selam arkadaşlar
artıkım zayıf olalım boğazımıza söz geçirelimm .
ikinizide azminizden dolayı tebrik ediyorum.bende biraz önce arkadaşa uğradım. pişi yaptım ye diye bende karnım tok yemeyeyim dedim.diyette olduğumu kimse bilmesin istiyorum.gözleri bende oluyor sonra
uyy yaseminimmm iyilik sen n ehabersin bakemm
stresli bir dönemdeyim ve sürekli yemek yeme ihtiyacı hissediyorum.Yesem yesem doymasam,bi daha yesem daha iyi hissedicem sanki :)
sizin takip ettiğiniz bir diyet listesi var mı?
tebrik ederim canım çok sevindim senin adına.GÜNAYDIN ARKADAŞLARIM BU SABAH ÇOK MUTLUYUM PAZARTESİDEN BERİ 700 GR DEDİ TARTI BANAAAA
aynen biraz dikkat edince gerisi kendiliğinden geliyor..neymiş dikkat dikkat dikkatmişşş
bende de yoğun işler valla rapor yetiştirmeye çalışıyorum ama bir türlü toparlayamıyorum kafamı.huu huuu nerdesinizzzz
ben geldim herkes gitti
ohhh ohhh kendim çalıp kendim oynuyommm yandannn yandannnn
kolay gelsin soyacım... kendine dikkat etmeyi unutma bu arada sen bize lazımsın.hala çalışıyorum, fırsat bulunca da tosun gibi yiyorum ))
iki gündür sabah 9 civarı bir tost yiyorum, öğlen yemeği için tahmini 3 civarı yemek yemeğe fırsat bulabiliyorum
toplantılar daha devam edicek, tabiri caizse kavga dövüş devam ediyor toplantımız ))
ben patronları ikna etmeye çalışıyorum onlarda beni
4'e karşı 1 kişi savaşıyorum off offf
Dün akşam eve gittim yemek yiyip duş alıp hemen uyumuşum, ki ben asla 12 den önce uyumam...
beynim yoruldu beynimmmm
biraz dertleşeyim sizinle istedim
eve gidip uyuyacağım, yarına güç kazanmam lazım
yine toplantı var, sıkıldım ve bıktım artıkkkk
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?