Kiraya 250 tl zam

Arada daire degistirseniz bile normalde Mayis 2020 de arttirmasi gerekiyormus ama arttirmamis anladigim kadariyla.

Sozlesmedeki %15 artis ve aradaki arttirilmayan 7 ayi isin icine katarsaniz evet normal

Kira sözlesmesinde tüfe %15 oraninda artırmayı kabul eder vs yaziyor
Ayin 5i oldugunda yani o ayin tufe orani belli olunca hesaplayin. Nette otomatik hesaplayan sayfalar da var. Kirayi bankadan yatiriyorsunuzdur zaten. Siz guncel kirayi bankadan yatirdiginiz anda yeni yılin kira anlasmasi bu fiyattir demek olur. Rahat olun.

Valla babamların kirası 1800 idi, sonra ev sahibi 2200 istemiş zam yapacakken
Babam da tefe tüfeye göre 2000 yapar, daha fazlasını vermem istersen mahkemeye ver dedi
Şuan hiçbir hareket yok adamdan, yasalar kiracıdan yana bu konularda.

Yuuuhhh ya vallahi birden 2200 nedir kurban olduğum Allah böyle vicdansızları da başkalarının ellerine duşursun ne diyim ki
Babanız akıllı adammış vesselam

Yuuuhhh ya vallahi birden 2200 nedir kurban olduğum Allah böyle vicdansızları da başkalarının ellerine duşursun ne diyim ki
Babanız akıllı adammış vesselam
Ev sahipleri maalesef 3-4 yılda bir daha fazladan kiraya vermek için kiracıyı çıkarmak ister, bu yüzden böyle yollara başvururlar. Sonra işte ya o zaman öbür seneye kalmadan çıkarsınız falan dedi de babamın hiç eyvallahı olmaz yani, ağzının payını vermiş :)
Şunu hesaba katamıyorlar, bu dönemde yüksek meblağa kiracı bulmak hadi buldun düzenli kira almak, evi temiz kullanmak... Aslında bikaç ay boş kalacak evleri o zaman akılları başlarına gelir de işte.

Siz sozlesmede sabit oran olarak %15i kabul etmissiniz. Bu orana kadar zam yapabilir ev sahibiniz. Sadece tufe olsaydi her ay belirlenen orani beklemeniz ona gore artis yapmaniz lazimdi. Bu durumda 210 tl ye kadar zam yapabilir size.
Pek bilgim yok bu konularda 1610 yapıyor yani maksimum ocak ayıni beklemeyelim o zaman yarin ararim adami yada eşimi aratirim teşekkür ederim

Yahu kimse kimseyi babasının hayrına oturtmaz, zorunda da değil, %14 %15 kadar zam yapabilir ve yapmalı da. Fazla diyorsanız çıkıp bütçenize göre bir yere geçmelisiniz. İnsanlar yatırım için dairelerini kiraya veriyor; o parayla geçinen var, kiradan alıp kiraya veren var. Herkes zor durumda. Allah bildiği gibi yapsınlar havada uçuşmuş bir de.

Iyi yapmiş babaniz bizde kirayı önden öder eşim evide kendi evim gibim kullanırım Allah var

Pek bilgim yok bu konularda 1610 yapıyor yani maksimum ocak ayıni beklemeyelim o zaman yarin ararim adami yada eşimi aratirim teşekkür ederim
Evet sozlesmeye gore boyle. Zaten %15 oldukca iyi bir oran. Aramaniza bile gerek yok. Kira gunu gelince 1610 tl yatirdiginiz an sozlesmeniz 1 yil boyunca ve bu fiyatla yenilenmis sayilir. Siz zaten iyi bir artis yaptiginiz icin size bir yaptirimi olamaz. Bir de sunu merak ettim sizi ara bir donemde capraz daireye tasitmis ya bu tasinma nasil oldu? Esyalarin yasinmasi icin hizmet aldiniz mi ve masrafi sizin cebinizden mi cikti?

Şu pandemi döneminde biraz daha az yalabilirdir maksimum 150 diye düşünmüştük biz bizim ev sahibi fırsat s... net hiç de öyle ihtiyacı yok
Ben adamın evini onun keyfine göre bosaltiyorsam gununden önce oda babalar gibi bekleyecek çikicaksamda kendi icime sinen begendigim bir ev bulana kadar bekleyecek ya seve seve ya da s... bu kadar nettir benim içi

bakın tüfeye tamam ama birde özel durum var pandemi bu durumda kusura bakmasın mülk sahipleri de yaprak kıpırdamıyor okullar kapalı eğlence merkezleri kapalı bir çok kişinin geliri azaldı okullar kapalı olduğu için öğrenciler ev tutmadı ve şuan ev kiraya vermek zor olmalı diye düşünüyorum hadi onu geçtim bu yıl kira artışı 157 lira falan olmalı ancak Kira artış oranı belli oldu! TEFE TÜFE TÜİK Aralık ayı 2020 kira artış oranı ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…