- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Çalışıyorum canım anca cuma müsait olabilicem kan içinBi kan verseydin canım
Kizlar az once gidip test aldim evde yaptim ama beklemis idrarla degil yani evden cikmadan gtmis lavaboya cok bekleyemedim malum surekli idrara cikiyorum sonra testi yaptim aha boyle oldu
tekrar tebrikler canım maşallah :)Kizlar az once gidip test aldim evde yaptim ama beklemis idrarla degil yani evden cikmadan gtmis lavaboya cok bekleyemedim malum surekli idrara cikiyorum sonra testi yaptim aha boyle oldu
Offf ya nolcak bizim bu halimizAh canım bizde bi bilsek :)
Tebrik ederim canım.
En azından birimizin yüzü güldü.
kizlar cok sagoljnda vallahi kafam karisti yarin kan vercem de ya ilkkez cesaret edemiyorum he ins yuksek cikar deger ama yuksek cikicak ya cikicak cikicak bana dua edin ilk idrarla yaomadim testi ya yarin sabah bidaha yapicam yada kan vercem direktekrar tebrikler canım maşallah :)
kizlar cok sagoljnda vallahi kafam karisti yarin kan vercem de ya ilkkez cesaret edemiyorum he ins yuksek cikar deger ama yuksek cikicak ya cikicak cikicak bana dua edin ilk idrarla yaomadim testi ya yarin sabah bidaha yapicam yada kan vercem direk
Benimde 4 gün var canim belirtin var miSelamlar,
Her gün düşünmekten delirecek gibi hisediyorum adetime 4 gün kaldı sanki zaman geçmiyor.
Sagol bacim etmemmi hemide ne dualar edicrm bana dua edindr yarin yuksek deger ciksin bacim ya sasrdim da byle olmasinaKiizz Ecrin daha net olmuş kız maşallah tatliiimm ayyy bizede dua ett :))
Aamin bacim cok sagolİnşallah yüksek çıkar.
İdrarla uğraşma kan testi yaptır.
Yaaa canimmm allah bize de nasip etsin çift çizgileri gormeyiiiii yarin mutlaka yaz bize inş. Çok güzeldir degerlerinKizlar az once gidip test aldim evde yaptim ama beklemis idrarla degil yani evden cikmadan gtmis lavaboya cok bekleyemedim malum surekli idrara cikiyorum sonra testi yaptim aha boyle oldu
Ayyyy amin aminnnn bacim duamdasinjz sizde eksik etmeyin bna dua edin anam yuregim deli gibi carpiyo ya bi evlenirkne boyle carpti bide simdiYaaa canimmm allah bize de nasip etsin çift çizgileri gormeyiiiii yarin mutlaka yaz bize inş. Çok güzeldir degerlerin
Allah razi olsun bacim iste biz burda aile gibiyiz birbirimizin mutluluguna sevinebilmek mutlu olmak dua etmek dert ortagi olmak tamda aileye yarasir bir hareket sizi cok seviyorum ve hep duamdasinizAyyy etmem mi canımın içi inşallah değerlerin çok çok güzel çıkar Rabbim kucağına almayi da nasip eder inşallah güzel Allahım oyy kendime olmuş gibi sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?