Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

merhaba ben yeni hamilelik düşünmeye başladım bugün de ilk çalışmamızı yapıcaz inşallah. kızlar hamile kalmak için neler yapıyorsunuz yani yiyecek , besin , spor olarak bilgilendirir misiniz internette binlerce şey okudum kafam karıştı.

Haklisin canim inş.güzel şeyler olur hepimiz için. Bir an önce aliriz haberleri bu ay olmazsa obur ay eşim yurtdisinda olacak bir ay daha bekleyecegim ayniymis seninle aramizda birgün var günüm gecsede umutlanmayacagim hic belirti yaşamadan hamile kalan bir çok kişi var inş.bizde onlardanizdir. Baİlarininda klasik AĞRIDI akintisi göğüs hassasiyeti çok oluyor ay ne bilim bacim inş. Gelir bir an önce hepimizin ki

dur bacum benden sana bi tavsiye ne güzel yeni başlicanız o yuzden sıfır streslisin benden sana tavsiye bu ayın tadını cıkart valla çalışmalara girerkende tadını cıkartın srf cocujk olsun dye grmeyin gör bak hamiş kalacan folik asit kullan bide ovü testiyle yumurtlama gününnü yakaladınmı tamamdır bu iş baska bişi deneme balım ne güzel yeni başlamışınız balım daha iyi motive olursunuz bence :)

teşekkür ederim canım dediğin gibi tadını çıkarmak lazım aslında ben biraz daha bile gezmek istiyordum ama doktor yaşın geçiyor dene dedi diye birden istemeye karar verdik:) bir de hemen olmaz diye korktum. ama besinler filan da çok etkiliymiş dimi hamileliği kolaylaştırmak için, siz bu konularda daha bilgilisinizdir. özel kürler yiyecekler filan yapıyor musunuz? Babaların spermini kaliteli olması için de yemeleri gereken besinler yazıyor internette

Valla yapmadim ama keci bynuzu pekmezi yedirin bide bala polen katio sen ye ama esine teryagli bal yedir inan aksamlari faydasini greceniz heyecan adranalin didisida didisi yani keci bynuzu pekmexi bide aktardan bi karisim da oluyo ama ben bilmiyom onu ben yapmadim bunlari ama firsat gelmedi bi turlu ona kaldim hamike

Evet bitanem belirti yaşamadan hamile oldugunu öğrenen çok kişi var. İnsallah hamileyizdir. Evet senle batlar cok yakın bizim :) kaderimizde varsa zaten olur canim sabredelim insallah

Tebrikler güzelim şaka gibi olacak olacak diye diye oldurdun sonunda he helal valla
Benim sanırım reglim başlıyo ufak ufak leke geldi çokta umutluydum bu ay için halbuki günümüde kestiremiyorum daha vardı aslında düzenimde bozuldu iyice

Kiz bak ben nasi yaptim olacak olacak az kaldi diye veee oldu asla pes etme nolur bak uzulme balim ya vallahi bak olacak gorde bak belkide yerlesiyodur sart degikya pembe olmasi kirmizi olmasi kahverengi olmasi bak bakalim ne kadar surcek

Kizlar merhaba 33 yasindayim dört yasinda oglum var bitane daha istiyiruz simdi ama dort aydir deniyiruz olmuyo cok uzuluyorum aklima turlu turlu seyler geliyor acabaolmayackmi acaba soylemi acaba boylemi diye sizce doktora gitmelimiyim?

Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza :) bir sorun olacak hepinize. 2 yıllık evliyim ailemize yeni bir üye katılması içi çalışmalara başladık :) 13 martta korunmadan ilişkiye girdik ilişkiden 2 gün sonra alıntıyla birlikte hafif kan geldi bir kerelige mahsus 3-4 gün sonra da kahve rengi akintim oldu 4 gün falan sürdü martin 27 dinde adet olmam gerekiyordu olmadım 28 olsa idrar testi yaptim ve negatif çıktı ben ve böbrek ağrılarım oluyo size hamile miyim yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…