Kinimi yenemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mümkün değil ben de unutamam. Bir özür her şeyi halletmiyor işte. İş bittikten sonra herkes özür dilemesini bilir.
Ne diyeyim inşallah unutabilirsiniz. Aklınıza getirmemeye çalışacaksınız mecbur.

Öncelikle kızınıza geçmiş olsun diliyorum, umarım düzelmişti ve hep sağlıklı mutlu olur.Eşim hastaneden geldiğim gün tamamen beni suçlar haldeydi, huysuz ve memnuniyetsiz olduğum düşüncesini ben gelene kadar işlemiş eşime.Epey de bir dedikodumu yapmış, hatta eve geldikten sonra ben de yakaladım tesadüfen mutfakta.Bir de çok hasta taklidi yaptı, sürekli öksürme ve başını kaldıramama numaralarına başvurdu.Eşimin annesi yatağımı aldığı halde gecenin bir yarısı sırf söylendim diye beni ağlatıp, üstüne bir de çete gibi davranmasını unutamıyorum.Sonrasında annesine neden böyle yapıyorsun, yardım et dediği çok oldu, ama yaptığı şeyler daha önce yapmadıklarını sildiremiyor kafamda.Ama artık kadınla hiç görüşmüyorum, bu hislerimi atabilirsem hem ben hem evliliğim iyiye gidecek.ama nasıl yapacağım inanın bir fikrim yok.

Bir piskologa gidin mutlaka. Hic bişey yapmadan cok zor. Durduk yerde, hic bir sebep olmadan insana sinir geliyo. ALLAH yardimciniz olsun. Onemli olan kocanizin deyismesi, sizi anlamasi, pisman olmasi ...

Haklısınız, böyle ağır şeyler olduktan sonra özrün bir anlamı olmuyor, benim lohusalığımı, bebeğimin ilk doğduğu günleri kimse bana geri veremiyor mesela.Uğraşıyorum aslında aklıma getirmemeye ama işte şöyle oluyor, eşim bir hastalansa ve ilgi azlığından ya da kendisine merhamet gösterilmiyor oluşundan bahsetse aniden içimden başka biri çıkıyor, çok mu zor altı üstü soğuk algınlığında bile çok mu ağır geliyor her şey diye düşünmeye başlıyorum.Çünkü bana elime kıymık batmış gibi bile davranmadılar.Eşim sezeryanın çok basit olduğu fikrindeydi, annesinin faranjit olduğun ve kafasını kaldıramadığını söylüyor ona bir şey olur diye endişeleniyordu, o öksürdükçe peşinde gezip duruyordu.Düşündükçe iyice kızıyorum.

Eşiniz bütün bunları görüp sesini çıkarmadıysa merhametsiz biri demektir. İstediği kadar özür dilesin sonradan merhamet sahibi olamaz. Sanırım siz de bunun farkındasınız ondan dinmiyor öfkeniz. Yarın bir gün yine benzer bir durumda kalsanız aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorsunuz ki garantisi de yok evet.

Şöyle anlatayım eşimin açıklaması şu, benim algılarım ve farkındalığım açık değildi, hayata bakışım bambaşkaydı, anneme koşulsuz güveniyordum ve sırtımı dayıyordum.Bacağım da kırıktı onun psikolojisiyle, sakat kalma korkusuyla çevremde olanları tam olarak algılayamıyordum, birine güvenip yükü devretmeye ihtiyacım vardı ve bu doğal olarak annem oldu, her şeyin doğrusunu yapıyordur zaten diye düşündüm ama annem benim güvenime ihanet etti, sırtımı ona dayayamayacağımı gösterdi, her şey için çok pişmanım ama zamanı geri alamıyorum diyor.Bana da söylediği açıklamalar şey gibi geliyor hani son zamanda gündemde bir olay var, kızın annesi erkek çıkmış ya, babası da karımın erkek olduğunu bilmiyordum diye açıklama yapıyor, bu açıklamayı kafamda hiç oturtamıyorum, mantığıma sığdıramıyorum.Eşimin açıklamaların da kulağıma " karımın erkek olduğunu anlayamadım" cümlesi gibi geliyor ve evet çok güvensizim başıma bir şey gelse yine aynı görmemezliğe kapılmayacağına inanmam güç oluyor.

