kiracımla depozito sorunumu nasıl çözerim.

yok canım aşınma falan değil, işin aslı başkaymış, kedi orada yavrulamış o yüzden atılmış anladığımız kadarıyla, ama ben ne yapayım. benim de kedim var üstelik bir aralar iki taneydi.

Yıkatsaydı, temizleseydi zor bir şey değil...
Biz kiracıyken hep diken üstünde oturduk annem duvarlara bir şey asmamıza falan asla izin vermezdi. Ne çeşit bir kriacı bu derece kafasına göre davranabilir ki? Belki de sizin yumuşak yüzlü olmanızdan kaynaklanıyordur.
Yapacaklarınızı hep resmi yollarla yapın lütfen, bozuklukları aksaklıkları tutanakla belirtin ki başınız ağrımasın...

Güzel kardeşim BU BENİM FİKRİM.Bern kiracı tecrübesini de öyle 3 kiracıyla edinmedim.Yıllarca neleriyle uğraştık.Evde at koşturmak ne alaka.Size tüm prosedüre uygun kiracı bulmak kolay geliyor.Size hiç denk gelmemiş.Tabiki en hakkaniyetli kiracı olsun ev sahibi olsun sitersin.Ama sineklikti,halıflkesti keşke tek sorunları bunlar olsa.Ayrıc BU BENİM FİKRİM BU BENİM YORUMUM.HERKES KENDİ ÇEKTİĞİNİ KENDİ BİLİR KİRACIYLA İLGİLİ.HOŞÇAKAL.

Şu üsluba bak.Akıl istemiyorsan konu açma.Saygısızlığın lüzumu yok.Git al kardeşim halıfleksinin sinekliğinin bedelini.Sonra da burda acaba haksızlık olur mu deme.Kendin söylüyorsun ÖĞRENCİ.öĞRENCİ YANİ.gENÇTİR.iLK DEFA EV TUTUYORSUR DÜŞÜNEMEMİŞTİR DİKKAT EDEMEMİŞTİR.eV SAHİBİ VE KİRACI OLMAK ÇOK İNCE BİR ÇİZGİ.iKİ taraflı çok büyük hoşgörü gösterir.Benim sana yazdığım yoruma bak senin verdiğin düstursuz cevaba bak.Hee o ikinci yorumumda sana değildi,benim yorumumu alıntılayıp o tarz konuşan başka bir üyeydi.Sana yapmışım gibi o yorumu alıntılayıp bana hesap sorar gibi çocuk azarlar gibi yorum yapma hakkını nerden buluyorsun.

bu arada haliflexi sineklikleri senin cikartip saklaman gerekirdi. yanlis anlama ama evler normalde boyle ekstralarla verilmez kiraci isterse yaptirir. bir dahaki kiracina evi bos teslim eder bos teslim alirsin.

Konu sahibinin kiracısı öğrenci değil çalışan işi gücü olan bir bayanmış konunun ilk başlarında da söylemişti,son yazdığı mesajda da söylemiş öğrenci olmadığını.

Konu sahibinin kiracısı öğrenci değil çalışan işi gücü olan bir bayanmış konunun ilk başlarında da söylemişti,son yazdığı mesajda da söylemiş öğrenci olmadığını.
Sağol canım.Çok önemliydi benim için bu detay.zaten benim yorumumun ana temasını da bu oluşturuyordu.Tüh şimdi gördün mü bütün yorumum öğrenci olmasıyla alakalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…