Kim korkar kilolardan ;)

Bende gelebilirmiyiimm...

Selam Selin,

Sayfa 4'teki listemizi ve kurallarımızı oku, sana uyarsa bekleriz..
Kaçamak affetmediğimiz birşey..
Diğer sayfalar gibi, "bi kerecikten bir şey olmaz" gibi sözler burda bulunmuyor ))
o bir kerecikler bize yağ olarak döndüğünden, kaçamak yapan arkadaşları istemiyoruz..
Listemize göz at, sana uyarsa kapımız açık canım ))

hem çok şey öğrendim hem de çok keyif aldım okurken

herkese merhaba, hayırlı cumalar ...

Kahvaltıdan başlayalım,
kahvaltında neler yiyebilirsin bakalım hemen..
domates, 1 dilim ekmek, bir bütün dil peyniri (yarım yemene gerek yok, 1 bütün ye), yumurta... haftada 1 kere bal...
zeytin yasak.. reçel, tereyağı vb yasak.. eğer yeşillik tarzı bir şeyler çıkıyorsa onlardan yiyebilirsin..

öğle yemeği çıkmıyor demişsin, öğlenleri genelde ne yiyorsun? bilgi bekliyorum..

akşam yemeklerine bakıyorum hemen,
ana yemek olarak sebze çıkıyorsa çok iyi, sebze yemeği alabilirsin, suyunu yeme, zaten asıl yağı suyundadır onun..
tavuk çıktığında tavuk yiyebilirsin (kızartma olmayacak), pilav-makarna yasaklılarımız arasında..
bulgur pilavı yiyebilirsin.. (2 yk)
salata ve yoğurt alabilirsin her yemekte.. sadece 1 tanesini seçmen gerekiyorsa yemeğine göre tercih edersin..
çorba her akşam içebilirsin ki, zaten tercih ettiğini yazmışsın..

Ben seni en fazla 55 kiloya düşürürüm, gerisi sana kalmış ))
daha aşağısı bana göre çok sağlıksız görünecek
Burda sağlıksız hiç bir şeye izin vermezken, zombi gibi etrafta dolaşmana nasıl izin vereyim )))

günaydın kızlarr :)
size de hayırlı cumalar :)
bir şey soracağım , göğüs bölgesini sıkılaştırmak için ne yapmak gerekiyor :$

Göğüs için sıkılaştırıcı kremler kullan,
Ama tek başına yeterli olmaz,
mutlaka sporla desteklemen lazım..
Fakat bunun için mutlaka uzman birinden yardım al,
aksi takdirde şekil bozukluğu oluyor

Sen istersinde başarmaz mısın ya?
Mümkün değil qwerty!
Seni ilk gördüğüm zamanı hatırlıyorum, birde diyet bittikten sonra paylaştığın o resimleri ))
2 farklı insan vardı karşımda..
İkisi de aynı ama biri mutsuz ve çekinik,
biri mutlu ve vahşi bir güzellik taşıyan ))

O vahşi güzeli istiyorum ben ))

Görebildiklerimi yanıtladım,
arada atladıklarım var ise affola...
hala ayılamadım,
bi Türk kahvesi içeyim bakalım
gelicem az sonra

Ayyy yy soyam haklısın vallaaaa özgüven patlaması yaşadım sonra hep öyle kalabilcem sandim((((

Bugün -600 benden 74.5
Ama mide bulantisi ndan bence ekstra az yedim ...
Spor yapıyorum ama onunda etkisi olabilir...
Kahvaltım lor domates 1.5 dilim tbe
Ekmek midemi bastirsin diye biraz fazla oldu bugün. ..nescafe

Ogle yemeginde haftada 2 gun okulda oldugumda corba tavuk salata gibi diyete uygun seyler seciyorum.ama geri kalan gunler ve hafta sonu ya sandvic yapmaya calisiyorum ama artik sandvic yapmaktan biktim ya yogurt ile meyve ile gecistirmeye calisiyorum ya ama saglikli olmuyo cok acikiyorum.iste sizden oneri bekliyorum suan? Marketten hazir veya pisirmeden hazirlayabilecegim neler olabilir

