KİRLİ ÇAMAŞIRLAR

taviz tavizi doğurur. kimseye yaranılmaz bu devirde. bir iyilik yapıyorsan zaten Allah rızası için. yoksa kimseden anlamasını bekleme canım. bin kere yapar bir kere yapmazsan senden kötüsü de olmaz. alışmışlardır senin yapmana.

bakma diyen arkadaşlara sesleniyorum,sizin aileniz veyahut çok değil zaman su gibi akıp geçiyor bizde yaşlanacağız, kimin ne durumda yaşlanacağını kimse bilemez bakıma muhtaç kalabiliriz ve çoçuklarımızın yardımına ihtiyaç duyabiliriz,sizler bugün böyle konuşarak şimdiden çoçuklarınızın beyinlerine "bakmak zorunda değiliz" mesajını veriyorsunuz.
Bence geleceği düşünün.
BÜYÜKLERİMİZE BAKMAK ZORUNDAYIZ,NASIL Kİ ONLAR BİZE BAKTIYSA.

Pardon ama evladının b.kunu insan temizler KP ile evlat bir değildir..ama görümce bnm eldivenime karısana kadar bana emir verip yaptırana kadar kalksın kendi yapsın .. Evet anne babanın hakkı üzerimizde çoktur .. Her işine koşulması gerekir ama insanı kullanıp iyiliğini suistimal etme nıktasına gelince hersey biter

Ayrıca kimse bakma demiyor yanlış okumuşsunuz ..görümcenin tavrı yanlış.. İnsan anne babasına bakmak zorundadır ama bşr gelin mecbur değildir.. Benimde annem babam bende sorumludır

gelin, damat öz evlat statüsünde değildir. kendi anası babası dışında bakma zorunluluğu da yoktur. yapıyorsa Allah rızası için. saçını süpürge etsin devri geçmişte kaldı dediğiniz gibi. görümcenin yapması gereken alınganlık göstereceğine kendi babasının işini görmek. gelin iğrenebilir de yani doğal. hijyenik de değil ayrıca direkt temas etmesi. ortalık hastalıktan geçilmiyor. niye bu gelinler her işi görmek zorunda algısı var anlamıyorum. kimse kimsenin hizmetçisi olmak için evlenmiyor ki.

kp yasli ve hastaymis..kirli camasirlar iyy miyy birde bu boyutu var dimi falan konusmalar hos degil..bi gun bizde yaslanacagiz.hepimizin ailesi var..konu sahibi eldiven takabilir ici rahat oyle ediyordur olabilir..

Böyle olmasındansa çamaşır işini görümceniz yapabilir.Sizde yemek v.b diğer işleri .Sorun ortadan kalkmış olur.

sizin çamaşırlarınızla birlikte mi yıkanıyor kp çamaşırları ?
öyleyse eldivenin manası kalmaz ki öyle değilse zaten kendi kızı eşi atsın makineye yormayın kendinizi hiç

Sadece kp çamaşırları için eldivene ayıp diyen arkadaşlar, kayınpederinizin b.klu donlarını elinize almıyorsanız rol kesmeyin ayy mayy ne ayıppp diye. Bu kız mecbur mu?

Görümceniz de afta tafra yapıyorsa çok alındıysan sen yıka babanın çamaşırlarını deyip elinizi çekin. Hem niye siz yıkıyorsunuz ya?

A
sizin çamaşırlarınızla birlikte mi yıkanıyor kp çamaşırları ?
öyleyse eldivenin manası kalmaz ki öyle değilse zaten kendi kızı eşi atsın makineye yormayın kendinizi hiç
ayrı yasıyoruz sadece kendi canasrları çıkıyor zaten

Sadece makineye atıyordm canm gorumcede basmda talimat weryo o da yetmemis gbi taktıgm eldivene karısıyo sinir oldum bende.. Bazuları ancak uzaktan atmasını bilirler baslarına böle bsy gelse kıllarını bile kıpırdatmazlar bence...

zaten o çamaşırlarları sizden istemesi hata, bi de adam istifra ediyormuş, ben küçücük bebeğimin bile kustuğu giysileri temiz yerinden parmak ucumla tutardım kötü bir anne miyim şimdi?
insanların garip huyları da olabilir ayrıca, bunu yargılamak kimseye düşmez.

Tatlm bi kere bunu insanın kendi evladıyla kıyaslamasıncok sacma.. Senin için demyorum ama KP le hiçbir kan bagım yok napayım içim almıyor ve mecburda değilim kızları oğulları yapsın yani...insanların garıp huylaru derken neyi kasdettgnizi anlamadm

Görümceniz kendisi yapsın siz mecbur değilsiniz.

Bi konuda yalnız değilim neyse ki , bende nasıl anneyim çocuğum kusunca tiksiniyorum öğürüyorum diyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…