Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Ayy bende aynen yicem yicem ısırınca onu oy yavruuumm beniimmm ay bende 95liym benim bir buçuk yıl olacak 15 gün sonra ah bacim ah :)

Kilzar kac acidan cektiysemde anca bukadari cikyi ama valla var cizgi ya elim ayagim titriyo

Eklentiler

• 20160404_081836.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 71
  • 20160404_080239.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 20160404_080735.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 65
Yeminle hayalet dedikleri sanirim bu oluyo ya soktayim ben aksam ne diyodum simdi soka girdim ya anam bacim insan hissediyo dimekki iki gun sonra tekrarlicam demkki o yerlesme kanamasiymis demekki uzerindeki zari atip anacina tutunmus yavrum allahima bin sukur kizlar rabbim herkese nasio eylesin abbbbooooo benim devreler yandi ya

arkadaşlar merhaba ben vajinimüsü yendim çook şükür ve bebek çalışmalarına başladık ilişkiden ne kadar zaman sonra kan testinde veya idrarda cıkar sonuç

arkadaşlar merhaba ben vajinimüsü yendim çook şükür ve bebek çalışmalarına başladık ilişkiden ne kadar zaman sonra kan testinde veya idrarda cıkar sonuç
Bak kuzum pesin pesin soylim bati bekle cnku bat oncesi testler de pozitif olsa bile bat snrasi ne yazikki nevatif olabiliyo tutunamayabiliyo benden sana tavsiye bacim ne olursa olsun hep olacak diye kndine pozitif seyler soyle olucak ya de hamile gibi davran bak gor bat snrasi dgru snucu alucaksin

sağol gülüm yumurtlama dönemi 5 nisan ve 10 nisan arasına denk geliyor mesela dün çalışmaya başladık olurmuki

sağol gülüm yumurtlama dönemi 5 nisan ve 10 nisan arasına denk geliyor mesela dün çalışmaya başladık olurmuki
Olmami sen ovu testi alsana bi bide bu bes gunde bugun dnlen yarin olsun oburgun dinlen ondan snra onuna kadar full calisin ama bebek olsun diye girmeyin iliskiye beyin rahme uyarici sinyal gonderiyo ve spermleri oldurucu sivj salgilaniyo rahimde tutmuyo ayip olcak ama bacim o anin tadini cikarin sanki hic aklinizda cocik meselesi yokmus gibi yapin valla snrada olacak diye dua edin hatta sanki hamileymis gibi davran ben bu ay oyle yaptim ve snuc ortada

gülüm ovu testi ne canım

ama arkadaşlar hayalet testlere inanıpta çokta umutlanmayın çünkü ovulasyon testinden de gördüğüm gibi hayalaet çıkan çizgiler aslında orda olan çizgini yansıması bize öle geliyor olabilir. ben ovulasyon testinde gördümki eğer ufacık bişey varsa önce T harfi kızarıyor sonra C o yüzden biraz heyecanımızı sakinleştirelim heyecan da bebeişe iyi gelmez mutlu hissedin mutlu olun ama umutsuz olmayın @Ecrin ensar bebek_elif gibi pozitif olmak gerekiyor

evet bacım ama bu oyle degil bugum yptıgım test ilk kez adet snrası oldu ve hala akıntım var pecete yogun mktarda geliyo artı olmasad ben gene ben olcam

gülüm ovu testi ne canım
merhaba ovulasyon testi yumurtanın oluşmasını izleyen günlerde aynı bcg testi gibi idrardan bakılan test adet bitiminden sonra hergün sabah ikinci idrarında 11:00 gibi 2 saat sıvı almadan yapılan test görünüm olarak gebelik testine benzer ama aslında yumurtladığın günün tayini için kullanır bu ay bende kullandım ve denedim tamamen deneme olduğu için bu ay sana ne zaman çalışma yapılacak onu benim deneyimlere göre söleyemem ama T ve C tam koyu olduğu gün yumurtladığını sölüyorlar ama yumurtanın döllenmesi için çatlaması lazımmış felan falan bak benim tam çift çizgiyi gördüğüm gün öncesi ve sonrası denedim ama tabi kesin bi bilgim yok benimde test markası dersen ben lipoquick aldım inernetten 50 adet ovulasyon testi 15 adet gebelik 45 tl verdim eczanede çok pahalı interneti tercih etmeni tavsiye ederim

evet bacım ama bu oyle degil bugum yptıgım test ilk kez adet snrası oldu ve hala akıntım var pecete yogun mktarda geliyo artı olmasad ben gene ben olcam
hee canım ozaman sen hala evdemisin ya benim öle geçecek bide öle gölgeli görücem hastanenin kapısında yatarım haha çok ta takmıyorum bide haha
ya o değilde benim ovulasyonum bitti sözde ama felaket bi akıntı var ay bu sefer başka bişey keşfettim galiba kötü olmasa bari

peki bata ne kadar kaldı bnmde akıntı hala var az az yoğun ama peceteye geliyo daha cok yoğun mktarda ayrıca bna kalsa yatacam kapılarındada özele gdecem malum aksi gbi kociş para brakcaktı yok brakma dedim anam ne bilim byle grecemi ben şok ben iptal oderce anca yarın :)kalbm dayanırsa sayet

Ayy canm ya iyi motive ettin beni. Valla saol inş.canim hepimizin gobisleri dolar bir an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…