- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
kime ddin gııııı :)
he ya ilkkez byle oldu daha öncede beb time testi yaptım adet sonrası ilkkez grdüm silik gene ilk 5-20 dk snrası dıkkate almayınız gecersizdir yazıyodu bende yaptım testi ilk 2 dk da cıktı snrra hafif slinir gbi oldu snra 3 dk da netlestiiii ve 20 dk byunca öyle kaldı az önce baktım yani bi iki saat snra baya silinmişti kuruyunca demekki yanlış yada bzuk degil ondan 100 de besyuz eminim :) veee kan verecem bakalım yarına :)Sana kız sana :))
bnm bat dundu diyorum ya ilkkez bat snrası byle snuc aldım bat öncesi baya öyle snuclar almıstım ama geckmeli geckmeli adet olmustum bu kez farklı amaBrnde de hala gelen giden yok cumartesi kadar olmazsam test yapıcam :) senin bat ne zamandi
bnm bat dundu diyorum ya ilkkez bat snrası byle snuc aldım bat öncesi baya öyle snuclar almıstım ama geckmeli geckmeli adet olmustum bu kez farklı ama
sende mi 3 nisan gıııııı :) bence yarın yap silikte olsa cıkar bn bda yapıcam test sabahın ılk idrarıyla :)Ayy benimde iki gün sonra yapsam mj diym ama tutuym kendimi koltuga baglicam artıkkız inşallah vardır ya
sende mi 3 nisan gıııııı :) bence yarın yap silikte olsa cıkar bn bda yapıcam test sabahın ılk idrarıyla :)
ona bakarsan bnmde dort kala bata gectydi hepsi daha yeni yeni başladı göğüs agrım ucları sızlıyo :) şişik var batmalarda var :)Yok kız 6 nisan iki gün sonra yani kurban olduğum inşallah nasip eder ya güzel Allahm kasık ve göğüs ağrım vardı çok ama geçti hep :S
ona bakarsan bnmde dort kala bata gectydi hepsi daha yeni yeni başladı göğüs agrım ucları sızlıyo :) şişik var batmalarda var :)
Benim de 8 nisan. Ben 7 nisanda test yapmayı dusunuyorum ama evde :))) insallah hayırlısı ile vardır Allah buyukYok kız 6 nisan iki gün sonra yani kurban olduğum inşallah nasip eder ya güzel Allahm kasık ve göğüs ağrım vardı çok ama geçti hep :S
gıııı adam para bırkcadı özele gdip kan vermem için istemedim beklim az da evde test yapıcm önce didim tmm didi nası gdem şimdi :)Ayy hastaneye gitsene kız oyy ben catladi burda
varrrr varrrrrrrrrr gör de bak sen :)Benim de 8 nisan. Ben 7 nisanda test yapmayı dusunuyorum ama evde :))) insallah hayırlısı ile vardır Allah buyuk
gıııı adam para bırkcadı özele gdip kan vermem için istemedim beklim az da evde test yapıcm önce didim tmm didi nası gdem şimdi :)
Hahahah aynenn bende vallaTüh ya amaann bidaa yap test!Ayy ben kaç kere yapardım marka degistirip değiştirip
hahahahah ah ulen ahhhh yarın sbah yapacam çıkmadan bi dene daha valla nedense ben bu ay ilkkez byleyim sanki garantilemişim gbi rahatım la ilk defa ula noli baaa :)Tüh ya amaann bidaa yap test!Ayy ben kaç kere yapardım marka degistirip değiştirip
inş bacum bnm içini rhat tut sen :)Merhaba. Benimde 5 nisan uc gun atabiliyo kizlar ins hepimizin vardir ben cok istiyorum
Korkuyorum ya bu ayda eli bos donmekten ilk olucak eger hamileysem bu yuzden asiri heycanliyiminş bacum bnm içini rhat tut sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?