koşar adım cezamı yerine getirmeye gidiyorumO bitter çikolata için 300 zıplama cezası veriyorum sana )))))))
Şu an için yasak!
Ama ilerde söz izin vericem ))
300 yerinde zıplama cezamı yaptım geldim...O bitter çikolata için 300 zıplama cezası veriyorum sana )))))))
Şu an için yasak!
300 yerinde zıplama cezamı yaptım geldim...
tamam canım biliyorum nefsime hakim olamadım.Bir daha ki sefere bu kadar kolay ceza ile kurtulamazsın haberin olsun ))
hatta dur cezaları yazayım da, herkes cezaları düşünerek hareket etsin bundan sonra
merhaba askitabi toplamda 7 kilo felan kaybettim ilk baslarda cok protein almadim ondan oldu galiba baklagillerin yanindan gecmedim olacagi buydu simdi hersey den yemeye calisiyorum o yüzden yanaklarimda cöktü ercan beye pek is birakmadimCd süper, aslinda Ebru sallinin bütün cd leri güzel. düzenli yaparsan SIKILASIRSIN canim. eger gevseme olduysa o zaman sen kastan kg vermissin canim!!!! Neler yiyorsun ve iciyorsun?spor programin nasil?
ve spor salonuna gidiyorum 15 dakika crosstrainer ve55 dakikada agirlik calisiyorum haftanin 3 günüCd süper, aslinda Ebru sallinin bütün cd leri güzel. düzenli yaparsan SIKILASIRSIN canim. eger gevseme olduysa o zaman sen kastan kg vermissin canim!!!! Neler yiyorsun ve iciyorsun?spor programin nasil?
biliyorum benim icin söylemedigine ama genede yazmak istedim genicbenimde tatlı ile aram yoktur ama birazdan yazacağım dünkü menümü
canım ben sadece senin için söylemedim hem sen yurtdışındasın diye hatırlıyorum. saat farkı da vardır. normal yani
ah o cikolatayi yemeseydinde o cezayi almasaydin olmazmiydi300 yerinde zıplama cezamı yaptım geldim...
allahım sana geliyorum demek istiyorum.Dikkat Dikkat!
Sevgili arkadaşlar,
Bundan sonra kaçamak yapan (bilmiyordum'u kabul etmiyorum, 1 aydan fazla süredir burdasınız, artık herşeyi biliyorsunuz, keklemeyin beni )) herkes aşağıdaki cezaları yerine getirmekle yükümlüdür, aksi takdirde kapının yolunu biliyor ))))))
Ceza 1) Oturduğun apartmandaki tüm kapıları çalıp " Ben boğazını tutamayan xxx kiloda şişko bir oburum, bu cezayı üyesi olduğum zayıflama kulübündeki arkadaşlarım açgözlülük yaptığım için verdi ve ben hakettim" demek...
Ceza 2) Üzerinde kaç kilo olduğunuz yazan "Ben xxx kiloyum" beyaz bir tişört giyip tüm gün onunla işte-sokakta dolaşmak.. (Sakın ola evde giymenize izin vereceğimi sanmayın, fotoğraf isterim! )
Ceza 3) Facebook, instagram, twitter gibi sosyal mecraalara en şişman halinizin fotoğrafını koyup ceza 1'deki yazıyı yazmanız, ve gelen yorumların hiç birine "teşekkür ederim" cevabı vermemeniz... Hepsine "bunu hakettim, cezamı çekmeliyim" cevabı vereceksiniz..
