Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Sana kız sana :))
he ya ilkkez byle oldu daha öncede beb time testi yaptım adet sonrası ilkkez grdüm silik gene ilk 5-20 dk snrası dıkkate almayınız gecersizdir yazıyodu bende yaptım testi ilk 2 dk da cıktı snrra hafif slinir gbi oldu snra 3 dk da netlestiiii ve 20 dk byunca öyle kaldı az önce baktım yani bi iki saat snra baya silinmişti kuruyunca demekki yanlış yada bzuk degil ondan 100 de besyuz eminim :) veee kan verecem bakalım yarına :)

Brnde de hala gelen giden yok cumartesi kadar olmazsam test yapıcam :) senin bat ne zamandi
bnm bat dundu diyorum ya ilkkez bat snrası byle snuc aldım bat öncesi baya öyle snuclar almıstım ama geckmeli geckmeli adet olmustum bu kez farklı ama

Ayy benimde iki gün sonra yapsam mj diym ama tutuym kendimi koltuga baglicam artık kız inşallah vardır ya
bnm bat dundu diyorum ya ilkkez bat snrası byle snuc aldım bat öncesi baya öyle snuclar almıstım ama geckmeli geckmeli adet olmustum bu kez farklı ama

Yok kız 6 nisan iki gün sonra yani kurban olduğum inşallah nasip eder ya güzel Allahm kasık ve göğüs ağrım vardı çok ama geçti hep :S
sende mi 3 nisan gıııııı :) bence yarın yap silikte olsa cıkar bn bda yapıcam test sabahın ılk idrarıyla :)

Yok kız 6 nisan iki gün sonra yani kurban olduğum inşallah nasip eder ya güzel Allahm kasık ve göğüs ağrım vardı çok ama geçti hep :S
ona bakarsan bnmde dort kala bata gectydi hepsi daha yeni yeni başladı göğüs agrım ucları sızlıyo :) şişik var batmalarda var :)

Tüh ya amaann bidaa yap test !Ayy ben kaç kere yapardım marka degistirip değiştirip
hahahahah ah ulen ahhhh yarın sbah yapacam çıkmadan bi dene daha valla nedense ben bu ay ilkkez byleyim sanki garantilemişim gbi rahatım la ilk defa ula noli baaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…