Kim korkar kilolardan ;)

Fark attın bana qwertyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın bayanlar,

grip oldum kahvaltı; 1 adet mandalina daha başka bişey yiyemiyorum boğazlarım fenaaa

Bahaneler bahanelerrrrrr
Bak gene bahane yahuuuu
bıktım vallahi
mandalinayı yutan, yumurtayı da yutar söyliyeyim !
1 tane omlet yap kendine
yanına da süt ısıt, içine biraz tarçın (yarım çay kaşığı)
biraz karabiber (çay kaşığının ucu ile)
biraz bal (1 çay kaşığı)
1 ekmek ile ye
Hemen !

dün ya da önceki gün yazmıştım ben kimsecikler yok diye aslında tam olarak kastettiğim buydu.
ben genelde gün içinde buradayım ama bizim topiğe kimsecikler gelmiyor

Bende tanıtayım kendimi ))))))

Bu kadar yazıyorum artık daha neyi tanıtacaksam

39 yaşındayım, martta 40 olacağım, sabırsızlıkla bekliyorum, nasıl bir şey acaba şu 40 yaş diye ))
6 yıldır evliyim, evli olmaya hala alışamadım, bekarlığı çok seviyormuşum.. Ama kocamı da çok seviyorum, yine evlenecek olsam gene onunla evlenirim ))
Bir çok mesleğim var, Kuaförlük, Sigortacılık, Eğitmenlik, Çiçekcilik, Muhasebecilik, Satış (aklıma gelenler)
Şu anda yaptığım meslek, Sigorta sektöründe internet ve telefonda satış yapan bir firmada Satış ve Organizasyon Müdürü, aynı zamanda bir kaç firma da Eğitmenlik yapıyorum... (Zamanım yok diyenlere duyurulur, ben zaman buluyorum herşeye, siz bulamıyorsunuz öyle mi?)
Çocuğum yok, ama sanki olmasını istiyorum.. Emin değilim.. Bu yaşıma kadar istememiştim, sanki şimdi istiyorum.. Yaş 40 oluyor ya, ondan herhalde...
Hayalim, yazdığım bir iki kitap var, onların basımını gerçekleştirmek.. Ama bunun ile ilgili bir türlü basım evleri ile görüşme sağlayamadım ))) İşte buna bahanem çokkk ))))))
Kendimle ilgili söyleyeceklerim bu kadar, zaten martta fotoğraf paylaşacağım.. Görmeyenlerde beni görmüş olur )))

Sevgiler

Ve soya bahanelere son verip, spora başlar ))

"Yarın" çok geç bir kavramdır arkadaşlar, kilo vermek istiyorsanız en güzel gün "BUGÜN"dür..

Dün akşam eve gittim, gerçekten mutsuzdum çünkü kilo vermem durdu, üstüne bir de kilo almaya başladım..
Bunun sebepleri çok, mesela düzensizleşen reglim... Bazen 21 günde bir, bazen 28 günde bir..
Sanırım menepoz belirtileri yada yine kistik bir durum söz konusu...
Ama doktora henüz gitmeyeceğim, çünkü doktorlardan ciddi anlamda bıktım...
Bayılmadığım sürede kimse beni doktora götürmesin mümkünse ))

Neyse, akşam eve gittim yemek yedim
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık patlıcan yemeği (kızartma değil, çiğden konulup pişirilmiş)
1 kaşık barbunya
3 kaşık yoğurt

Yemekten sonra eşime dedim ki, "ben çıkıp yürüyeceğim yarım saat, katılmak ister misin?"
Asla beni yalnız bırakmaz biliyorum ))

Tam 30 dakika, 3100 adım, 2,11 km yol yürüdüm...
Eve geldim, yeşil çayımın içine kabuk tarçın atıp içtim..
Sabah tartıldığımda yine kilo almıştım ))))))))))

Yılmak yok, hafta içi her akşam 30 dakika yürüyeceğim..
Bahane yok, çözüm var !

Bu sabah,
ılık limonlu su
1 dilim tb ekmeği
lor peyniri
dereotu
yeşil biber
çeri domates

ara türk kahvesi

öğleni yazıcam birazdan

o pastayi yemedigime inanki hala ben bile kendime sasiriyorum tatlilarla aram yoktur ama limonlu kek ve hashasli pastaya hayatta hayir demem cok zor oldu ama kilolar korkun bizden

Cnm gidicek bu kilolar başka yolu yok biliyorsun...maydonoz suyu ödem ve adet sokmek için bana birebir gelir dene Istersen tatlım. ..

yürüyüş çok iyi bir spor bende pilates ten sonra 20 dakika bantta yürüyorum. ..Bugün pilatese gidemedim evde trambolinde zıpladim bunu günde 3 set yapmak bana çok iyi geliyor
Allahım kimsenin emeklerini boşa götürmesin

dün ya da önceki gün yazmıştım ben kimsecikler yok diye aslında tam olarak kastettiğim buydu.
ben genelde gün içinde buradayım ama bizim topiğe kimsecikler gelmiyor
Vallahi haklisiniz ama ben kendi adima söylüyorum haftanin 5 günü calisiyorum anca aksamdan aksama yazabiliyorum bizim patron biryerlere giderse ozaman hemen topige girip birseyler yazmaya calisiyorum

kizlar ebru sallinin pilatis cd bugün elime gecti bakalim ise yariyormu haftanin 3 günü spor yaptigim halde vücudumda gevseme oldu sarkiklik yok ama sinir oluyorum biran önce siklasmam lazim ve herkeze güzel ve sorunsuz bir gün diliyorum

o pastayi yemedigime inanki hala ben bile kendime sasiriyorum tatlilarla aram yoktur ama limonlu kek ve hashasli pastaya hayatta hayir demem cok zor oldu ama kilolar korkun bizden
benimde tatlı ile aram yoktur ama birazdan yazacağım dünkü menümü