Şimdilik cezalarım bunlar,
Bu cezalarda sizi kaçamak yapmaktan uzak tutmazsa ne yaparım bilmiyorum )))))))
soya aksam yemege gidiyorum kizlarla biz hep sarap icerdik benim bir bahane bulmam lazimO bitter çikolata için 300 zıplama cezası veriyorum sana )))))))
Şu an için yasak!
benim kapimi cal dicem ama uzaktayimallahım sana geliyorum demek istiyorum.
bunları yapacağıma yemem bu daha kolay çözüm. soya gözümü korkuttun. şimdi diyebilirsinki nerden haırlayacaksın cezaları yersin burada da yazarsın yok valla. ekranın resmini çektim ve tlf na duvar kağıdı yaptım anacım yok yok yemem kesinlikle çünkü bunları yapamam. Allah da yaptırtmasın hepimize
diyorum ya nefsime hakim olamadım.ah o cikolatayi yemeseydinde o cezayi almasaydin olmazmiydibak ben hic soyayi kizdirmiyorum
canm turşu dedğim kendm yaptığm közlenmş biberli sarmsak ve sirkeli bşy tuzu çok az kendme göre yaptm tuzlu olmadğndan dyete sirke sarmsakta kötü bişy olmadğndan yemiştm çatalıda meyveenn yannda yemem grektği içn o kdar yiyebildm bundan sonra kaşık var tabi kovulmazsamGünaydın Selin,
Önce diğer sorularını cevaplayayım sonra menünü yorumlayacağım...
Bazen kilo vermelerimiz durabilir, bu bir çok sebepten olabilir..
Regl, depresyon, yeme düzeninin bozulması vs..
Senin kilo vermelerinin yeme düzeninle çok alakası var, çünkü doğru dürüst bir yeme düzeni oluşturamadın baştan beri..
Bu yüzden kilo veremiyorum diye hiç yakınma...
Yeme düzenini ne zaman doğru bir şekilde oturtursan o zaman kilo vermeye başlayacaksın aksi takdirde kilom ya sabit kalacak ya yukarı çıkıp aşağı inecek sürekli...
Ben 57 kiloya düştükten sonra 1-1,5 yıl kadar 60-62 aralığında kaldım, çünkü 57 kiloyken kuru kemik gibiydim.. o yüzden 60 kilo aralığında dolaştım... geçen yıl kasım ve aralık aylarında 2 ameliyat geçirdim ve 2 ay yatağa bağlı kaldım.. bu 2 ay ve devamında yaklaşık 15 kilo aldım... Tek başıma lavaboya bile gidemiyordum.. Aslında ağır bir ameliyat değildi ama ameliyatta sinir sistemime zarar vermişler, az daha sakat kalıyordum.. 2. ameliyatı da zaten bu yüzden oldum.. Omurilikten girip sinirlerimi yaktılar..
Diyetisyen canın tatlı istediğinde bir parça bitter ye demiş.. Aslında bu benimde önerdiğim bir şey.. Ama biliyorum ki hiç biriniz bir parça bitterle kalamayacaksınız... Dürüst davranalım birbirimize... Ben kalamam... Sizinde kalacağınızı sanmıyorum... Eğer bir parça ile durabiliyor olsaydınız bu kadar kilo almazdınız değil mi?
Bunu koruma evresinde listemize alacağız.. Yani kilolarımızda kurtulduktan sonra, o kiloyu korumamız lazım...
İşte o zaman bir listemiz daha olacak, o listede yer alacaklar arasında bulunuyor... Şimdi değil ))
Spor kısmına gelince, bahane sevmeyen bir insanım... Herkes sürekli bahane uyduruyor... Hiç kimsenin hiç bir şey için vakti yok... Ama konu dizi seyretmek olunca, arkadaşlarla gün düzenlemek olunca, alışveriş yapmak olunca vs vs vs olunca vakit yaratılıyor... O yüzden bahane değil, çözüm istiyorum...
Ve gelelim menüne;
Şu "çatal" şeklinde bildirim yapmayı bırak lütfen..
2 çatal nedir? Ayrıca kırmızı biber "TURŞUSU" nedir?
Turşu yasaklı listemizde ama sen oraya turşu diye yazmışsın..
Bana ceza diye mi seni verdiler )))))
Biberi közle ye, sana birşey demem ama turşu dediğinde dellenirim
Yoğurdu da 3 çatal yemişsin, zor olmadı mı?
Kaşık yokmuydu?
Akşam menüne baktığımda,
Ev yapımı iskender..
Tereyağ yok, o ağır domates sos yok, pide yok...
