Tesekkür ederimgeçmiş olsun
günaydın kızlar,
dün rahatsızlığımdan dolayı giremedim, serum bağlandı tüm gün boyunca uyudum yeni yeni kendime geliyorum diet yapamadım ama kaçırmadımda hatta çorbadan başka bişey içmedim. inşallah bu gün son olur yutkunabilirim de katı bşişeyler geçer boğazımdan
Soya gecmis olsunGünaydın Kızlar,
Akşam eve gittim, felaket bir bağ ağrısı, mide bulantısı çekiyordum...
Çorba + kapuska yedim..
2 kere tansiyonumu ölçtüler, tansiyonum normaldi ama kalp atışlarım çok düzensizdi..
Sonra küveti sıcak suyla doldurup girdim içine, biraz uzandım
Migren ataklarımda bazen sıcak su işe yarıyor..
Akşam 9:30 da uyumuşum, şu anda iyiyim...
Neyse ki ilaç almadan atlattım bir krizi daha,buna da şükür ))
Bugüne gelirsek,
sabah tartılmamak için kendimi zor tuttum zor..
29 aralık tarihine kadar tartılmıycam kararlıyım..
Bu da diyet tarihimde ilk olacak sanırım
Genelde her gün tartılarak kontrol altında tutarım kendimi ama bu sefer bir değişiklik yapmak zorundayım
Çünkü henüz regl olamadım ve tartıya her çıktığımda acayip enteresan rakamlarla karşılaşıyorum..
En güzeli bir süre tartıdan uzak durmak olacak ))
Sabah, çok güzel kahvaltı yaptım
lor, 1 dl tb ekmeği, çeri domates, dere otu, bolca yeşil biber, beyaz çay
yeşil biber kahvaltımda olmayınca o kahvaltının hiç tadı olmuyor benim için
bir oturuşta abartısız 1 kilo yerim, o derece seviyorum
ister kızartılsın, ister közlensin, ister çiğ, farketmez yani ))
Neyse, çenem düşük bugün, çok yazıcam galiba haberiniz olsun
ha birde atarlı günümdeyim
sataşasım var )))))))))))
Soya benim Kilo vermem durdu hic kacamak yapmiyorum hatta bu sabah 1 kilo
Sp
Soya gecmis olsun
35 yaşındayım. ve 90,600 kg. bir süre önce internette başarı hikayeleri vs. bakarken tesadüfen günlüğünüzü okumaya başladım. çok güzel bilgiler veriyorsunuz. çok güzel motive ediyorsunuz.
bende aranızda olmak isterim. Tabi eğer kabul ederseniz.
Selam Zeynali,
Sayfa 4'teki listemizi okuduysan, kaçamak yapmayacak ve kurallarımıza uyacaksan, seni aramızda görmekten mutluluk duyarım ))
Neden bilmem ama bir anda pozitif enerji yükledin bana ))
Genelde herkes günlüğümü okuduğunu ve yazdığına benzer şeyler yazıyor yani yazdıklarınla alakalı değil bu enerji...
6.hissim birlikte yol almamız gerektiğini söylüyor ve ben genelde hislerime güvenirim ))
Sevgiler
Soya gercekten cok tesekkür ederim bukadar zahmet verip üsenmeden uzun uzun bana cevap yazmissinİki konuya birden cevap vereceğim,
1) karın germe ameliyatı yaptırmışsın, olabilir.. bazen istediğimiz gibi gitmeyebilir bazı şeyler ve malesef ameliyat olmak zorunda kalabiliriz... ama hayatımızı yaptırdığımız ameliyatlar yönetmemeli... biz yönetmeliyiz... arkadaşının girip spor konusunda yorum yapması beni kızdırdı, yalan söyleyemem... bu konuda ki fikrimi de 2. maddede açıklayacağım...
2) kaçamak yapmıyorsun biliyorum... az yiyorsun bunu da görüyorum... kilo vermenin durmuş olması yada 1 kilo almış olman hatalı bir şey yaptığını göstermez... sana bir örnek vereyim..
Geçen sefer diyet sayfası açtığımda, gurubumda en çok spor yapan kişi Yasemindi.. Diyetine de çok dikkat ediyordu.. Kaçamak zaten yapmaz biliyorum )) Ama bir türlü zayıflayamıyordu.. Hatta ara ara kilo aldığı bile oluyordu..
Tabi Yaseminde bende bu durum karşısında deli oluyorduk... O kadar spor yapmaya ve diyete dikkat etmesine rağmen nasıl oluyorda kilo veremiyor ve alıyor diye.. Ha bu arada Yasemin kilo veremiyordu belki ama vücudundaki incelme oranı muhteşemdi.. Sürekli bel,göğüs, basen ölçülerini alıyorduk ve sürekli inceliyor, şekilleniyordu..
Daha sonra spor antrönörü olan bir arkadaşımla görüştüm.. Ona yaptıklarımızdan ve Yaseminden bahsettim.. Bana verdiği tavsiye şuydu.. Yasemin bir süre sporu bıraksın ))
Çünkü vücudundaki kas oranı arttıkça tartıda daha ağır gelecektir, kas ağırlığı, yağ ağırlığından fazla çıkar tartıda...
Yaseminle konuştuk, bir süre spora ara verdi, daha hafif sporlara yöneldi ve kilo vermeye başladı...
Sana da geçen gün plates yapman konusunda "doğru bir karar" dememde ki neden buydu..
Kardio çalıştığında kas yaparsın ama istediğin sıkılaşmayı elde edemezsin ve kas oranın arttıkça kilo veremiyor gibi gözükürsün...
Plates ise sıkılaşmanı sağlar, kardio yine yap ama 10-15 dakika yeterli olacaktır.. Vücut 15 dakikadan önce yağ yakımına başlamaz... 15 dakikadan sonra plates yaptığında vücudun hem şekillenecek hemde yağ yakımına devam edecek...
Benim tavsiyelerim bunlar,
Uygulayıp uygulamamak sana kalmış ))
Sevgiler
Ara 1 cay bardagi leblebi ve yaban mersini karisimiHastalar var sanirim herkese cok gecmis olsun
Soyacigim evde olmadigim icin yazamadim malesef
Bundan sonra aksatmayacagim ins
Sabah kahvaltim soyleydi
Kalkinca 2 kayisi yedim
Lor peyniri(1 kasik dolusu kadar)
İki kucuk dilim kepek ekmegi
Ceri domates
1 yumurta (omlet)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?