- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi huzurlu_evim
-
Canım bir önceki sayfada niye kırıldığımı anlatmıştım aslında pat diye söylemesi anormal geldi ben olsam canım müsait değiliz derdim kırmadan çünkü o kadar samimiyetimiz var yooo sen temizlik yapmıyormusın deyipte görüşürüz deyip içeri girmesi zoruma gitti bozuldumyaaa arkadaşlar bu ara yıldız hareketlerinde değişme falan mı var,ne kadar çok alınganlık konusu açılıyor
sen kahvem hazır mı demişsin o da ne kahvesi demiş haberi olmadığı için,alınacak ne var
Nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Belki bukadar derdin içinde seninkide dert mi?Diyeceksiniz ama paylaşmak istedim. 26 yaşında bir çocuk annesi üniversite mezunu fakat ev hanımıyım eşimin ve kendi ailem biraz uzak çocukla ha deyince gidilmiyor onlarda çocuklu kadın diye fazla gelmiyorlar. Bu arada Bayram temizliği yapıyordum ve çok yorulmuştum dün facedeki üst komşumla yazışırken şakalaştık temizlik yapıyorum bir kahven bile yok dedim oda gel Canın sağ olsun dedi 55 yaşında ama çok sosyal çok cana yakın biraz önce 34 yaşındaki kızı(bekar) takıldım kahvem hazır mı dedim yooo ne kahvesi benim haberim yok.hem sen temizlik yapmıyor muydun dedi. Bende bozuldum tabi evet canım takıldım zaten çocuğu uyutacağım dedim hadi görüşürüz dedi içeri girdi yanlış anlamayın ben kahvenin peşinde insanlara yük olan tarzda insanlardan değilim zaten ama çok kırıldım birdaha kimseyle samimi olmam!
Öyle söyleyemem 34 yaşındaki bayanı annesine şikayet eder gibi diyorum ya samimiyetime dayandım ama bundan sonra fazla samimi olmayı düşünmüyorum yazıya dökünce normal gibi herşey ama konuşma anında ses tonu bile bir çok şey anlatır aslında çok bozuldum konuma ilginiz içinde teşekkürlerAnnesi ile yazıştığınızdan haberi yoktur. Şaşkınlıkla demiştir öyle. Neden hemen bağları koparıyorsunuz ki. Annesine durumu söyleyin. Belli ki bir yanlış anlaşılma var.
Mesajınızı çok beğendim benim söylemek isteyipte anlatamadıklarım bunlar bundan sonra herkesi kendim gibi görmemeliyim haklısınızAslında ortada çokta kötü bir durum yok ama ben sizi anladım. Ben de sizin gibi bir yapıya sahibim çünkü. Bu durumda karşımdaki insanın haberi olmasa dahi "ne kahvesi" demek yerine "hazır tabi buyur gel" demesini beklerim. Neticede kahve dediğin nedir 3 dknı alacak iş. İşte biz bazen herkesi kendimiz gibi sanıp, kendi vereceğimiz yanıtları bekliyoruz onlardan. Sonu da kırgınlık oluyor.
İnsanlardan bekletinizi daima düşük tutmanızı öneririm. Çünkü maalesef çoğu insan bu! Ve onlardan ince olmalarını beklersek etrafımızda kimse kalmayıncaya kadar kırılırız. Böyle sürprizlere daima açık olmak lazım..
Haberim yoksa neden öyle bir şey diyeyim ki? Ayrıca annesi dese haberim yok diye haklısınız ama kız bilmiyor bile. Müsait değiliz dese eminim siz ona da bozulurdunuz. Bence bu kadar basit olmamalı insan ilişkileri..Ben
öyle emezsin işte p kadar samimiyet varken arada kaldı ki ben ondan 8 yaş küçüğüm bu inceliği biliyorum buyur gel derdim yada canım bugün müsait değiliz diye bilirdi pat diye yooo haberim yok deniliptw sonra görüşürüz deyip ben içeri giremezdim
Benim kapım onlara sürekli açık samimiyetime dayandım çünkü sürekli balkonda görünce konuşuruz gelirler zaten normal bir komşularda kahveye geleceğim denilmez ama çok bozuldum birdaha insanlardan şakada olsa bişey istememem gerektiğini öğrendim
Balkondaydık oda üst balkondayfı zaten önce konuştuk kahvem hazır mı dedim sonra oda ne kahvesi dedi damdan düşer gibi deseydim bu kadar kurulmazsın görgü kurallarını bildiğim için kırıldımSiz gerçekten samimi olsaydınız buna bu kadar bozulup, dönüp gitmezdiniz. "Kahve içmeye geldim, annen evde mi?" Filan gibi birşey derdiniz, kız da dumur olup "ne kahvesi" refleksini vermezdi. Madem bu lafa bu kadar alınabilecek bir kişisiniz, kapı açılır açılmaz damdan düşer gibi "kahvem hazır mı?" demeyin siz de. Kızın tepkisi şaşırtıcı değil, abartmışsınız.
Kapıdan çevirmemis balkondan konusmuslarKızın haberı olmasa bıle aaaa cnm lafı mı olur gel yapayımda ıcelım demesı gereken yerde kapıdan cevırmıs nekadar gorgusuzmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?