Kim korkar kilolardan ;)

kilo verenleri okuyunca mutlu oluyorum, ne güzelsiniz hep var olun ))
sizi seviyorum
haftaya daha rahat olacağım
şimdilik yoğunluk devam ediyor
sevgiler ))

merhaba iyi haftalar herkese....
ben tüm haftasonu grip olduğumdan doğru düzgün bir şey zaten yiyemedim.. sadece çorba içtim.
çünkü evde ben, eşim ve küçüğüm hastaydık. abimiz hastalanmadı allaha şükür.
eşim ve minik toparladı kendini ben dinlenmediğim için dökülüyorum...

selamlar geçmiş olsun arkadaşım paçavra hastalığı dedikleri kadar var insanı yoruyor.kendine dikkat et canım

Selam kızlar

hani nerde bu azimli bayanlar

soya gelmiyor diye uğramazlık yapmayın

soya bir söz verdi mi yapar sizleri zayıflatmadan bırakmazz benim cnm arakadaşım

benim sorunlarım olmazsa burayı hiç bırakmam

kilom inan şu an hiç bilmiyorum

10 gün önce falan 64 kg

şimdi çok şişim

hareketsizlikten kabızlık problemi varrr

su içmeyi bile unutuyorum çünkü günlerim çok yoğun geçiyrooo

hadi bakalım sayfayı boş bırakmayınnnn

fadime
kriztanem
genic
gwertybaby

canım kimse olmayınca haliyle yazmak gelmiyor içimden.
ben de dikkat ediyorum, 700 gr. verdim bir haftada, inşallah daha da devam eder. spor da yapıyorum, Soyanın tavsiyesiyle parçalar halinde, 15er dakikalık bölümler halinde yapıyorum. Daha kolay oluyor benim için. Bir de eve trambolin aldım, orda da yapacağım, bakalım inşallah en kısa zamanda 60 ı, sonra da 55 i görürüm diyorum.

görürsün cnm
sen uğra
soya yazamasa bile yazdıklarınızı okuyordur muhtemelen

tramboli nerden aldın kaç tl aldın

görürsün cnm
sen uğra
soya yazamasa bile yazdıklarınızı okuyordur muhtemelen

tramboli nerden aldın kaç tl aldın
gittigidiyor dan aldım canım, 80 tl ye aldım. geçenlerde burda 3.sınıf anneleri varya, orda konuşuyorduk, kızım da kilolu benim ufak 9 yaşında 45 kg. ondan bahsediyordum, arkadaşının kızı trambolinle zayıflamış. Ben de araştırdım, epey kullanan var, özellikle kızım için de aldım, tabii kendime de yararlanacağım inşallah.

ay benim yeğende tombişş oda 45kg 9 yaşında bende araştırayım onun için yeme dediğimizde kızıyor bize küsüyor

ay benim yeğende tombişş oda 45kg 9 yaşında bende araştırayım onun için yeme dediğimizde kızıyor bize küsüyor
araştır canım, hiç hareket yok bu zamane çocuklarında, evden okula-okuldan eve, sabah okula da biz bırakıyoz zaten, o yüzden hareketsizlik bir de düzensiz beslenme. inşallah faydasını görürüm canım.

araştır canım, hiç hareket yok bu zamane çocuklarında, evden okula-okuldan eve, sabah okula da biz bırakıyoz zaten, o yüzden hareketsizlik bir de düzensiz beslenme. inşallah faydasını görürüm canım.

sorma

servis kapıdan alıyor kapıya bırakıyor

kalkıp kendine bir bardak su bile almaz o kadar rahat bir çocuk

sebze yemez et yemez değişik bir çocuk

saralle yer nuget,pilav,makarna,yoğurt çorbası,salata başka doğru dürüst yemez bunlar olmazsa oturur kuru ekmek yer

allahtan dersleri falan iyi

ya işte benim ki de tatlı türüne çok düşüyor, anneannede kalıyorya, eski zaman insanı, habire bişeyler yedirmeye çalışıyo, görmüyo ki çocuğa kötülük yapıyor, anlatamıyorum işte. Benim ki sebze yemez ama ete bayılır, bir de abur-cubura.
zamane çocukları çok değişik canım yaaa, aslında hareket olsa, hertürlü erititrler de, işte hazır gıdalardan da uzak durmak lazım ama.

aman akılları başlarına gelince dikkat ederler herhalde

tabi bizde uzaktan takip etmemiz gerekkk

benim oğlan 13 yaşında daha 48 kg ama metebolizması maşallah hızlı saat başı bişey yer kendileri hiç doymaz ama önüne ne koyarsam yer

kızın dişleri ne alemde

bizim ki inci gibi olduuuu

rahmetliye kalsa büyünce aklı erince kendi yaptırsın diyordu ş......

yani dikkat ederler inşallah. benim büyük kız da, 14 yaşında ama 62-63 kg. o da kilo aldı bu sıra, ama hiç kafaya takmaz. bişey dedim mi amaaan boşver oluyor. akşam zorla onu da zıplattım 1 dakika söyleye söyleye

ay aynı benimkinin lafı kız, hepsi mi aynı bunların, bazen o da der.
damaklık vardıya bizde o çıktı, üst dişler hep etin içine gömülmüş, salı günü operasyon yapcaklar. inşallah çok zor geçmez.
maşallah canım, tedavi devam ediyor mu, bitti mi sizin?

DEVAM ediyor

20 günde bir kontrol oluyor nisan ayına biter gibi herhalde öyle tahmin ediyorum

ama her yıl kontroluolacak

20 lik dişler çıkarken tekrar yamulma ihtimali olabilrmişşşş

DEVAM ediyor

20 günde bir kontrol oluyor nisan ayına biter gibi herhalde öyle tahmin ediyorum

ama her yıl kontroluolacak

20 lik dişler çıkarken tekrar yamulma ihtimali olabilrmişşşş
iyi bari az kalmış sizin canım, bizim daha asıl teller takılmadı bile. Neyse şükür tedavisinie başladıkya, o da gelir geçer.
her sene kontrol mü olacakmış demek, Allah sağlık sıhhat versin de, yaptırırız ne yapalım ama.

aman bizim çoğu gitti azı kaldı artıkım

darısı zizn başınızaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…