- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 29
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Bi senleik evliyim mayista 22 olucam bu isler yasa bakmiyo kizlar en dgurgan donemde yasimda ne sikintilar cektim dusukten snra yedi aydir ugrasiyom iste ama olacakmkk baneee hele bi gelsin gotunu isiracam usaminbeni ugrastirdi diye palaklarini isiracam
Evet bacim sankim cok hafif ayni bendeki gibi bi cizik varEki Görüntüle 1808149 Kızlar Burda çok silik 2. Çizgi gören varmı
Bak kuzum pesin pesin soylim bati bekle cnku bat oncesi testler de pozitif olsa bile bat snrasi ne yazikki nevatif olabiliyo tutunamayabiliyo benden sana tavsiye bacim ne olursa olsun hep olacak diye kndine pozitif seyler soyle olucak ya de hamile gibi davran bak gor bat snrasi dgru snucu alucaksinarkadaşlar merhaba ben vajinimüsü yendim çook şükür ve bebek çalışmalarına başladık ilişkiden ne kadar zaman sonra kan testinde veya idrarda cıkar sonuç
Bak kuzum pesin pesin soylim bati bekle cnku bat oncesi testler de pozitif olsa bile bat snrasi ne yazikki nevatif olabiliyo tutunamayabiliyo benden sana tavsiye bacim ne olursa olsun hep olacak diye kndine pozitif seyler soyle olucak ya de hamile gibi davran bak gor bat snrasi dgru snucu alucaksin
Olmami sen ovu testi alsana bi bide bu bes gunde bugun dnlen yarin olsun oburgun dinlen ondan snra onuna kadar full calisin ama bebek olsun diye girmeyin iliskiye beyin rahme uyarici sinyal gonderiyo ve spermleri oldurucu sivj salgilaniyo rahimde tutmuyo ayip olcak ama bacim o anin tadini cikarin sanki hic aklinizda cocik meselesi yokmus gibi yapin valla snrada olacak diye dua edin hatta sanki hamileymis gibi davran ben bu ay oyle yaptim ve snuc ortadasağol gülüm yumurtlama dönemi 5 nisan ve 10 nisan arasına denk geliyor mesela dün çalışmaya başladık olurmuki
Olmami sen ovu testi alsana bi bide bu bes gunde bugun dnlen yarin olsun oburgun dinlen ondan snra onuna kadar full calisin ama bebek olsun diye girmeyin iliskiye beyin rahme uyarici sinyal gonderiyo ve spermleri oldurucu sivj salgilaniyo rahimde tutmuyo ayip olcak ama bacim o anin tadini cikarin sanki hic aklinizda cocik meselesi yokmus gibi yapin valla snrada olacak diye dua edin hatta sanki hamileymis gibi davran ben bu ay oyle yaptim ve snuc ortada
ben gördüm evet nezaman yaptın bu testi kontrastı oynayınca çıkar o bi iki gün sonra yaptır hatta imkanın varsa kan testi yaptır hadi inşallah gözün aydın şimdidenEki Görüntüle 1808149 Kızlar Burda çok silik 2. Çizgi gören varmı
evet bacım ama bu oyle degil bugum yptıgım test ilk kez adet snrası oldu ve hala akıntım var pecete yogun mktarda geliyo artı olmasad ben gene ben olcamama arkadaşlar hayalet testlere inanıpta çokta umutlanmayın çünkü ovulasyon testinden de gördüğüm gibi hayalaet çıkan çizgiler aslında orda olan çizgini yansıması bize öle geliyor olabilir. ben ovulasyon testinde gördümki eğer ufacık bişey varsa önce T harfi kızarıyor sonra C o yüzden biraz heyecanımızı sakinleştirelim heyecan da bebeişe iyi gelmez mutlu hissedin mutlu olun ama umutsuz olmayın @Ecrin ensar bebek_elif gibi pozitif olmak gerekiyor
merhaba ovulasyon testi yumurtanın oluşmasını izleyen günlerde aynı bcg testi gibi idrardan bakılan test adet bitiminden sonra hergün sabah ikinci idrarında 11:00 gibi 2 saat sıvı almadan yapılan test görünüm olarak gebelik testine benzer ama aslında yumurtladığın günün tayini için kullanır bu ay bende kullandım ve denedim tamamen deneme olduğu için bu ay sana ne zaman çalışma yapılacak onu benim deneyimlere göre söleyemem ama T ve C tam koyu olduğu gün yumurtladığını sölüyorlar ama yumurtanın döllenmesi için çatlaması lazımmış felan falan bak benim tam çift çizgiyi gördüğüm gün öncesi ve sonrası denedim ama tabi kesin bi bilgim yok benimde test markası dersen ben lipoquick aldım inernetten 50 adet ovulasyon testi 15 adet gebelik 45 tl verdim eczanede çok pahalı interneti tercih etmeni tavsiye ederimgülüm ovu testi ne canım
hee canım ozaman sen hala evdemisin ya benim öle geçecek bide öle gölgeli görücem hastanenin kapısında yatarım haha çok ta takmıyorum bide hahaevet bacım ama bu oyle degil bugum yptıgım test ilk kez adet snrası oldu ve hala akıntım var pecete yogun mktarda geliyo artı olmasad ben gene ben olcam
peki bata ne kadar kaldı bnmde akıntı hala var az az yoğun ama peceteye geliyo daha cok yoğun mktarda ayrıca bna kalsa yatacam kapılarındada özele gdecem malum aksi gbi kociş para brakcaktı yok brakma dedim anam ne bilim byle grecemi ben şok ben iptal oderce anca yarın :)kalbm dayanırsa sayethee canım ozaman sen hala evdemisin ya benim öle geçecek bide öle gölgeli görücem hastanenin kapısında yatarım haha çok ta takmıyorum bide haha
ya o değilde benim ovulasyonum bitti sözde ama felaket bi akıntı var ay bu sefer başka bişey keşfettim galiba kötü olmasa bari
Kiz sen inadina hirslanacan dua edecen inlar moral bozma pesinde sende aksine musmutlu olacan istediklerini vermicen sakkkkinnn ha bida duymim istemiyom falan bak allahin gucne gder burda herkes pozitif olsun vallahi bak gorun nassi catlatacaniz oyle insanlari bebislerimiz gelicek bize sakin bak rabbim isini bilir her zmaan pozitif dusun hep olacakmis hibi hatta sanki hamileymissin gibi dusunun hep olacagina cani gonulden inanarakolacak olacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?