Kırıldım...

yaaa arkadaşlar bu ara yıldız hareketlerinde değişme falan mı var,ne kadar çok alınganlık konusu açılıyor

sen kahvem hazır mı demişsin o da ne kahvesi demiş haberi olmadığı için,alınacak ne var

Canım bir önceki sayfada niye kırıldığımı anlatmıştım aslında pat diye söylemesi anormal geldi ben olsam canım müsait değiliz derdim kırmadan çünkü o kadar samimiyetimiz var yooo sen temizlik yapmıyormusın deyipte görüşürüz deyip içeri girmesi zoruma gitti bozuldum

Bakın insanların ters bir zamanı olur, o gün tatsız bir şey yaşamıştır ya da saf bir anına gelmiştir. Siz bundan alınıp bir daha da kimseyle samimi olmam derseniz zarar vereceğiniz ve etkileyeceğiniz tek hayat sizinki olur.

Annesi ile yazıştığınızdan haberi yoktur. Şaşkınlıkla demiştir öyle. Neden hemen bağları koparıyorsunuz ki. Annesine durumu söyleyin. Belli ki bir yanlış anlaşılma var.
Öyle söyleyemem 34 yaşındaki bayanı annesine şikayet eder gibi diyorum ya samimiyetime dayandım ama bundan sonra fazla samimi olmayı düşünmüyorum yazıya dökünce normal gibi herşey ama konuşma anında ses tonu bile bir çok şey anlatır aslında çok bozuldum konuma ilginiz içinde teşekkürler

Aslında ortada çokta kötü bir durum yok ama ben sizi anladım. Ben de sizin gibi bir yapıya sahibim çünkü. Bu durumda karşımdaki insanın haberi olmasa dahi "ne kahvesi" demek yerine "hazır tabi buyur gel" demesini beklerim. Neticede kahve dediğin nedir 3 dknı alacak iş. İşte biz bazen herkesi kendimiz gibi sanıp, kendi vereceğimiz yanıtları bekliyoruz onlardan. Sonu da kırgınlık oluyor.
İnsanlardan bekletinizi daima düşük tutmanızı öneririm. Çünkü maalesef çoğu insan bu! Ve onlardan ince olmalarını beklersek etrafımızda kimse kalmayıncaya kadar kırılırız. Böyle sürprizlere daima açık olmak lazım..

Konuma ilginiz için teşekkürler bir karar oluştu kafamda çok fazla samimi olmayacağım ayrıca o sürekli yapmadık kahkaha atan kızınıda öğrenmiş oldum telefondan yazıyorum yazıyı düzenleyemiyorum

Mesajınızı çok beğendim benim söylemek isteyipte anlatamadıklarım bunlar bundan sonra herkesi kendim gibi görmemeliyim haklısınız

Haberim yoksa neden öyle bir şey diyeyim ki? Ayrıca annesi dese haberim yok diye haklısınız ama kız bilmiyor bile. Müsait değiliz dese eminim siz ona da bozulurdunuz. Bence bu kadar basit olmamalı insan ilişkileri..

samimiyetinizin üzerine böyle bi tepkiyse o kızın morali bozulmuş heralde biraz, ayıp etmiş

Siz gerçekten samimi olsaydınız buna bu kadar bozulup, dönüp gitmezdiniz. "Kahve içmeye geldim, annen evde mi?" Filan gibi birşey derdiniz, kız da dumur olup "ne kahvesi" refleksini vermezdi. Madem bu lafa bu kadar alınabilecek bir kişisiniz, kapı açılır açılmaz damdan düşer gibi "kahvem hazır mı?" demeyin siz de. Kızın tepkisi şaşırtıcı değil, abartmışsınız.

Balkondaydık oda üst balkondayfı zaten önce konuştuk kahvem hazır mı dedim sonra oda ne kahvesi dedi damdan düşer gibi deseydim bu kadar kurulmazsın görgü kurallarını bildiğim için kırıldım

her seyi bu kadar takarsanız ya yalnız kalırsınız ya da kendi kendinizi hasta edersiniz... rahat olun biraz.
herkes bir olmak zorunda degil,
kızı sizin alındıgınızı bile anlamamaıstır muhtemelen.

Alınacak kırılacak başka bahaneler bul canım :)
Bak kadın 55 yaşında annen yaşındaymış kızı da 34 yaşında kendi ayıbı de geç böyle şeyler için komşuluğunu bozma

Bence fazla alınganlık etmişsin. Doğru demişsin, kimseyle samimi olmamak lazım ama böyle şeyleri kafana bir saat tak en fazla sonra unut

annesi iyi madem onunla görüşürsünüz kızını da boşverirsiniz..
ama fazla samimiyet iyi değil insanların ağzından çıkanı kulağı çabucak duymaz oluyor..
aileler uzakta siz de etrafınızda iyi birileri olsun istiyorsunuz samimiyet olsun..
ama beklentinizi düşürün daha az kırılın.. komşuluk zor iş.. ben hiç girmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…