- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
balım bnm amacımda bu zten bu topiği ben açmadım ama elmden geldğince gerk azcık ayıplı ama destek olacam gerekse de kızacam dnlemeyenlere :) ama bn burdayım :)Ayy canm ya iyi motive ettin beni. Valla saol inş.canim hepimizin gobisleri dolar bir an once
ya bu kadar heyecan iyi değil sen şuan kendini teskin et dua et kese oluşsun inşallah hayırı haberlerini alıcazpeki bata ne kadar kaldı bnmde akıntı hala var az az yoğun ama peceteye geliyo daha cok yoğun mktarda ayrıca bna kalsa yatacam kapılarındada özele gdecem malum aksi gbi kociş para brakcaktı yok brakma dedim anam ne bilim byle grecemi ben şok ben iptal oderce anca yarın :)kalbm dayanırsa sayet
bak bak grdün mü nası motive ediyoz brbırımızi :)ya bu kadar heyecan iyi değil sen şuan kendini teskin et dua et kese oluşsun inşallah hayırı haberlerini alıcaz
Adetime 2 gun var hic bisey hissetmiyorum ne adet olucam hissi var ne de hamile
Benimde bat 8 bende de menajer be hamilelik hissi varAdetime 2 gun var hic bisey hissetmiyorum ne adet olucam hissi var ne de hamile
kız bide bana ne dyon len yirim seni gıııııı olacak tabi anneyiz biz anne adayıyız hatta aday adayı ama olacak bebişlerimiz inşaallah ikiz olur bebişlerimiz :)Benimde bat 8 bende de menajer be hamilelik hissi var
İnsallah bitanem sağlıklı hayırlı olsun da Allah'ın izniyle gerisi önemli degilkız bide bana ne dyon len yirim seni gıııııı olacak tabi anneyiz biz anne adayıyız hatta aday adayı ama olacak bebişlerimiz inşaallah ikiz olur bebişlerimiz :)
aynen öyle balim hayırlısını versin allah :)İnsallah bitanem sağlıklı hayırlı olsun da Allah'ın izniyle gerisi önemli degil
Aminnnn!aynen öyle balim hayırlısını versin allah :)
balım bnm amacımda bu zten bu topiği ben açmadım ama elmden geldğince gerk azcık ayıplı ama destek olacam gerekse de kızacam dnlemeyenlere :) ama bn burdayım :)
Canım oyle düşünme sakın. Allahtan Umut kesilmez. Benim de bat 8 nisam belirtim yok ama yine de umudum var Rabbim isterse gerler olur. Moralinizi yüksek tutun kızlar. Pes etmek olmasın ama lütfen. Ki sesisin gibi sen daha yenisin 7 sene bekleyen insanlar var ve nicesi. Allah elbet biliyor bizi duyuyor bebegimm yaBen actim canim bu topigi açan bu kadar umutsuz iste ufacik bir belirti hissetsem mutlu olcagim ama yok valla skldim artik daha yolun basindayim ama bu kadar cabuk pes edeceğimi dusunmedim
kız vallahi buyk de olsan dnlemem yerim seni bacum olacak bebis bak gör dnle beni pozitif düşün be beynini gzel şeylerle doldur harbi olacak bakk ben inanıyorum ben yanıınınzdayım bacum :)Ben actim canim bu topigi açan bu kadar umutsuz iste ufacik bir belirti hissetsem mutlu olcagim ama yok valla skldim artik daha yolun basindayim ama bu kadar cabuk pes edeceğimi dusunmedim
hay agzını bal yesin gız senin ha syke hep byle olalım vallahi bak meyvesini hep bile toplicaz :)Canım oyle düşünme sakın. Allahtan Umut kesilmez. Benim de bat 8 nisam belirtim yok ama yine de umudum var Rabbim isterse gerler olur. Moralinizi yüksek tutun kızlar. Pes etmek olmasın ama lütfen. Ki sesisin gibi sen daha yenisin 7 sene bekleyen insanlar var ve nicesi. Allah elbet biliyor bizi duyuyor bebegimm ya
kime ddin gııııı :)Kiizz hamile misin kiiz baciiimmmm ayyy hadi hayırlısı inşallah :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?