- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
inşallah canım zaten akıntım sarıya döndü inşallah yerleşmedir hayırlsısı artık :)bak kardesim sen içini ferah tut banane ben hamileyim de valla bak senin için daha iyi olacak beynini güzel seylerle doldur hep gelecek bebgin :)
amin canım inşallah sarıya döndü akıntım inşallah değişmez yineHayirlisi olsun cnm
hahahahah ah ulen ahhhh yarın sbah yapacam çıkmadan bi dene daha valla nedense ben bu ay ilkkez byleyim sanki garantilemişim gbi rahatım la ilk defa ula noli baaa :)
Allah razi olsun bende herkese dua ediyoruminan bana herkese dua ediyorum hiç aklımdan cıkmıyonuz kk deki herkese dua ediyorum :)
İns cnm sende hamilesidiramin canım inşallah sarıya döndü akıntım inşallah değişmez yine
Evet canim düşük yaptim ocak ayinda şimdi çok istiyorum geçen ay kalamadim bu ay deniyoruz işteSenindemi ilk
amin inşaalllh kızlar ben dnlnicem az belim agrıdı halsizimde uyuyacam az :)Ayy bende kask agridkca korkuym ya uff inşallah olmaz 9 ay boyunca bebeğim benimldr inşallah hepimiz hamileyizdirr ♡♡♡
amin inşaalllh kızlar ben dnlnicem az belim agrıdı halsizimde uyuyacam az :)
amin canım inşallah :)İns cnm sende hamilesidir
Benimde ilkSenin peki?
Hayirlisi olsun benim ilk dusuk falan yasamadi bi senelik ewliyimEvet canim düşük yaptim ocak ayinda şimdi çok istiyorum geçen ay kalamadim bu ay deniyoruz işte
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ballarım sizi seviyorum hadi üzülmek yok olacak inşaAllah :)Ay canim hayirlisi olsn bakalim benim de 2 gun kaldiki yoksa bu ay biseyler adetimin 3.gunu doktora gidicm tahlil yaptrcam bir baksin bakalim ne durumdayim
rabbim smdiden kabul eylesin balım agzna saglık rabbim kabul buyursun :)Kizlar bugun yasin okuycan iki tane biri hepimize niyetlenicem digerinide sehitlerimize ins rabbim kabul eder
aslında bende doğum kontrol haplarının kısıırlaştırmaktan çok yumurtanın programlı çalışması için verildiğini düşünüyorum eğer öle bi kısırlık olsa niye pcolulara veriyorlar ozaman mantıksız geliyordu . demekki sende doğal seleksiyonda doğru zamanda yetişmiş yumurta bulunuyordu ve rabbimin izniyle oldu ama zaten adet düzenini de yapıyor ha bırakınca vucudun dengesi şaştığından doğal olarak bi kaç aylık yumurta tembelliği oluyordur hazır hormonu bekliyor vucut sorun yumurtanın zamanında olgunlaştığı ve çatladığı dönemi tutturmak gerisi allaha kalmış
Amin ins canimrabbim smdiden kabul eylesin balım agzna saglık rabbim kabul buyursun :)
Nette testler var bak guzel hesaplnıoKızlar adetim dün bitti. En son 28 martta adet oldum. Ondan önce de 19 şubatta olmuştum. Yani 39 gün var arada. Benim yumurtlama günüm bu ayın 21i oluyor sanırım degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?