Kim korkar kilolardan ;)

naber canımmmmmmmmmmmmmm

stresli bir dönemdeyim ve sürekli yemek yeme ihtiyacı hissediyorum.Yesem yesem doymasam,bi daha yesem daha iyi hissedicem sanki :)

uyy yaseminimmm iyilik sen n ehabersin bakemm

iyi diğelim iyi olsun tatlım

bir koşuşturmaca içindeyim sorma gitsin

ben diyet falan yapmıyorum soyamdan izinliyim

işlerimi halledip yanınıza döneceğim inş.

bende hiç iştah yok sabah kahvaltı yaptım saat 07,00 o kadar daha aç değilim gerçi yeni oturdum hep dışarlardaydımmmm

Çalıştığım yerde yemek çok ucuz ve çok aşırı çeşitli çıkıyor.Belki de en mantıklısı yemekhanenin yanından bile geçmemek

stresli bir dönemdeyim ve sürekli yemek yeme ihtiyacı hissediyorum.Yesem yesem doymasam,bi daha yesem daha iyi hissedicem sanki :)

stres mi

bence kimi iştah gider kiminin iştahı açılır bende de iştah kapandı

sen beynine komut vermeyi denesen

aç iken bence 3-5 leblebi 1 fincan sade kahve kurtarıcın olabilir

soya sosunun ne güzel bir listesi varmış.5ayda da 30 kilo vermiş maşallah.Yarın başlıyorum :) Çok klişe oldu dimi :) Ama başlıyorum,kaçarı yok

Günaydın kızlaarrrr

sağlıklı yiyin, spor yapın, kaçamaktan uzak durun, birbirinize destek olun
ben çıldırmazsam gelicem yarın...
sevgiler

hala çalışıyorum, fırsat bulunca da tosun gibi yiyorum ))
iki gündür sabah 9 civarı bir tost yiyorum, öğlen yemeği için tahmini 3 civarı yemek yemeğe fırsat bulabiliyorum
toplantılar daha devam edicek, tabiri caizse kavga dövüş devam ediyor toplantımız ))
ben patronları ikna etmeye çalışıyorum onlarda beni
4'e karşı 1 kişi savaşıyorum off offf
Dün akşam eve gittim yemek yiyip duş alıp hemen uyumuşum, ki ben asla 12 den önce uyumam...
beynim yoruldu beynimmmm
biraz dertleşeyim sizinle istedim
eve gidip uyuyacağım, yarına güç kazanmam lazım
yine toplantı var, sıkıldım ve bıktım artıkkkk

Sevgiler

Merhaba ben sizin topiğe ara ara göz atıyorum bende diyet yapıyorum 4 gündür 1,7 kilo gitmiş zeytin yasak demişsinizde zeytinin kilo aldırdığını ilk defa duydum öylemiymiş çok mu cahilim yoksa

GÜNAYDIN ARKADAŞLARIM BU SABAH ÇOK MUTLUYUM PAZARTESİDEN BERİ 700 GR DEDİ TARTI BANAAAA
tebrik ederim canım çok sevindim senin adına.

neymiş dikkat dikkat dikkatmişşş
aynen biraz dikkat edince gerisi kendiliğinden geliyor..

huu huuu nerdesinizzzz
ben geldim herkes gitti
ohhh ohhh kendim çalıp kendim oynuyommm yandannn yandannnn
bende de yoğun işler valla rapor yetiştirmeye çalışıyorum ama bir türlü toparlayamıyorum kafamı.

kolay gelsin soyacım... kendine dikkat etmeyi unutma bu arada sen bize lazımsın.

bende bu sabah tartıda -500 gr gördüm çok sevindim ya. salıdan beri 500 gr daha gitmiş
yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz hedefimize durmak yok hadi kızlar kalkın bakalım ya da oturduğunuz yerde nefes al ver karın içeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…