- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Ben nezaketen söyledim, bakarım diyip dönmedim evine gidecektim ama artık bırak bakmayı yüzüne bakmam, görüşmeyeceğim benim muhatabım ailesi değil eşim olacak adamKonu sahibinin en büyük hatası bakarım deyip dönmesi. Yoksa koca çalışıyor ben evdeyim kv çye bakayım düşüncesi saçma. O çalışıyorsa kadın da temizlik, yemek işlerini görüyor. Bunlar kolay mı.. Ev iki tarafın sayesinde dönüyor. Bence kvye gelin baksın mantığı yanlış. Kızı bakar o yoksa gelin isterse bakar. İstemezse de zorla bak denilmez.
Kızı var, benim annem olsa koşa koşa giderim, herkesin öz annesi, ama hiç kızının lafı yok eşimdeKızı yok mu niye siz bakıyorsunuz? 2 ay da ne ameliyatı ki sizdr kalacak?
Neyse bence kesinliklr evine alma. Gelen giden bitmez ve ben 2 gün yatılıya dayanamıyorum. Yatılı misafir zor. Brnim kvde de ameliyat oldu. Kızları var evde çalışıyorlar ben çalışmıyorum. Kp hemen başladı gel annene bak bilmem ne demeye. Hiç de atlamadım valla ortaya. Hastaneye götürdüm 2 3 güne ziyaret ettim. Bir iki yiyecek verdim yeter. Herkes kendi annesine baksın. Akıllı ol biraz ortaya atılma. Bana gel bilmem ne deme. Sizde kaldın diyene de evde kedim var olmaz diye. 2 3 güne git yokla. Gelen misafire filan hizmet etme. Aksine onlar yardım etsin. Dolandıkça tepene binerler.
Benim ailem uzakta, evimi bırakamam, eşyalarım burada, eşime güvenmiyorum eşyalarıma ne yapacağı belli olmazBence esine bidaha bu cesaret edemicegi ders ver ki en ufak kavgada dolap kirmasin bu ofke kontrolu olmadığıni gosterir ailenin yanina git istersen yada evde hic konuşma muhattap olma ama ayni evde erkekler anlamaz hata yaptigini b8de ailen nasil insanlar sonucta sen küfür etmedin yani dolap kırmak az.bisey degil bence ailen arkandaysa baban esine bi konusma yapsin ne olursa olsun esya kirilmaz evlilikte vs vs diye
Hiç bşey olmadıÇabuk yaktınız gemileri diyeceğim ama eşiniz de hiç normal tepki vermemiş ki.
Ne ara ne oldu da bu kadar abartı tepki veriyor?
Kızı var, benim annem olsa koşa koşa giderim, herkesin öz annesi, ama hiç kızının lafı yok eşimde
Ben eşimi tanıdığımı sandığım için asla kavga amaçlı söylemedim ilk baştaEe kızı varsa kızına düşer asıl iş size değil. Siz eve çağırıp sonra döndüğünüz için dedim. Aslında onu. Nasıl dediniz bilmiyorum ama ben çekip çeviremem belki burada annenin evine mi geçsek filan diyebilirdiniz. Evinde yemek bulunduralım önceki günden denebilirdi. Direkt bize gelmesin dediyseniz bakmak istemediğinizi düşünmüştğr. Dönmeniz sorun yani ondan dolduruşa gelmiş gibi algılandınız bence. Saçma sapan boşanma etme lafları neden çıktı iletişim eksikliğinden. Yerinizde olsam hiç bakmayacağım filan da demem. Çünkü o zaman da baştan veri derdin buydu denir. Ben olsam eşime mesj atarım "Benim derdim yeni evliyim ailen kalabalık grleni gideni ağırlayamam diye düşündüm annene bamayacak olsaydım bunu derdim kimsr kimseye bakmak zorunda değil alla rızası için bakılır her şeyden önce ama sen kötü birisin ve anlayışsızsın ben yine allah rızasına vakacağm ama sen utanıp yüzüme nasıl bakacajsın git boşanma davası aç ben seni gibi kötü bi insanka evli kalamam zaten" yaz gmnder balkk o adam köpek oluyor mu olmuyr mu. Ablanı dinlr.
