- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 29
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Kizlar bugun yasin okuycan iki tane biri hepimize niyetlenicem digerinide sehitlerimize ins rabbim kabul eder
Allah razı olsn canım allah kabul etsın butun oluerımıze hz,peygamberlerımızıde ekle daha sevp alrsın kuzumAllah razı olsun caniiiimmmmmm beniimmm inşallah kabul eyler güzel Allahiimmm ♡♡♡♡
Amin cnm insAllah razı olsun caniiiimmmmmm beniimmm inşallah kabul eyler güzel Allahiimmm ♡♡♡♡
Tam cnmAllah razı olsn canım allah kabul etsın butun oluerımıze hz,peygamberlerımızıde ekle daha sevp alrsın kuzum
kız vallahi buyk de olsan dnlemem yerim seni bacum olacak bebis bak gör dnle beni pozitif düşün be beynini gzel şeylerle doldur harbi olacak bakk ben inanıyorum ben yanıınınzdayım bacum :)
Canım oyle düşünme sakın. Allahtan Umut kesilmez. Benim de bat 8 nisam belirtim yok ama yine de umudum var Rabbim isterse gerler olur. Moralinizi yüksek tutun kızlar. Pes etmek olmasın ama lütfen. Ki sesisin gibi sen daha yenisin 7 sene bekleyen insanlar var ve nicesi. Allah elbet biliyor bizi duyuyor bebegimm ya
trabzonluyum ben yavrum :)Ay inş.canim ya bu arada sen nerelisin? @Ecrin ensar bebek_elif
dur bacum benden sana bi tavsiye ne güzel yeni başlicanız o yuzden sıfır streslisin benden sana tavsiye bu ayın tadını cıkart valla çalışmalara girerkende tadını cıkartın srf cocujk olsun dye grmeyin gör bak hamiş kalacan folik asit kullan bide ovü testiyle yumurtlama gününnü yakaladınmı tamamdır bu iş baska bişi deneme balım ne güzel yeni başlamışınız balım daha iyi motive olursunuz bence :)merhaba ben yeni hamilelik düşünmeye başladım bugün de ilk çalışmamızı yapıcaz inşallah. kızlar hamile kalmak için neler yapıyorsunuz yani yiyecek , besin , spor olarak bilgilendirir misiniz internette binlerce şey okudum kafam karıştı.
dur bacum benden sana bi tavsiye ne güzel yeni başlicanız o yuzden sıfır streslisin benden sana tavsiye bu ayın tadını cıkart valla çalışmalara girerkende tadını cıkartın srf cocujk olsun dye grmeyin gör bak hamiş kalacan folik asit kullan bide ovü testiyle yumurtlama gününnü yakaladınmı tamamdır bu iş baska bişi deneme balım ne güzel yeni başlamışınız balım daha iyi motive olursunuz bence :)
Valla yapmadim ama keci bynuzu pekmezi yedirin bide bala polen katio sen ye ama esine teryagli bal yedir inan aksamlari faydasini greceniz heyecan adranalin didisida didisi yani keci bynuzu pekmexi bide aktardan bi karisim da oluyo ama ben bilmiyom onu ben yapmadim bunlari ama firsat gelmedi bi turlu ona kaldim hamiketeşekkür ederim canım dediğin gibi tadını çıkarmak lazım aslında ben biraz daha bile gezmek istiyordum ama doktor yaşın geçiyor dene dedi diye birden istemeye karar verdik:) bir de hemen olmaz diye korktum. ama besinler filan da çok etkiliymiş dimi hamileliği kolaylaştırmak için, siz bu konularda daha bilgilisinizdir. özel kürler yiyecekler filan yapıyor musunuz? Babaların spermini kaliteli olması için de yemeleri gereken besinler yazıyor internette
Evet bitanem belirti yaşamadan hamile oldugunu öğrenen çok kişi var. İnsallah hamileyizdir. Evet senle batlar cok yakın bizim :) kaderimizde varsa zaten olur canim sabredelim insallahHaklisin canim inş.güzel şeyler olur hepimiz için. Bir an önce aliriz haberleri bu ay olmazsa obur ay eşim yurtdisinda olacak bir ay daha bekleyecegim ayniymis seninle aramizda birgün var günüm gecsede umutlanmayacagim hic belirti yaşamadan hamile kalan bir çok kişi var inş.bizde onlardanizdir. Baİlarininda klasik AĞRIDI akintisi göğüs hassasiyeti çok oluyor ay ne bilim bacim inş. Gelir bir an önce hepimizin ki
Allah razı olsun bitanem Allah kabul etsin. Valla bende namazlarda Burdaki herkes icin dua ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun canlarımmmKizlar bugun yasin okuycan iki tane biri hepimize niyetlenicem digerinide sehitlerimize ins rabbim kabul eder
Tebrikler güzelim şaka gibi olacak olacak diye diye oldurdun sonunda he helal vallahe ya ilkkez byle oldu daha öncede beb time testi yaptım adet sonrası ilkkez grdüm silik gene ilk 5-20 dk snrası dıkkate almayınız gecersizdir yazıyodu bende yaptım testi ilk 2 dk da cıktı snrra hafif slinir gbi oldu snra 3 dk da netlestiiii ve 20 dk byunca öyle kaldı az önce baktım yani bi iki saat snra baya silinmişti kuruyunca demekki yanlış yada bzuk degil ondan 100 de besyuz eminim :) veee kan verecem bakalım yarına :)
Kiz bak ben nasi yaptim olacak olacak az kaldi diye veee oldu asla pes etme nolur bak uzulme balim ya vallahi bak olacak gorde bak belkide yerlesiyodur sart degikya pembe olmasi kirmizi olmasi kahverengi olmasi bak bakalim ne kadar surcekTebrikler güzelim şaka gibi olacak olacak diye diye oldurdun sonunda he helal valla
Benim sanırım reglim başlıyo ufak ufak leke geldi çokta umutluydum bu ay için halbukigünümüde kestiremiyorum daha vardı aslında düzenimde bozuldu iyice
Valla bnmde sancilarim var halsizim uykumda var ya bugun bisi oldu kiz nazar mi degdi neBenimde kırmızı kart gelecek heralde ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?