Özgüven patlaması normaldir canım ya,
Hepimiz yaşadık onu
Ben şaşkın ördekler gibiydim
25 yıl 90 kilo gezdikten sonra 57 kiloya düşünce bir türlü konsantre olamadım kendime
hep büyük beden standına gidiyordum kıyafet bakmaya, eşim elimden çekip diğer standlara götürüyordu
küçük beden kıyafet giyince beni bir gör, dünyayı tanımıyordum ))
uzun süre kilo almadım ama ameliyat hayatımı kaydırdı işte ))

Mide bulantın az yemekten yada stresten olabilir,
Yediğine içtiğine dikkat et..
Kahvaltı da ekmek fazla olmamış
Günde 2 dilim ekmek yemen lazım zaten
gün içinde dengelersin sen onu
kilo kaybın ise muhteşem..
Hadi bakalım, sahalara güzel bir dönüş yaptın ))

okulda olduğun zamanlarda yazdığın menüleri yiyebilirsin,
diğer zamanlarda pişirmeden yapabileceğin pek fazla seçeneğin yok malesef..
Çünkü pişirmeden yapabileceğin şeyler senin çabuk acıkmana sebep olacak..
eğer su ısıtıcısı gibi bir şey var ise, fincan çorba alabilirsin
normalde hazır gıdalara izin vermiyorum ama senin durumun farklı, bu yüzden buna müsade edeceğim..
ton balığı alabilir, salata yapabilirsin, hazır makarnalar var onlardan alabilirsin.. ama içine sos ve yağlarını katmadan sadece sıcak su ekleyip yiyebilirsin.. bu da hem sıcak hemde doyurucu besinlerden olacaktır..
meyve yediğinde yanında mutlaka galeta/süt/yoğurt çeşidinden birini tercih et..
Tek başına meyve hem şekerini yükseltecek hemde asidik olduğundan dolayı çabuk acıktıracaktır.
Sandviç ara sıra yiyebilirsin..
Bunlar dışında araştıracağım yine
Şimdilik aklıma ilk gelen öneriler bunlar..

Kızlar, sizin aklınıza gelen bir şeyler var mı?

Okulda zorlanmiyorum zaten.ama sadece 2 gunum okulda geri kalan 5 gun ne yiyebilecegim hakkinda bi fikrim yok iste. O bahsettigin hazir makarnalar icin sadece 1 marka buldum markette oda yagini tuzunu fazlasiyla katmislar icine kalorisi de miktari da cok geldi.sicak su bulabilirim ama aksam yemegim genelde salata corba oluyo zaten.corbayi yani tahil karbonhidrati arttirip proteini bu kadar azaltmis olmak cok kotu oluyo benim icin ya.sporcuyum kas kaybetmekten korkuyorum.normalde protein yetersiz kaliyo diye protein tozu bile kullanma mecburiyetinde kaldim.sonra sporu azalttim tozu biraktim ama simdi proteini biraz azalttim mi sarkiyorum

Farklı marketlerden araştır canım,
bir çok markanın makarna çeşidi var.
Sporcu olduğun için kas kaybetmekten korktuğunu belirtmişsin, kas kaybını önlemek için sporu bırakmaman ve düzenli beslenmen lazım.. Aksi takdirde vücudun yağ yakımından önce kaslardan yemeğe başlar ki, sende de öyle olmuş.. Yoksa sarkmalar olmaz zaten...
Protein ihtiyacın için bolca yumurta beyazı yiyebilirsin.. Toz vs kullanman çok sağlıklı değil, bırakınca yine aynı duruma düşersin..
Sana her gün et/balık/tavuk yemen gerekir desem de, bulunduğun yerde yeme imkanın olmadığı sürece bunu tavsiye etmem işine yarayacak mı?
Netice de senin durumuna uygun bir şeyler önermeye çalışıyorum..
Kas kaybının önüne geçmen için protein ihtiyacından ziyade, spora ihtiyacın var..

Yağ yakımına en etkili şeylerden biri vücudumuzdaki kas oranımızdır,
Ne kadar kaslı vücudumuz var ise o kadar çok yağ yakarız..
Ama bunun için sürekli protein bazlı beslenmeye gerek yok,
Spora gerek var..
Bence spora vakit bulmaya çalış

Sevgiler

Bugün ne paylaşalım?
Aklınıza takılan, sormak istediğiniz, merak ettiğiniz bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…