canım kimse olmayınca haliyle yazmak gelmiyor içimden.
ben de dikkat ediyorum, 700 gr. verdim bir haftada, inşallah daha da devam eder. spor da yapıyorum, Soyanın tavsiyesiyle parçalar halinde, 15er dakikalık bölümler halinde yapıyorum. Daha kolay oluyor benim için. Bir de eve trambolin aldım, orda da yapacağım, bakalım inşallah en kısa zamanda 60 ı, sonra da 55 i görürüm diyorum.
ya amamama bende bunu düşünüyordum napsam alsam mı diyegittigidiyor dan aldım canım, 80 tl ye aldım. geçenlerde burda 3.sınıf anneleri varya, orda konuşuyorduk, kızım da kilolu benim ufak 9 yaşında 45 kg. ondan bahsediyordum, arkadaşının kızı trambolinle zayıflamış. Ben de araştırdım, epey kullanan var, özellikle kızım için de aldım, tabii kendime de yararlanacağım inşallah.
tabii ki söylerim canım, ne demek. ben kullanayım, fayda olursa mutlaka söylerim. ve inşallah da faydasını görürüm, özellikle ufak kızımda. çok üzülüyor çünkü, beslenmesini de bir düzene koyabilsem.ya amamama bende bunu düşünüyordum napsam alsam mı diye
kaç senedir aklımda hem bana hem çocuklara eğlence olur mu ftemiz
sen bana bir faydasını söylesen hani 2 hafta sonra falan da bende duruma göre alsam kendime bir tane
nasıl sevinirim anlatamam
canım aslında şimdi gelişim zamanı çocuğun hani biraz spor yapmasını sağlayabilseniz ama onunda isteyeceği bir şeylertabii ki söylerim canım, ne demek. ben kullanayım, fayda olursa mutlaka söylerim. ve inşallah da faydasını görürüm, özellikle ufak kızımda. çok üzülüyor çünkü, beslenmesini de bir düzene koyabilsem.
canım aslında şimdi gelişim zamanı çocuğun hani biraz spor yapmasını sağlayabilseniz ama onunda isteyeceği bir şeyler
haftasonu kurslara falan gitse belki daha rahat hisseder kendini
zaten daha küçükmüş de metabolizması güzel çalışıyordur. mutlaka faydası olur canım
inşallah keyifle kullanıp fayda görürsünüz
,bizde alalım trombolin genic zıplarızz
herzaman içimde bir küçük çocuk var bende zatiiii
Selam
Kızlar yaa, motive olmaya ihtiyacım var,
bel boyun ağrısından herşeyi bıraktım, başlamam lazım,
cumartesi mr çektiricem
selam cnm
geçmiş olsun dikkat et kendine
sağolasın canım, kursa gitse illa ki faydası olacaktır ama vakit yok bizde, cumartesi dahil çalışıyorum, e haliyle kim getirip kötürecek? bu nedenle aldım işte eve de, ne kadar fayda göreceğiz bilmiyorum, 5 dakika 5 dakika günde 3 kere zıpla dedim ama, beslenmesini de düzenlemek lazım. offff of, heran başında değilizki, ilgilenebilelim.canım aslında şimdi gelişim zamanı çocuğun hani biraz spor yapmasını sağlayabilseniz ama onunda isteyeceği bir şeyler
haftasonu kurslara falan gitse belki daha rahat hisseder kendini
zaten daha küçükmüş de metabolizması güzel çalışıyordur. mutlaka faydası olur canım
inşallah keyifle kullanıp fayda görürsünüz
merhaba soya nerelerdesin ?
ciddi meraklanmaya başladım senin için
günaydın canım, sen nasılsın?Günaydın kızlarrr
nabersiniz
günaydın canım, sen nasılsın?
ben diyete devam ediyorum, bakalım inşallah 66 lı rakam görürüm bu hafta.
kız biz de o saatlerde ordaydık, iyi olurdu, bilseydim. Neyse kısmet artık bir başka sefere.oh oh görürsün
pazargün özdileğe gelmişsin bende saat 15,00 civarı ordaydım arasam bi kahve içerdikkk
kız biz de o saatlerde ordaydık, iyi olurdu, bilseydim. Neyse kısmet artık bir başka sefere.
kipada ne etkinliği vardı, ben de kızımı dinazorlara götürdüm, çok kalabalıktı, mağaza falan gezemedik biz de.benim evim çok yakın oraya
yeğenimi kipaya götürdüm orda çocuklar için aktive vardı arkadaşın kızı ile aktivitelere katıldılar bizde arkadaşla oturduk
sonra özdileğe geçtik amanım ne kalabalıktı öyle fazla durmadım zaten çocukların gönlü olsun dedim
birdaha gelirsen görüşürüz inş.
kipada ne etkinliği vardı, ben de kızımı dinazorlara götürdüm, çok kalabalıktı, mağaza falan gezemedik biz de.
tamam canım aklımda olsun, ararım inşallah görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?