Kim korkar kilolardan ;)

Soya benim Kilo vermem durdu hic kacamak yapmiyorum hatta bu sabah 1 kilo

Geçmiş olsun canım
iyileş gel biran önce

Sp
Soya gecmis olsun

Hastalar var sanirim herkese cok gecmis olsun
Soyacigim evde olmadigim icin yazamadim malesef
Bundan sonra aksatmayacagim ins

Sabah kahvaltim soyleydi

Kalkinca 2 kayisi yedim
Lor peyniri(1 kasik dolusu kadar)
İki kucuk dilim kepek ekmegi
Ceri domates
1 yumurta (omlet)

Soya benim Kilo vermem durdu hic kacamak yapmiyorum hatta bu sabah 1 kilo

İki konuya birden cevap vereceğim,

1) karın germe ameliyatı yaptırmışsın, olabilir.. bazen istediğimiz gibi gitmeyebilir bazı şeyler ve malesef ameliyat olmak zorunda kalabiliriz... ama hayatımızı yaptırdığımız ameliyatlar yönetmemeli... biz yönetmeliyiz... arkadaşının girip spor konusunda yorum yapması beni kızdırdı, yalan söyleyemem... bu konuda ki fikrimi de 2. maddede açıklayacağım...

2) kaçamak yapmıyorsun biliyorum... az yiyorsun bunu da görüyorum... kilo vermenin durmuş olması yada 1 kilo almış olman hatalı bir şey yaptığını göstermez... sana bir örnek vereyim..

Geçen sefer diyet sayfası açtığımda, gurubumda en çok spor yapan kişi Yasemindi.. Diyetine de çok dikkat ediyordu.. Kaçamak zaten yapmaz biliyorum )) Ama bir türlü zayıflayamıyordu.. Hatta ara ara kilo aldığı bile oluyordu..
Tabi Yaseminde bende bu durum karşısında deli oluyorduk... O kadar spor yapmaya ve diyete dikkat etmesine rağmen nasıl oluyorda kilo veremiyor ve alıyor diye.. Ha bu arada Yasemin kilo veremiyordu belki ama vücudundaki incelme oranı muhteşemdi.. Sürekli bel,göğüs, basen ölçülerini alıyorduk ve sürekli inceliyor, şekilleniyordu..

Daha sonra spor antrönörü olan bir arkadaşımla görüştüm.. Ona yaptıklarımızdan ve Yaseminden bahsettim.. Bana verdiği tavsiye şuydu.. Yasemin bir süre sporu bıraksın ))
Çünkü vücudundaki kas oranı arttıkça tartıda daha ağır gelecektir, kas ağırlığı, yağ ağırlığından fazla çıkar tartıda...
Yaseminle konuştuk, bir süre spora ara verdi, daha hafif sporlara yöneldi ve kilo vermeye başladı...

Sana da geçen gün plates yapman konusunda "doğru bir karar" dememde ki neden buydu..
Kardio çalıştığında kas yaparsın ama istediğin sıkılaşmayı elde edemezsin ve kas oranın arttıkça kilo veremiyor gibi gözükürsün...
Plates ise sıkılaşmanı sağlar, kardio yine yap ama 10-15 dakika yeterli olacaktır.. Vücut 15 dakikadan önce yağ yakımına başlamaz... 15 dakikadan sonra plates yaptığında vücudun hem şekillenecek hemde yağ yakımına devam edecek...

Benim tavsiyelerim bunlar,
Uygulayıp uygulamamak sana kalmış ))
Sevgiler

35 yaşındayım. ve 90,600 kg. bir süre önce internette başarı hikayeleri vs. bakarken tesadüfen günlüğünüzü okumaya başladım. çok güzel bilgiler veriyorsunuz. çok güzel motive ediyorsunuz.

bende aranızda olmak isterim. Tabi eğer kabul ederseniz.

Selam Zeynali,

Sayfa 4'teki listemizi okuduysan, kaçamak yapmayacak ve kurallarımıza uyacaksan, seni aramızda görmekten mutluluk duyarım ))
Neden bilmem ama bir anda pozitif enerji yükledin bana ))
Genelde herkes günlüğümü okuduğunu ve yazdığına benzer şeyler yazıyor yani yazdıklarınla alakalı değil bu enerji...
6.hissim birlikte yol almamız gerektiğini söylüyor ve ben genelde hislerime güvenirim ))

Sevgiler

Çok teşekkür ederim.

