Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Çok skldim bende.bazen vazgeciyorum istemiyorum çocuk felan diyorum kendi kendime. Bir haftadir kavinvalidemin gece gündüz çocuk yapin demesinden bunaldim.günde 100 Kere soyluyo
Kiz sen inadina hirslanacan dua edecen inlar moral bozma pesinde sende aksine musmutlu olacan istediklerini vermicen sakkkkinnn ha bida duymim istemiyom falan bak allahin gucne gder burda herkes pozitif olsun vallahi bak gorun nassi catlatacaniz oyle insanlari bebislerimiz gelicek bize sakin bak rabbim isini bilir her zmaan pozitif dusun hep olacakmis hibi hatta sanki hamileymissin gibi dusunun hep olacagina cani gonulden inanarak olacak olacakkkk

Ayy kızlar inşallah bu ay olacak ya hepimizn :)
Amin balim hah soyle ya pozitif dusunelim iyiyi cagiralim hep bu ay olmadimi bidahakine olacak diye cagiralim once beynimizi hazirlayalim hamilelige zaten gerisi gelicek sanki gorende beni hamile sanir he hamileymis gibi pozitif dusunuyom hahahha sabah boyumun olcusunu alacam galiba )))))))

Kızzz bacım Haklısın ya valla bakalım beynim iki Gün kaldı bir haftadır kasık ağrısı var ;(

Kızzz bacım Haklısın ya valla bakalım beynim iki Gün kaldı bir haftadır kasık ağrısı var ;(
Kiz bacim ben boyumun olcusunu alacam heralde yarin ama nedense hiccccc te uzulmuyorum daha iyi hazirlayaacm kendimi obur aya hahahahahah bizim en cok beynimiz etkileniyo noluyo bu kez direk byindeki hucreler rahme negatif bilgi veriyo stres oluncada sen istersen sevhetel tutkuyla gir yata hemen oraya bilgi veriyo ve erkegin spermlerini olduren bi sivi salgiliyo rahim e noluyo olca varsada olmuyo amannnnn saldim cayira mevlam gayira olacak da er yada gec olacak saglikli olalim yeter rabbkme dua edelim yeter eeee azda sabirli ve pozitif olalim yeter gercekten alicaz mujdemizi icimde garip bi his var uzulmeyelim ki rabbim de ne kadar guclu oldgumuzu gorsun ve yilmadigimizida . Sonra zaten olur bebisimiz sadec az kaldi cokkkkk az kaldi azcikin daha sabir kizlar umudunuzu kaybetip yenilmeyin seytana cunku seytan allahin sinava soktugu seylerde kotu etkilemekte oldukca usta seytana istedgini vermeyelim kizlar

Ağzından bal damliiiii ah bacımın ah Rabbim duyuyo goruyo aynen çok az kaldı gibi geliyo güzel mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın bızlere ve dıleyen herkese nasip etsin vekilimiz Allahımız

Ağzından bal damliiiii ah bacımın ah Rabbim duyuyo goruyo aynen çok az kaldı gibi geliyo güzel mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın bızlere ve dıleyen herkese nasip etsin vekilimiz Allahımız
Bakin kizlar bacilarim gardaslarim pes etmek yenilmek yikilmak yilmak caymak hatta isyan etmek hatta yok istemiyorumlar demek bunlar peygamber efendimizin ummetine yakismayan birsey ummetinin ummetlerinjn bu halini gorse uzulurdu allahin en guzel ey guzel resulumuz sonucta bu bizim sinavimiz kizlar bakin ben hamile degilim henuz ilk dusuk dusugun kiste cevirnesi aylarca tedavi gorme falan ama oes etmedim tamam arada dellendim ama seytani yendim en azindan bi sure de olsa guclu oldum belki bu ay yine olmicak ama ben seytana istedigini verip rabbimi elcisini uzmicem sabredicem ediylrum da olacak kizlar olacak rabbim ol derse olur diyecekte biliyorum hissediyorm sanki bebisim bnmle ama sanki diyorum rabbim bilir herseyi uzulmeyin kizlar birbirinize destek olalim hep inanin din kardeis din kardesinin yaralarini sardikca guclenir sizleri tanimiyorum ama hepimiz kadin ve anne adayiyiz seviyorum len sizi din kardeslerim benim

Ayy kizz vala benimde pek içim iısındı sana Ayy masallah tebrik ediyorum seni canımbenim cçok doğru söylüyosn sende
ilk çocuk için mi ugrasiyn ben gibi :)

Ayy kizz vala benimde pek içim iısındı sana Ayy masallah tebrik ediyorum seni canımbenim cçok doğru söylüyosn sende

ilk çocuk için mi ugrasiyn ben gibi :)
Evet canim bnm ne yazikki bi dusugum oldu dusuk kiste cevirince ogrendim hamile kalip dustugunu tedaviler igneler ilaclar yok su yok bu ama simdi daha iyiyim ve inadina guclu oldum ve istyorumki sizlerde oyle olun seytana inat

Ayy bende hissediyorum bişeyler bu ay bacim bakalım Ayy
Bak lesin soylim yoksa sakin bebis olmayinca bidaha oyle seyler duymicam pes etmek caymak vazgecmek yok uzulmek yok bak kolay degil heleki ben neler yasadim bana sende kist var cocukda olmaz dedi baska bi dra gitmistim kan ver dedi kan vermeye gittim sedyede yeni dgmus bebegin tolugundan kan aliyolardi hiiii beni bi goreydin bacim bebek sedyede bende kan verdigim yerde hickira hicria agladim aylarca olsun diye yirttim bi taraimi noldu kimyasal oldu gecen ay bideee bana olsu olan ama artik gerek yokkkk oes etmicem ne yirtiyim kendimi olaca varsa illaki olacak az sakinlessek yeter ve olcana inansak

Kaç yıllık evlisn peki canım yaş kaç :) umudunu kaybetme olacak olacak olacak !! O bebek o göbeğe konacak ♡:)
Evet canim bnm ne yazikki bi dusugum oldu dusuk kiste cevirince ogrendim hamile kalip dustugunu tedaviler igneler ilaclar yok su yok bu ama simdi daha iyiyim ve inadina guclu oldum ve istyorumki sizlerde oyle olun seytana inat

Bi senleik evliyim mayista 22 olucam bu isler yasa bakmiyo kizlar en dgurgan donemde yasimda ne sikintilar cektim dusukten snra yedi aydir ugrasiyom iste ama olacakmkk baneee hele bi gelsin gotunu isiracam usamin beni ugrastirdi diye palaklarini isiracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…