Ilk önce ben kendimden basliyim:)))
Konyada yaşıyorum bir erkek çocuğum var krese gidiyor...kendim ziraat mühendisiyim ve kendimize ait yumurta üretim Çiftliğimiz var...Bu aralar kardeşim ilgileniyor...ben vakit bulursam inşallah is kadını moduna gecicem:)))
Erkek kardeşim nişanlı ve su aralar düğün hazirliklariyla uğraşıyoruz 1 Mart düğün günümüz. ..
O abiyeler içinde artık zayıf bir görümce olmak istiyorum. ..
Boğa burcuyum istahliyim yemek yemeyi yapmayı misafiri arkadaşı çok severim
Yemesem diyet yapsam bile özellikle misafir cagirir pasta börek kokusuyla kendime isgence cektirmeye bayilirim:)))
Kocamla severek evlendik:))6 yıl ciktik yaklaşık 5 yillikta evliyim...Bu arada 1982 yim...
Kayınvalidemler le görüşmuyorum bunların detaylarini konusuruz:))(
Kendimle barisigim alisveris hastasiyim sarı saç tutkunu pembe bağımlısıyim
Simdilik aklıma gelen bunlar kızlar
Kilo bildirimi de yapayım hemen 72.0
günaydın bayanlar,
grip oldumkahvaltı; 1 adet mandalina daha başka bişey yiyemiyorum boğazlarım fenaaa
dün ya da önceki gün yazmıştım ben kimsecikler yok diye aslında tam olarak kastettiğim buydu.Soyacimmmm eskiyi bende çok ozledim orda sadece menu paylaşımı yoktu acılar sevinçler üzüntüler kizginliklar mutluluklar hepsi vardı öyle olunca herkez birbirini daha iyi tanimisti. ...görmesek bile incinin nisanina abiye düşündük Yasemin kıyafet reyonunda 38pantolon giyince kendimiz içine girmiş gibi sevindik...annenin saç maskeleriyle saclarimiz canlandı bir arkadasimizin kocası kilolarını sorun yapınca o adama kizdik. ..herkez birbirini sahiplenmisti. ...
Acizane fikrim tam kaç kişiyiz onuda bilemedim ama istikrarli olan arkadaslar az çok belli artık. .. herkez kendini tanıtan üç beş satır bişey yazarsa birbirimizi daha iyi taniyacagiz. Neden kilo vermek istediğini. .. nerde calistigini filan falan...
Ayyy kos cnmmm koş sen yetisirsin ama çok mutlu oldum ilk defa seni gectimmm:)))Fark attın bana qwertyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
o pastayi yemedigime inanki hala ben bile kendime sasiriyorumcanım benim tebrik ederim iradeni.
akşamki ekmek olmasa sanki daha mı iyi olacakmış diye içimden geçirdim...
ama spor yapabildiğin için tebrik ederim. spor yapanları kıskanıyorum yalan yok.
günaydın geçmiş olsun. ılık su içebilirsin .....
Tesekkür ederim. Durun biraz simarayimBende seninle gurur duyuyorum ))
Cnm gidicek bu kilolar başka yolu yok biliyorsun...maydonoz suyu ödem ve adet sokmek için bana birebir gelir dene Istersen tatlım. ..Ve soya bahanelere son verip, spora başlar ))
"Yarın" çok geç bir kavramdır arkadaşlar, kilo vermek istiyorsanız en güzel gün "BUGÜN"dür..
Dün akşam eve gittim, gerçekten mutsuzdum çünkü kilo vermem durdu, üstüne bir de kilo almaya başladım..
Bunun sebepleri çok, mesela düzensizleşen reglim... Bazen 21 günde bir, bazen 28 günde bir..
Sanırım menepoz belirtileri yada yine kistik bir durum söz konusu...
Ama doktora henüz gitmeyeceğim, çünkü doktorlardan ciddi anlamda bıktım...