Belki beni hatirlamazsin ama konularina yorum yapan üyelerden biriydim
Seni kizdirmisimdir uyelerin çoğu gibi bosan kocanida kaynanida tuttuğun gibi kolundan at yazmıştım çünkü sanırım
Ama madem evliliğe devam ettin artık her seyi geride birak kocan kaynanan için değil kendi ic huzurun için yap

Arada bir yerde korkuyorum bir gün ellerine düşersem yazmissin umarım öyle bir sey hiç olmaz
Çünkü kaynananda kocanda zalimin önde gideni
Şu an bir şey yapmiyorlarsa fırsatını bulamadiklarindan yapmıyorlar yine çaresiz kaldığın bir durumda daha beterlerini yaparlar

Okurken yüreğim sıkıştı resmen,üzüldüm... Madem affettiniz , ve karşıdan da çaba gördünüz uzatmayın derim ben... bu olaylar yeni mi bilmiyorum ama biraz zamana ihtiyacınız var diye düşünüyorum... ama yok bir türlü dindiremiyorum kinimi diyorsanız da uzman desteğe ihtiyacınız var... hayırlısını diliyorum

Aynı şeyi düşünmüşuz

Olumsuz yorum yapan kimseye kızmadım, size de asla kızmamışımdır, çünkü haklısınız yapılması gereken zaten buydu.Ama ben bir şans verdim, eşim de çaba sarf etti, ama ne kadar gerçek ne kadar sürekliliği olur bilmiyorum.İki yıl oldu ailesiyle arasında sonsuz sınırlar açıldı, ayda bir bile aramıyor ama işte yarın bir şey olsa ne olur, inanın kesin cevabım yok buna.

Aradan çok uzun zaman geçti, iki yıl oldu aslında, geçmiyor bir uzmana gerçekten ihtiyacım var, çünkü kendi başıma üstesinden gelemedim.Yabancı uyruklu değilim.Öylesine bir isim dostoyevkinin budala romanından bir karakter .Filipovnaydı önceden ama eşim anlar diye değişiklik yapılmış hali. :)

Kolay şeyler değil yaşadıkların...okurken kendim yaşamışcasına Canım yandı...bende anneyim... biz güçlüyüz...üstesinden geleceğine inanıyorum
Umarım gelebilirim, yeterince vaktimi verdim zaten bu konuya, ömür geçiyor ve ben bu anlamsızlığa biraz daha ömür harcamak istemiyorum.Belki de okb yimdir diye düşünüyorum, çünkü şimdiye geçmesi unutmam gerekirdi.Sağlıklı değilim de ondan mı bu denli kafaya takıyorum acaba? bilmyorum inanın.

Açıklaması da çok komikmiş cidden. Kaç yaşında bu adam? Size neden dayamamış peki sırtını size güvenmemiş mi? Lohusa eşine yardım etsin diye çağırdığı annesinin popoyu devirip yattığını idrak edemeyecek kadar algısını kapatacak ne olmuş? Bacaktan geçen sinirler bilinci komple kapatıyor galiba...

uzman desteğe ihtiyacın var... faydalı gelecek

Ya bana da saçma geldiği için belki sinirlerim bozuluyor, ona göre ayak kırılması sezaryenin yanında çok çok büyük bir şeydi.Her kadın çocuk doğuruyor ve sezaryen oluyor diye bakıyordu olaya, toplumda çok mu basitleştirildi bu sezaryen bilmiyorum.Diyorum ki ameliyatlı bir insanın yatağı olması gerektiğini mutlaka birinin söylemesi mi gerekir yoksa zaten ortalama zekaya sahip bir insan bunu otomatik olarak bilir diyorum, sen bana söyleseydin ben hallederdim zaten diyor, eee illah söylemem gerektiğini düşünmüyorum, ameliyattan gelen insanın yatağına yatılmaz zaten, bir yatağı zaten olmalı diyorum eee hadi onu da geçtim ben söyledim kendisine o zaman bana dedi ki " yaşlı insan, hasta başını bile kaldıramıyor, üstelik misafir ben bir şey desem ayıp olur, anne işte bir şey de denmiyor" diye kendisi söyledi.Şimdi bu söylediğini hatırlamadığını söylüyor, daha bir sürü şey, olay bir türlü yerli yerine oturup mantıklanamıyor, böyle olunca ben de sürekli öfke içindeyim.

Ben de yeni evlendiğimde eşimin annesi her gün yemeğe çağırıyordu. Ama iyi niyetliydi ikimiz de aynı işyerinde çalışıyoruz yemeğinizi yiyin evinize öyle geçin derdi. Ben de sinirlendim her gün gitmek istemiyorum dedim. Eşim de gitmezsek annem kahrından uyuyamaz demişti. Gidersek ben kahrimdan ölürüm dedim. Eşimin o sözünü hala unutamadim üç yıl oldu nerdeyse. Siz çok daha ağırını yasamissiniz unutmak çok zor. Destek alsanız iyi gelir belki.

Ya iyi de o yaşlı insanı size yardım diye çağırmadı mı? Gitseydi o zaman evine. Ay kusura bakmayın belli ki rahatlamak için açtınız konuyu ama ben iyice sinir oldum. Umarım siz atlatabilirsiniz.

Ya iyi de o yaşlı insanı size yardım diye çağırmadı mı? Gitseydi o zaman evine. Ay kusura bakmayın belli ki rahatlamak için açtınız konuyu ama ben iyice sinir oldum. Umarım siz atlatabilirsiniz.
Umarım atlatırım benim temennim de bu açıkçası, yaşlı dediği kadın 55 yaşında zaten.Sadece ölecek annem diye çok korktu.Kadın numara yapıyordu onu fark edemedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…