- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
Yok yani iğrendiğinizi görmüş iyi olmuş inşallah bundan sonra istemez çamaşırı yıkamanızıGörmesemiymiş yani ?
Pardon ama evladının b.kunu insan temizler KP ile evlat bir değildir..ama görümce bnm eldivenime karısana kadar bana emir verip yaptırana kadar kalksın kendi yapsın .. Evet anne babanın hakkı üzerimizde çoktur .. Her işine koşulması gerekir ama insanı kullanıp iyiliğini suistimal etme nıktasına gelince hersey biterçok doğru söylüyorsun.
bide arada görümce yapsın diyenler var,gelin evlat değil mi,büyüklerimize bakmak zorunda değilmiyiz , kız evlat olur erkek evlat olur fark etmez ister damat ister gelin olsun onlar bizi/eşimizi büyüten insanlar,bakmakla yükümlüyüz,eskiden hazır bez mi vardı analarımız b.klu bezleri ellerinde yıkarlarken sorun etmiyorlardı.
bir de kendi babası olduğunu düşünsün,şahsen görümcenin yerinde olsam bende kırılırdım,babamdan iğreniyomu derdim.
birde daha kötü durumda olan yaşlı hastalar var altlarından alınan birde onlara bakan kişileri düşünsün arkadaş.
Ayrıca kimse bakma demiyor yanlış okumuşsunuz ..görümcenin tavrı yanlış.. İnsan anne babasına bakmak zorundadır ama bşr gelin mecbur değildir.. Benimde annem babam bende sorumludırbakma diyen arkadaşlara sesleniyorum,sizin aileniz veyahut çok değil zaman su gibi akıp geçiyor bizde yaşlanacağız, kimin ne durumda yaşlanacağını kimse bilemez bakıma muhtaç kalabiliriz ve çoçuklarımızın yardımına ihtiyaç duyabiliriz,sizler bugün böyle konuşarak şimdiden çoçuklarınızın beyinlerine "bakmak zorunda değiliz" mesajını veriyorsunuz.
Bence geleceği düşünün.
BÜYÜKLERİMİZE BAKMAK ZORUNDAYIZ,NASIL Kİ ONLAR BİZE BAKTIYSA.
çok doğru söylüyorsun.
bide arada görümce yapsın diyenler var,gelin evlat değil mi,büyüklerimize bakmak zorunda değilmiyiz , kız evlat olur erkek evlat olur fark etmez ister damat ister gelin olsun onlar bizi/eşimizi büyüten insanlar,bakmakla yükümlüyüz,eskiden hazır bez mi vardı analarımız b.klu bezleri ellerinde yıkarlarken sorun etmiyorlardı.
bir de kendi babası olduğunu düşünsün,şahsen görümcenin yerinde olsam bende kırılırdım,babamdan iğreniyomu derdim.
birde daha kötü durumda olan yaşlı hastalar var altlarından alınan birde onlara bakan kişileri düşünsün arkadaş.
KP nin çamasrlarını makineye atarken eldiven takıyorum bi gün görümcem camasrları istedi ve ben yine eldiven taktım.. O da eldiven takmana gerek yok pis birsey yok dedi bende içim rahat etmiyo dedim.. Pis değil dedi yine .. Bende benm huyum böle deyince afra tafra yaptı bana ...ne alaka anlamadım sonra yanls bsymi dedim diye üzüldüm .. Saygısızlıkmı yaptım ??
Hersey ortak yapılması tarafındayımBöyle olmasındansa çamaşır işini görümceniz yapabilir.Sizde yemek v.b diğer işleri .Sorun ortadan kalkmış olur.
Öyle tabii.. Zor işimiz Allah yardımcımız olsunAynı evde yasamyorz canm ayrıca gelinde olsam kendi kızlarna yaptıgı muameleyi görmüyorm.. Onlara göre el kızı olmayıda kabul ediyorum ama herkes bsylerden sıyrılma cabasna girince bide nankörlük görünce olmuyor yani
ayrı yasıyoruz sadece kendi canasrları çıkıyor zatensizin çamaşırlarınızla birlikte mi yıkanıyor kp çamaşırları ?
öyleyse eldivenin manası kalmaz ki öyle değilse zaten kendi kızı eşi atsın makineye yormayın kendinizi hiç
Sadece makineye atıyordm canm gorumcede basmda talimat weryo o da yetmemis gbi taktıgm eldivene karısıyo sinir oldum bende.. Bazuları ancak uzaktan atmasını bilirler baslarına böle bsy gelse kıllarını bile kıpırdatmazlar bence...Sadece kp çamaşırları için eldivene ayıp diyen arkadaşlar, kayınpederinizin b.klu donlarını elinize almıyorsanız rol kesmeyin ayy mayy ne ayıppp diye. Bu kız mecbur mu?
Görümceniz de afta tafra yapıyorsa çok alındıysan sen yıka babanın çamaşırlarını deyip elinizi çekin. Hem niye siz yıkıyorsunuz ya?
Tatlm bi kere bunu insanın kendi evladıyla kıyaslamasıncok sacma.. Senin için demyorum ama KP le hiçbir kan bagım yok napayım içim almıyor ve mecburda değilim kızları oğulları yapsın yani...insanların garıp huylaru derken neyi kasdettgnizi anlamadmzaten o çamaşırlarları sizden istemesi hata, bi de adam istifra ediyormuş, ben küçücük bebeğimin bile kustuğu giysileri temiz yerinden parmak ucumla tutardım kötü bir anne miyim şimdi?
insanların garip huyları da olabilir ayrıca, bunu yargılamak kimseye düşmez.
Bi konuda yalnız değilim neyse ki , bende nasıl anneyim çocuğum kusunca tiksiniyorum öğürüyorum diyordum.O zaman çok haklisiniz. Begenmiyorsa kendisi yapsın. Hem tek başınıza size baktiriyorlar hem de laf ediyorlar. Bosverin. Lafinizi da esirgemeyin.
Ben de tutamam hele de öyle kusmussa. Bu yapı meselesi. Kendi cocuklarim kustugunda da zor temizlerim. Ogurmekten kaburgam ağrır. İçim almiyor kendi cocugumda bile yapım böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?