Ama ekmeği eklemişsin hemen..
Akşam ekmek yeme..
Kilo veremiyorum diyorsun, akşam ekmek yiyorsun (ki akşamları ekmek yenmemesini özellikle ve defalarca söyledim)
turşu yiyorsun (bana közleme biber turşusu deme, ne olduğunu biliyorum)
Bu son uyarım Selin,
Son yanlışların
Bir daha yanlış menü görürsem sayfadan ayrılmanı isteyeceğim
Çünkü defalarca listemizi okumanı, gerekirse not almanı istedim ve sende her seferinde okuduğunu söyledin ama okumadığını görüyorum...
O listeyi gerçekten oku, yanında taşı, her yediğin şeyde tekrar tekrar bak
Bu yanlışları düzeltmen için son şansın
Sevgiler
cezalar feciiiiDikkat Dikkat!
Sevgili arkadaşlar,
Bundan sonra kaçamak yapan (bilmiyordum'u kabul etmiyorum, 1 aydan fazla süredir burdasınız, artık herşeyi biliyorsunuz, keklemeyin beni )) herkes aşağıdaki cezaları yerine getirmekle yükümlüdür, aksi takdirde kapının yolunu biliyor ))))))
Ceza 1) Oturduğun apartmandaki tüm kapıları çalıp " Ben boğazını tutamayan xxx kiloda şişko bir oburum, bu cezayı üyesi olduğum zayıflama kulübündeki arkadaşlarım açgözlülük yaptığım için verdi ve ben hakettim" demek...
Ceza 2) Üzerinde kaç kilo olduğunuz yazan "Ben xxx kiloyum" beyaz bir tişört giyip tüm gün onunla işte-sokakta dolaşmak.. (Sakın ola evde giymenize izin vereceğimi sanmayın, fotoğraf isterim! )
Ceza 3) Facebook, instagram, twitter gibi sosyal mecraalara en şişman halinizin fotoğrafını koyup ceza 1'deki yazıyı yazmanız, ve gelen yorumların hiç birine "teşekkür ederim" cevabı vermemeniz... Hepsine "bunu hakettim, cezamı çekmeliyim" cevabı vereceksiniz..
Şimdilik cezalarım bunlar,
Bu cezalarda sizi kaçamak yapmaktan uzak tutmazsa ne yaparım bilmiyorum )))))))
diyorum ya nefsime hakim olamadım.
ama cezaları görünce mümkün değil yemem ya burda ağzını kapatma smile neden yok
bende bundan sonra bütün cısssss yiyeceklere böyle yapacağım
işin kötüsü apartmanda sadece üst kat komşumu tanıyorum diğerlerini de tanımıyorumbenim kapimi cal dicem ama uzaktayim
cezalari okudun sannimcacanm turşu dedğim kendm yaptığm közlenmş biberli sarmsak ve sirkeli bşy tuzu çok az kendme göre yaptm tuzlu olmadğndan dyete sirke sarmsakta kötü bişy olmadğndan yemiştm çatalıda meyveenn yannda yemem grektği içn o kdar yiyebildm bundan sonra kaşık var tabi kovulmazsamilk kez akşam ekmek yemiştm ondada gerçekten çok acıkmştm doymazsam gece daha fena sonçlanablir diye bir dlim ekmeği yedim birdaha olmaz ki zaten öyle bir alışkanlığm yok listeyi inanki okuyorm defterime yazdm ellermle resmni çekeblirm ama niye hata yapıyorm blmiyorm hani sandvç filan vardıya ben öyle bişy seçmedm öğlende yemedm dye akşam yemiştm sadece bahane yok tabki sustm
cezalar feciiii(
valla direk içmeyeceğini söyle onlara olsun bitsin.soya aksam yemege gidiyorum kizlarla biz hep sarap icerdik benim bir bahane bulmam lazim
ben daha iyisini buldumvalla direk içmeyeceğini söyle onlara olsun bitsin.
diyette olduğunu bilmiyorlar mı ? işte o zaman bahane lazım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?