4.sayfada ki listeyi okudum. ve kabul ediyorum. :))

aslında bugün ben başlamıştım. 4 sayfadaki listeye biraz uyuyor gibi. sabah kahvaltı dışında. bu sabah bir değişiklik olsun diye güne 1 kase mercimek çorbasıyla başlamıştım.

merhaba arkadaşlar

sabah lor +yeşillik +2 dilim tamb ekmeği
öğle çorba+salata
ara 1 galeta ve yarım muz
sade kahve
akşam yemeğide menemen kıymalı ve lor peynir yemeği düşünüyorum ve yanınada ayran yapmalıyım
2 gün önce 70,5 kg geldim
pazar günü 2 saat halk oyununa gidecegim çok zevkli hemde çok ter atıyorum :)

Öğlen menüm,

maş çorbası
ıspanak sote (az yağ ile)
yoğurt

ara
türk kahvesi
b. leblebi

ara
ceviz,badem

akşam menümü bilmiyorum, yine kankam çağırdı.. illa dışarı çıkalım diyor.. bakıcam artık.. aslında eve gidip yatasım var ama belki 1 saat uğrar sonra eve geçerim..

Hafta sonu giremeyeceklere şimdiden iyi tatiller,
Ben yarında burdayım ))

Gecmis
Soya gercekten cok tesekkür ederim bukadar zahmet verip üsenmeden uzun uzun bana cevap yazmissin
Satirlarini okudugumda evet aynen beni anlatiyor dedim simdi spor salonuna gitmeye ara verdim zaten benim su anda en büyük problemim vücüdumun yumusamasi oldu ona sinir oluyorum simdi pilatise devam edicem bakalim tarti bana ne söylücek tekrar gercekcen cok tesekkür ederim IYISINKI VARSIN

Sabah 2 dilim ekmek lor peynir 1 tane domates roka bir bardak cay
Araögün taze hurma isminin bu oldugundan emin degilim ama kesinlikle meyva
Öglen ispanak kavurmasi yogurt
Araögün 1 tane armut 10 tane leblebi
Aksam bir tabak corba yogurt ve salata 1/5 l su

Ara 1 cay bardagi leblebi ve yaban mersini karisimi
Ara 1 mandalina,1 dilim elma
Aksam firinda cupra, salata ve 1 dilim cavdar ekmegi

Selam çeşminaz,
Akşamları ekmek yemiyoruz, dikkat edelim olur mu?
Günde 2 dilim, sabah ve öğlen 1'er dilim yada sabah 2 dilim..
Akşam ise yasaklı listemizde ekmek..
Sevgiler ))

Şu anda size kızlar gecesinin ortasından yazıyorum ))
Bangır bangır müzik var kimse kimseyi duymuyo nede olsa, bende size rapor vereyim dedim..

Akşam menüm

Salata
Levrek ızgara
Çeyrek muz
Çeyrek elma
Çeyrek portakal
1 soda limon

Masadakilerin neler yiyip içtiğini söylemiycem bile ))

Hadi öptüm sizi

Günaydın,

Yine bir iş günü, cumartesi günleri çalışmaktan hem nefret ediyorum hem etmiyorum ))
Çalışmasam canım sıkılıyor, keşke iş yerinde olsaydım diyorum
Çalışınca da, keşke çalışmasam gezerdim diyorum ))
iki ucu ballı değnek yani ))))

Neyse,
Sabah canım bir kahve çekti ki anlatamam,
Hemen kendime Türk kahvesi yaptım, güne kahveyle başladım
Kahvenin kan dolaşımını hızlandırarak metabolizmayı canlandırma etkisi vardır
Zayıflama konusunda etkisi var mı diye sorarsanız eğer, kanıtlanmış bir etkisi yok...
Ama metabolizmayı harekete geçirdiğinden dolayı mutlaka ki bir etkisi olacaktır diye düşünüyorum..

Sonra da kahvaltımda farklılık olsun diye kornfleks ve süt ile kahvaltı yaptım
Şimdi rapor hazırlayacağım, ara ara bakarım sayfaya

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…