- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
bak kardesim bnm seni çok iyi anlıyorum balım ama korkuyu cagrsan kı benm gbi korktugun sey basına gelir bnmde ilk olacaks sayet hersey ylunda gderse sabrlı olalım krdesim zor ama napalım allahın gcune gitmesin olacak bebisin rahat ol emi bacım ya yavrun varsa üzme onu frkında olmadan üzüyosun onu sen rahat ol emi bacım bu ay olmadımı asla üzülme pes etme önmzdeki aya hazrla kendını daha güclu ve daha dinmık ol bacım hatta tadını cıkart bak bebişin gbişine gelecek :)Korkuyorum ya bu ayda eli bos donmekten ilk olucak eger hamileysem bu yuzden asiri heycanliyim
Tesekkur ederim tatlim insana moral kaynagi oluyosun martin dokuzu doktora gittin gun verdi o gunler iliski olucak dedi umarim tutmustur hepimiz hamileyizdir cok mutlu olurum burda cogu kisi hamileysebak kardesim bnm seni çok iyi anlıyorum balım ama korkuyu cagrsan kı benm gbi korktugun sey basına gelir bnmde ilk olacaks sayet hersey ylunda gderse sabrlı olalım krdesim zor ama napalım allahın gcune gitmesin olacak bebisin rahat ol emi bacım ya yavrun varsa üzme onu frkında olmadan üzüyosun onu sen rahat ol emi bacım bu ay olmadımı asla üzülme pes etme önmzdeki aya hazrla kendını daha güclu ve daha dinmık ol bacım hatta tadını cıkart bak bebişin gbişine gelecek :)
Cnim olabilir cunku bende esimle iliskiye girdikten sonra akintim baslamisti beyaz koyu renk ins tutar hamile kalirsinMrb kizlar dün eşimle birlikte olduk bugün akıntım başladı acaba yumurta dölleniyor olabilir mi
nedemek bacım bn formülü buldum szlerlede pylşıyorum işte :)Tesekkur ederim tatlim insana moral kaynagi oluyosun martin dokuzu doktora gittin gun verdi o gunler iliski olucak dedi umarim tutmustur hepimiz hamileyizdir cok mutlu olurum burda cogu kisi hamileyse
Senindemi ilk olucaknedemek bacım bn formülü buldum szlerlede pylşıyorum işte :)
Hayirlisi canim inşallah benim de öyle olmusturCnim olabilir cunku bende esimle iliskiye girdikten sonra akintim baslamisti beyaz koyu renk ins tutar hamile kalirsin
İns bu ay hamileyizdir kizlar nisan hepimize hayirli olurHayirlisi canim inşallah benim de öyle olmustur
Senindemi ilkAminnn
Benim de :)Senindemi ilk
evet balım düüsük ve kmyasalı saymazsak ilk olacak :)Senindemi ilk olucak
Ay ins hayirlisi olur cnm hakkimizdaBenim de :)
O zaman hepimiz birbirimize dua edelim bu ay hamileyizdir insevet balım düüsük ve kmyasalı saymazsak ilk olacak :)
Hayirlisi olsun cnmben yedim kırmızı kartı kızlar nisan da tutar inşallah
inan bana herkese dua ediyorum hiç aklımdan cıkmıyonuz kk deki herkese dua ediyorum :)O zaman hepimiz birbirimize dua edelim bu ay hamileyizdir ins
Allah razı olsun canım beniminan bana herkese dua ediyorum hiç aklımdan cıkmıyonuz kk deki herkese dua ediyorum :)
bak kardesim sen içini ferah tut banane ben hamileyim de valla bak senin için daha iyi olacak beynini güzel seylerle doldur hep gelecek bebgin :)Allah razı olsun canım benim
İnşallah canım amin :)Ay ins hayirlisi olur cnm hakkimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?