- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.181
canım yaramiyor diye biliyorum ama cokda takmamak gerek takıncada olmuyor...arada ic istersenmerhaba,
çalışmalara devam ederken her gün türk kahvesinin bir zararı olurmu kızlar? içerisinde kafein bu aşamada tedirgin oldum
olabilir canım kendini sıcak tut .
aynen canim ilişkiden 2'saat önce Türk Kahvesi ve soguk duş spermlere cok faydaliTÜRK KAHVESİ eşlere faydası var sperm güçleniyormus =)) öyle okumustum
adet öncesinde degisebilir rengi ama enfeksiyon haberciside olabilir eğer hamile degilsen bu ay soğan kuru yap istersen varsa enfeksiyonun temizler...inşallah gerek kalmaz bebeğin senledir...Canim normalde beyaz olur akintim ilk defa sar iki gündür. Maşallah 5.yemi hamile takdiri ilahi iste bazilari catir catir dogruyo bizde cabalamaktan oluyoruz. Rabbim bizlere de en yakin zamanda nasip etsin.ister istemez camimiz skliyo
Amin cnm bnm bu ayın 10 olmazsa tamamdırNerdee hadi Allah söyletmiş olsun bu ay ikimizinde, hatta hepimizinde olsun
adet öncesinde degisebilir rengi ama enfeksiyon haberciside olabilir eğer hamile degilsen bu ay soğan kuru yap istersen varsa enfeksiyonun temizler...inşallah gerek kalmaz bebeğin senledir...
evet canım eltim biz evlendik 4.ye hamile kaldı sonra dogurdu simdide 5.ye hamile kayinvalidem de sizde yokmu diyince biliyorlar olmadigini hala soruyorlar ya insan nasil üzülmesin en hassas oldugum konu kizlar bu...dokunsan ağlicak oluyorum bu konuda
belinin altına yastik koy canım ve ayagini yukari kaldir ve yatakdan hemen çıkma..esinede soguk dus aldirabilirsin findik ceviz eksik etme enerjiniz bol olsun yumurtalama gününe kadar ne kadar cok ilişki olursa o kadar iyi ...olursa hergün yapin sonra iki günde bir yapin...Şimdi arkadaşlar ben 2 gün önce çatlatma iğnesi oldum ve bugün birlikte olmam gerekıyor.Bana önerileriniz varmı? ve öncesi neler yapmalıyım yada yedirmeyliyim :) acemıyım cünki daha yeni evliyim pek bilmıyorum
TÜRK KAHVESİ eşlere faydası var sperm güçleniyormus =)) öyle okumustum
2 yılı gecti deniyoruz cnm..esimde Varikosel vardi ameliyat oldu bekliyoruz ameliyat olalı 8 ay oldu henüz bir sonuc yok dr.bekleyin diyor düzelir diyor bende gittim hersey normal dedi kadin dogum doktorları normal yolla kalirsin diyor ama esimin henüz degerler tam yukselmemis galiba kalmadım.esimde yarin yine tahlil vercek ben kocama belli etmim diyorum sonucda onun morali herseye bedel...Normalde boyle bir skntim yoktu canim ilk defa dun başladı eğer adet olursam soğan kurunu deneyecegim.
Sende canini skma durumunu çok iyi anliyorum belirli bir zaman sonra sormaya başlıyorlar ne kadardır deniyorsunuz doktora gorndunmu canm
2 yılı gecti deniyoruz cnm..esimde Varikosel vardi ameliyat oldu bekliyoruz ameliyat olalı 8 ay oldu henüz bir sonuc yok dr.bekleyin diyor düzelir diyor bende gittim hersey normal dedi kadin dogum doktorları normal yolla kalirsin diyor ama esimin henüz degerler tam yukselmemis galiba kalmadım.esimde yarin yine tahlil vercek ben kocama belli etmim diyorum sonucda onun morali herseye bedel...
Ne degerlerine bakıcak cnm bende gitmeyi düşünüyrmdaGaliba benim kirmizi kart geliyor kizlar lavaboya gittim peceteye az bisey geldi. Bu ay da cok iyi calismistik Allah nasip etmedi vardir bi hayir diyorum adetin 3. Gunu doktoruma gidicm bi baksin degerlerime
Ne degerlerine bakıcak cnm bende gitmeyi düşünüyrmda
Saol cnm bilgi verdiğin içinKan tahlileri canim doktorum iste prolaktine felan bakio guatir onun gibi birde eger bunun devami gelirse adet bitiminde de bir rahim filmi cektirmeyi dusunuyrm
adet öncesinde degisebilir rengi ama enfeksiyon haberciside olabilir eğer hamile degilsen bu ay soğan kuru yap istersen varsa enfeksiyonun temizler...inşallah gerek kalmaz bebeğin senledir...
evet canım eltim biz evlendik 4.ye hamile kaldı sonra dogurdu simdide 5.ye hamile kayinvalidem de sizde yokmu diyince biliyorlar olmadigini hala soruyorlar ya insan nasil üzülmesin en hassas oldugum konu kizlar bu...dokunsan ağlicak oluyorum bu konuda
Canim Naptın test yaptın mı?YYarın test yapcam bakam bacim varsa silik de olsa çıkar yoksa kafayı boşaltım da adet bari oluym aman uf canım sıkıldı yine korkuym ya test yapmaya
yarin canim :)
Galiba benim kirmizi kart geliyor kizlar lavaboya gittim peceteye az bisey geldi. Bu ay da cok iyi calismistik Allah nasip etmedi vardir bi hayir diyorum adetin 3. Gunu doktoruma gidicm bi baksin degerlerime
Kan tahlileri canim doktorum iste prolaktine felan bakio guatir onun gibi birde eger bunun devami gelirse adet bitiminde de bir rahim filmi cektirmeyi dusunuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?