Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Ayy canm ya iyi motive ettin beni. Valla saol inş.canim hepimizin gobisleri dolar bir an once
balım bnm amacımda bu zten bu topiği ben açmadım ama elmden geldğince gerk azcık ayıplı ama destek olacam gerekse de kızacam dnlemeyenlere :) ama bn burdayım :)

ya bu kadar heyecan iyi değil sen şuan kendini teskin et dua et kese oluşsun inşallah hayırı haberlerini alıcaz
bata 11 gün varmış tabi öne arkaya gitmezse

Son düzenleme:
ilk defa martta denedik.ilk denemede olur mu bilmiyorum bat12 nisan bakalım, olmazsa bu ay tekrar deneyeceğiz.Daha çok yolun başındayız sanıyorum.Hayırlısı herkes için, hepimiz için.

Kızlar merhaba bende ocak ayından beri bebek dusunuoz fakat her seferinde hayal kırıklığı yaşıyorum doktora gittim pap smear testi yapti sonuc temiz çıktı şimdide ovulasyon testini düşünüyorum sizce bu test ise yarar mi? Yararsa önereceğiniz hangi marka hangi ovulasyon testi kullanaim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

balım bnm amacımda bu zten bu topiği ben açmadım ama elmden geldğince gerk azcık ayıplı ama destek olacam gerekse de kızacam dnlemeyenlere :) ama bn burdayım :)

Ben actim canim bu topigi açan bu kadar umutsuz iste ufacik bir belirti hissetsem mutlu olcagim ama yok valla skldim artik daha yolun basindayim ama bu kadar cabuk pes edeceğimi dusunmedim

Ben actim canim bu topigi açan bu kadar umutsuz iste ufacik bir belirti hissetsem mutlu olcagim ama yok valla skldim artik daha yolun basindayim ama bu kadar cabuk pes edeceğimi dusunmedim
Canım oyle düşünme sakın. Allahtan Umut kesilmez. Benim de bat 8 nisam belirtim yok ama yine de umudum var Rabbim isterse gerler olur. Moralinizi yüksek tutun kızlar. Pes etmek olmasın ama lütfen. Ki sesisin gibi sen daha yenisin 7 sene bekleyen insanlar var ve nicesi. Allah elbet biliyor bizi duyuyor bebegimm ya

kız vallahi buyk de olsan dnlemem yerim seni bacum olacak bebis bak gör dnle beni pozitif düşün be beynini gzel şeylerle doldur harbi olacak bakk ben inanıyorum ben yanıınınzdayım bacum :)

hay agzını bal yesin gız senin ha syke hep byle olalım vallahi bak meyvesini hep bile toplicaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…