Bayılmadığım sürede kimse beni doktora götürmesin mümkünse ))
Neyse, akşam eve gittim yemek yedim
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık patlıcan yemeği (kızartma değil, çiğden konulup pişirilmiş)
1 kaşık barbunya
3 kaşık yoğurt
Yemekten sonra eşime dedim ki, "ben çıkıp yürüyeceğim yarım saat, katılmak ister misin?"
Asla beni yalnız bırakmaz biliyorum ))
Tam 30 dakika, 3100 adım, 2,11 km yol yürüdüm...
Eve geldim, yeşil çayımın içine kabuk tarçın atıp içtim..
Sabah tartıldığımda yine kilo almıştım ))))))))))
Yılmak yok, hafta içi her akşam 30 dakika yürüyeceğim..
Bahane yok, çözüm var !
Bu sabah,
ılık limonlu su
1 dilim tb ekmeği
lor peyniri
dereotu
yeşil biber
çeri domates
ara türk kahvesi
öğleni yazıcam birazdan
Vallahi haklisiniz ama ben kendi adima söylüyorum haftanin 5 günü calisiyorum anca aksamdan aksama yazabiliyorum bizim patron biryerlere giderse ozaman hemen topige girip birseyler yazmaya calisiyorumdün ya da önceki gün yazmıştım ben kimsecikler yok diye aslında tam olarak kastettiğim buydu.
ben genelde gün içinde buradayım ama bizim topiğe kimsecikler gelmiyor
benimde tatlı ile aram yoktur ama birazdan yazacağım dünkü menümüo pastayi yemedigime inanki hala ben bile kendime sasiriyorumtatlilarla aram yoktur ama limonlu kek ve hashasli pastaya hayatta hayir demem cok zor oldu ama kilolar korkun bizden
canım ben sadece senin için söylemedim hem sen yurtdışındasın diye hatırlıyorum. saat farkı da vardır. normal yaniVallahi haklisiniz ama ben kendi adima söylüyorum haftanin 5 günü calisiyorum anca aksamdan aksama yazabiliyorum bizim patron biryerlere giderse ozaman hemen topige girip birseyler yazmaya calisiyorum
kizlar ebru sallinin pilatis cd bugün elime gecti bakalim ise yariyormu haftanin 3 günü spor yaptigim halde vücudumda gevseme oldu sarkiklik yok ama sinir oluyorum biran önce siklasmam lazim ve herkeze güzel ve sorunsuz bir gün diliyorum
kizlar ebru sallinin pilatis cd bugün elime gecti bakalim ise yariyormu haftanin 3 günü spor yaptigim halde vücudumda gevseme oldu sarkiklik yok ama sinir oluyorum biran önce siklasmam lazim ve herkeze güzel ve sorunsuz bir gün diliyorum
dünkü menüm sabah: su içmeyi unuttum + 5 yk müsli+bir çay bardağı süt+1 fincan çay
ara: türk kahvesi + bir fincan çay
öğle: z.yağlı börülce + yoğurt+bir dilim çe
ara: bir yeşil elma + 2 fincan çay
akşam: fırında balık+salata
ara: türk kahvesi+bir parça bitter çikolata(hani onların kendi parçaları var ya onlardan bir parça)
2 lt su + 300 yerinde zıplama
ya balığın üzerine inanılmaz bir tatlı krizine girdim diyebilirim. evde de bitterler vardı. paketi açtım eşime verdim ben sadece bir parça aldım o kadar. ve soyam sabah yazdı şimdi değil sonraki aşamada olacak diye özür dilerim arkadaşlar hepinizden
normalde çikolata, tatlı, pasta falan aram yoktur. amaaaaaaaaaa profiterole dayanamam mesela. onu da yazın dondurma ile yemeyi severim o kadar. dünkü durum ekstraydı.
birde acil tarafından yeşilçay almam lazım. dün markete gitmiştim ama ben hazır paket almak istemediğim için aktardan almam lazım onu da bu akşam halledeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?