Kim korkar kilolardan ;)

Öğle yemeğimi yedim sonunda
Çok yoğunum gene çokkkk

hamsi ızgara
bolll salata (yağ,tuz yok)

eski günlerime döndüm, korkun benden ))
hızlı kilo verme serüvenlerim başlıyor ona göre

şimdi yeşilçayımı içip işime konsantre olucam bir süre
ama gözüm üzerinizde ))

Bir daha ki sefere bu kadar kolay ceza ile kurtulamazsın haberin olsun ))
hatta dur cezaları yazayım da, herkes cezaları düşünerek hareket etsin bundan sonra
tamam canım biliyorum nefsime hakim olamadım.
sen cezaları yaz da bilelim valla ona göre birşey yiyeceğimizde aklımıza gelsin de vazgeçelim.
birde böyle yapabileceğim ceza olunca neyse ya birde yapamayacağım olursa o zorlar beni

Dikkat Dikkat!

Sevgili arkadaşlar,
Bundan sonra kaçamak yapan (bilmiyordum'u kabul etmiyorum, 1 aydan fazla süredir burdasınız, artık herşeyi biliyorsunuz, keklemeyin beni )) herkes aşağıdaki cezaları yerine getirmekle yükümlüdür, aksi takdirde kapının yolunu biliyor ))))))

Ceza 1) Oturduğun apartmandaki tüm kapıları çalıp " Ben boğazını tutamayan xxx kiloda şişko bir oburum, bu cezayı üyesi olduğum zayıflama kulübündeki arkadaşlarım açgözlülük yaptığım için verdi ve ben hakettim" demek...

Ceza 2) Üzerinde kaç kilo olduğunuz yazan "Ben xxx kiloyum" beyaz bir tişört giyip tüm gün onunla işte-sokakta dolaşmak.. (Sakın ola evde giymenize izin vereceğimi sanmayın, fotoğraf isterim! )

Ceza 3) Facebook, instagram, twitter gibi sosyal mecraalara en şişman halinizin fotoğrafını koyup ceza 1'deki yazıyı yazmanız, ve gelen yorumların hiç birine "teşekkür ederim" cevabı vermemeniz... Hepsine "bunu hakettim, cezamı çekmeliyim" cevabı vereceksiniz..

Şimdilik cezalarım bunlar,
Bu cezalarda sizi kaçamak yapmaktan uzak tutmazsa ne yaparım bilmiyorum )))))))

Cd süper, aslinda Ebru sallinin bütün cd leri güzel. düzenli yaparsan SIKILASIRSIN canim. eger gevseme olduysa o zaman sen kastan kg vermissin canim!!!! Neler yiyorsun ve iciyorsun?spor programin nasil?
merhaba askitabi toplamda 7 kilo felan kaybettim ilk baslarda cok protein almadim ondan oldu galiba baklagillerin yanindan gecmedim olacagi buydu simdi hersey den yemeye calisiyorum o yüzden yanaklarimda cöktü ercan beye pek is birakmadim

Cd süper, aslinda Ebru sallinin bütün cd leri güzel. düzenli yaparsan SIKILASIRSIN canim. eger gevseme olduysa o zaman sen kastan kg vermissin canim!!!! Neler yiyorsun ve iciyorsun?spor programin nasil?
ve spor salonuna gidiyorum 15 dakika crosstrainer ve55 dakikada agirlik calisiyorum haftanin 3 günü

benimde tatlı ile aram yoktur ama birazdan yazacağım dünkü menümü

canım ben sadece senin için söylemedim hem sen yurtdışındasın diye hatırlıyorum. saat farkı da vardır. normal yani
biliyorum benim icin söylemedigine ama genede yazmak istedim genic

allahım sana geliyorum demek istiyorum.
bunları yapacağıma yemem bu daha kolay çözüm. soya gözümü korkuttun. şimdi diyebilirsinki nerden haırlayacaksın cezaları yersin burada da yazarsın yok valla. ekranın resmini çektim ve tlf na duvar kağıdı yaptım anacım yok yok yemem kesinlikle çünkü bunları yapamam. Allah da yaptırtmasın hepimize

benim kapimi cal dicem ama uzaktayim

ah o cikolatayi yemeseydinde o cezayi almasaydin olmazmiydibak ben hic soyayi kizdirmiyorum
diyorum ya nefsime hakim olamadım.
ama cezaları görünce mümkün değil yemem ya burda ağzını kapatma smile neden yok
bende bundan sonra bütün cısssss yiyeceklere böyle yapacağım

canm turşu dedğim kendm yaptığm közlenmş biberli sarmsak ve sirkeli bşy tuzu çok az kendme göre yaptm tuzlu olmadğndan dyete sirke sarmsakta kötü bişy olmadğndan yemiştm çatalıda meyveenn yannda yemem grektği içn o kdar yiyebildm bundan sonra kaşık var tabi kovulmazsam ilk kez akşam ekmek yemiştm ondada gerçekten çok acıkmştm doymazsam gece daha fena sonçlanablir diye bir dlim ekmeği yedim birdaha olmaz ki zaten öyle bir alışkanlığm yok listeyi inanki okuyorm defterime yazdm ellermle resmni çekeblirm ama niye hata yapıyorm blmiyorm hani sandvç filan vardıya ben öyle bişy seçmedm öğlende yemedm dye akşam yemiştm sadece bahane yok tabki sustm

cezalar feciiii (

cezalari okudun sannimca bence sen kac

valla direk içmeyeceğini söyle onlara olsun bitsin.
diyette olduğunu bilmiyorlar mı ? işte o zaman bahane lazım sana
ben daha iyisini buldum antibiyotik kullaniyorum nasil ama cekemem simdi onlarin israrlarini soya nediyor bahane yok .................. üretin aklima gelmedi simdi ben cok iyi bir ögrenciyim cokkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…