış durumdalar daha da artmasalar iyi olacak bir daha herhalde elimi sürmem şalgamaŞalgam için bilgilendirme yapayım,
Gayet sağlıklı bir içecek, haftada iki kere içebilirsiniz (1 bardak)
acılı içmenizi tavsiye ederim..
ama turşugillerden olduğu için fazlasını tavsiye etmiyorum
Bilginize
sabah ara yapmadım çok tok hissediyordum kendimi
Öğle2 döner salata ekmek(normal) dışarda yedim
ara ayran
su 1500 ml
kisacasii zayiflatmada ise yaramiyor elma sirkesi oysa ne cokk haberler filan yapiliyor insanlrda arastrmafan etmeden hemen iciyorlar ..canm peki corek otu konusunda ne diyorsun ben birkac sabah cignemeye calistm fakat cok fena oldum ama yararlari anlatmakla bitmiyor malum ne yapmamz gerek ..Elma sirkesi..
Her zaman tavsiyem, bir şeyi denemek istiyorsanız önce zararlarını araştırın..
Doğadaki herşeyin bize mutlaka faydası var, ama doğru tüketilmediği zaman zararı faydasından çok daha fazla..
Mesela su... Günlük tüketimi maksimum 2-2,5 litre olarak sınırlayalım diyorum hep.. Çünkü fazlası, böbreklerimizin bize sağladığı mineralleri yok ediyor, zehirlenmeye yol açıyor, aşırı su içmekten ölen insanlar oluyor.. Şaka gibi değil mi?
Her şeyin fazlası zarar...
Gelelim elma sirkesinin Zararlarına !
Fazla tüketildiğinde, içerisindeki asit nedeniyle mide ve yemek borusunda sorunlara yol açacaktır..
İlaç kullanan kişilerin çok dikkatli olması gerekiyor, ilaç ve asit birleştiğinde korkutucu sonuçlar doğurabiliyor..
Direkt içildiğinde diş minelerine zarar verir
Yararları nelerdir?
Kanıtlanmış hiç bir yararı yok ))
Yani bilimsel olarak kanıt sunulamıyor...
Ama cilde, saça, kolesterole, mantara, kalp-damar sağlığına ve daha bir sürü şeye iyi geldiği söyleniyor..
Gerçek hangisi bilinmiyor..
Kendi deneyimlerimden örnek vermem gerekirse,
Elma sirkesini düzenli kullandığım dönemde,
saç dökülmelerim durdu,
cilt problemlerimde azalma yaşadım,
bütün kış etrafımdaki herkes grip olmuşken, ben hiç grip olmadım...
ayrıca, psikolojik olarak kendimi hep daha zayıf hissettim ))
Bunun dışında yarar sağladı mı bilmiyorum ))
SEvgiler
canm gecte olsa bende geldiim :) beni kabul ettgniz icin cok teskkr ederm bi yandan takimlardada yars yapiyorm ama motveye boyle sert kurallara cok ihtyacm var yoksa beziyorm saliyirm bi yerden sonra birkmak istyorm diyet listesi gayet doyurucu geldi gozume ins guzel kilolar verbilirm bu sabah bi kosturmacayla uyandm bir tane yumrtadan omlet yedim tuzsuz bir sekilde ve yarm dilim kepek ekmegi birde yesilcay 1 parcada kasar peynr yedm smdi ara ogunmde yarm ayva yiyorum ve yarm bardk yarm yagli sut oglen haslanmis karnbahar ve bahartli yoguert yiyecegm bi skinti yok deglmii ??Selam Selin,
Sayfa 4'teki listemizi ve kurallarımızı oku, sana uyarsa bekleriz..
Kaçamak affetmediğimiz birşey..
Diğer sayfalar gibi, "bi kerecikten bir şey olmaz" gibi sözler burda bulunmuyor ))
o bir kerecikler bize yağ olarak döndüğünden, kaçamak yapan arkadaşları istemiyoruz..
Listemize göz at, sana uyarsa kapımız açık canım ))
canm gecte olsa bende geldiim :) beni kabul ettgniz icin cok teskkr ederm bi yandan takimlardada yars yapiyorm ama motveye boyle sert kurallara cok ihtyacm var yoksa beziyorm saliyirm bi yerden sonra birkmak istyorm diyet listesi gayet doyurucu geldi gozume ins guzel kilolar verbilirm bu sabah bi kosturmacayla uyandm bir tane yumrtadan omlet yedim tuzsuz bir sekilde ve yarm dilim kepek ekmegi birde yesilcay 1 parcada kasar peynr yedm smdi ara ogunmde yarm ayva yiyorum ve yarm bardk yarm yagli sut oglen haslanmis karnbahar ve bahartli yoguert yiyecegm bi skinti yok deglmii ??
kisacasii zayiflatmada ise yaramiyor elma sirkesi oysa ne cokk haberler filan yapiliyor insanlrda arastrmafan etmeden hemen iciyorlar ..canm peki corek otu konusunda ne diyorsun ben birkac sabah cignemeye calistm fakat cok fena oldum ama yararlari anlatmakla bitmiyor malum ne yapmamz gerek ..
tamam canm bugun hemen lor ve ekmegimi temin ediyorm canm zeytn konusunda cok sasrdm ama ben her gn 1 yada 2 tane filan yiordum cunkuu hemen kaldrdim ..kasar konusunda yaklasmin cok guldurdu beni haklisin canm bende sevmem insan olani aslaaHoşgeldin ))
kahvaltın güzel, o kaşarı görene kadar ))
peynirinde insanında kaşarına karşıyım )))))
lor ya da dil peyniri al kendine..
özellikle lor peyniri cartinin içerdiğinden yağ yakımı ve kas oluşumunda etkilidir..
dilediğin kadar yiyebilirsin, hiç bir sınır koymuyorum lor peynirinde ))
istersen otur yarım kilo ye yani hiç sorun değil (tabi daha o kadar yiyeni göremedim ))))
kepek ekmeği tüketme, kan değerlerine zararı olur..
Çavdar, tam buğday yada tahıllı ekmekle değiştir onu..
ara öğün güzel..
öğle yemeğine çorba+salata ekleyebilirsin..
T
Sevgiler
anladm canm yani yesek aman amanda bi faydasi yok zayflamaya zaten alisamadm bir turlude :/Çörek otu ile ilgili düşüncelerim de elma sirkesi ile aynı,
faydası kanıtlanmış değil
bir çok makale görürsün "peygamber efendimiz" ile başlayan, ama kanıt yok..
Bilimsel bir açıklama yok..
Sadece hurafelerden yola çıkılan bir besin türü..
Ha illaki bunu yiyip zayıflıycam diyenler genellikle bir süre sonra mide problemleri yaşıyor
İşte bu bilimsel olarak kanıtlanan birşey ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?