Vallahi haklisiniz ama ben kendi adima söylüyorum haftanin 5 günü calisiyorum anca aksamdan aksama yazabiliyorum bizim patron biryerlere giderse ozaman hemen topige girip birseyler yazmaya calisiyorum
canım ben sadece senin için söylemedim hem sen yurtdışındasın diye hatırlıyorum. saat farkı da vardır. normal yani

Cd süper, aslinda Ebru sallinin bütün cd leri güzel. düzenli yaparsan SIKILASIRSIN canim. eger gevseme olduysa o zaman sen kastan kg vermissin canim!!!! Neler yiyorsun ve iciyorsun?spor programin nasil?

dünkü menüm sabah: su içmeyi unuttum + 5 yk müsli+bir çay bardağı süt+1 fincan çay
ara: türk kahvesi + bir fincan çay
öğle: z.yağlı börülce + yoğurt+bir dilim çe
ara: bir yeşil elma + 2 fincan çay
akşam: fırında balık+salata
ara: türk kahvesi+bir parça bitter çikolata(hani onların kendi parçaları var ya onlardan bir parça)

2 lt su + 300 yerinde zıplama

ya balığın üzerine inanılmaz bir tatlı krizine girdim diyebilirim. evde de bitterler vardı. paketi açtım eşime verdim ben sadece bir parça aldım o kadar. ve soyam sabah yazdı şimdi değil sonraki aşamada olacak diye özür dilerim arkadaşlar hepinizden

normalde çikolata, tatlı, pasta falan aram yoktur. amaaaaaaaaaa profiterole dayanamam mesela. onu da yazın dondurma ile yemeyi severim o kadar. dünkü durum ekstraydı.
birde acil tarafından yeşilçay almam lazım. dün markete gitmiştim ama ben hazır paket almak istemediğim için aktardan almam lazım onu da bu akşam halledeceğim.

bende aranıza yeni gelenlerdenim ama kendimi tanıtayım sizlere..
30 yaşındayım, antalya da yaşıyorum, bir meslek odasında personelim (memur gibiyim).
biri 5,5 yaşında diğeri 9 aylık iki erkek annesiyim. büyük anaokuluna hazırlık sınıfında küçüğe de anneanne bakıyor çoğunluklu olarak. onun işi olduğunda babaanneye gidiyor. hala ufağı emzirmeye devam ediyorum en azından bir yaşına kadar istiyorum emzirmek ama onun gönlünü var mı bilemeyeceğim. kendi için yapılan yemekleri bile yemiyor gözü bizimkilerde... bu kilolar bana doğumdan değil doğum sonrası ye süt olurlardan miras. neyse ilkinde verdim şimdi de verebilirim diyorum kendime. ama bazen pes ettiğim ya da bir an önce veriyim artık dediğim zamanlarım var. iki tane küçük çocuk hem çalış hem ev işleri hem eş durumları bazen çıldırmıyor değilim. büyük oğlanın yeme sıkıntısı yüzünden ona özel yemek yapıyorum bebek için ayrı yapıyorum bir de kendim sebze tüketmeyi daha çok tercih ettiğim için kendime de ayrı yemekler yapıyorum. bu tabii ki beni yoruyor allahtan eşim sesini çıkarmıyor ne varsa onlarla karnını doyuruyor. küçük hele doğru düzgün uyumaz. sürekli bir mızmızlanma hali hakim. işte böyle zamanlar benim direncimin kırıldığı zamanlar malesef.....
size bir de günlük halimi anlatsam bayağı eğlenceli bir hal alır durumum

Plates zayıflama değil, sıkılaşma aracısıdır zaten... Vücudunda gevşeme olduysa spor stilini değiştirmen en doğrusu... Örneğin, sadece yürüyüş ve mekik yapmak zayıflama da yardımcıdır ama sıkılaşma konusunda fayda sağlamaz..

Ve buraya not bırakan arkadaşa katılmıyorum, gevşeme kas kaybın olduğunu göstermez her zaman...
Kimi zaman bu doğru olabilir ama senin durumun için bu söz konusu değil, zaten haftada 3 gün spor yapan bir insan kastan kaybetmez!
Konuya balıklama dalıp yorum yapanlara ayrıca ayar oluyorum biline...
Özellikle de karın germe ameliyatları ile ilgilenip, çok bildiğini zannedenlere...

Notum gerekli yerlere ulaşmıştır sanırım...
Sevgiler

O bitter çikolata için 300 zıplama cezası veriyorum sana )))))))
Şu an için yasak!
Ama ilerde söz izin vericem ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…