Oglak kizi guzelcıgım, sımdı okudum olanı biteni.Dedim neler dedim ama adam sanki banane annen ameliyat olursa olsun demişim gibi algılıyor, o benim annem diyor, annenle konuştun o girdi aklına diyor, şakasına ben bazen telefonda anneme yeter bu kadar dedikodu kapat falan diyorum onla dedikodumu yaptınız diyor.
Sanki karşımdaki eşim değil.
Bana hiç bi konuda hayır demeyen adam gitmiş yerine bu gelmiş
Alt tarafı annen evinde kalsın ben arada giderim dedim Ya!
Yok illa getirecek evimize!
Birde evde kedim var ki annesi hiç sevmez hep kokuyo ev diyip sinir eder!
Mikrop mu kapsın dedim
Öyle kötü oldum ki!
Çıktı gitti eşim şimdi evden dolabı göçertip
Bence dolduruşa gelen eşiniz. Annesi ile konuşmuş gibi geldi. Telefonda başka sonra başka. Annesi tabi ki. O zaman tutsun bir kadın baktırsın. Ne güzel demiş. Annem. Sizin değil onun annesi. Eşiniz sizin annenize bakar mı? Ben söyleyeyim bakmaz gelene gidene hizmet etmez. Ben bakarım k.v me. Eşim bana bak diyemez benle kavga edemez.Ben eşimi tanıdığımı sandığım için asla kavga amaçlı söylemedim ilk başta
Asla direkt bakmam demedim
Hatta güzelcene anlattım normal sohbet eder ki
O kadar alışığımki eşim beni anlar diye buraya bile yazmıştım
Dün normal sohbet eder gibi düşündüm böyle böyle askm ben gidip bakayım hem eşyaları da orda ve evde kedi var mikrop kapmasın dedim sende iş çıkışları gelirsin dedim birde hasta ziyaretleri olacak kalabalıklar biz nasıl maaş yetiştirecez dedim telefonda
Oda öyle yaparız dedi
Ama eve geldi hatta gezmeye gidecektik herşey normaldi
Konuyu açtım gene yüz yüze konuşalım diye
Bu arada bunlar olurken annesiylede aram iyi
Adam bana demez mi dün annenle konuştun da ondan mı vazgeçtin
Bende bakmıyorum demedim ki ne saçmalıuorsun dedim
Annem kaç saat uzakta göremiyorum zaten telefonla da mı konuşmayayım dedim senin aileni haftada 1 görüyoruz dedim
Buda başladı yok bakma etme
Ben şok
Sonra bana bir düşman kesildi
Yumruk attı dolaba
Ben dışarı çıktım peşimden geldi sokakta bağıra bağıra kavga ettik
Eve girdim gene devam etti
Boşanalım edelim bende ben gitmem evimden kimi kimin evinden kovuyorsun ne aldınız bu eve dedim
Yatakodası mutfağı ben düzdüm salonda altınlar alınmayacak dendiği halde salon takımı altınlarımızla aldılar
Sabahta beni öpmeden işe gitmeyen adam öpmedi çıktı gitti
Sonra mesajla baklayı çıkarttı
Yok kadın nasıl kalacak 2 ay için yaptığına bak
Annem o benim
Bilmem ne
Bu arada kv nin kendi kv Side hasta ve annesi eve bile almadı yaşlı kadını gitmedi bile yanına bildiğim kadarıyla
Ben o kadar vicdanıyım ki dedim bana yapılan şeylerden sonra koşturdum kendi derdim gibi
Sildim onu resmimizi kaldırıdm
Oda kaldırdı
Küfürler etti
Bende engelledim
Aynen öyle, allajtan ki çocuğum yok, ailesi hep baskı yapardı çocuk İÇİN, bende evliliğimiz oturmadan çocuk düşünmüyoruz derdim, ne zaman oturacak onu mu bekliceniz derlerdiKonu nerden nereye gelmiş, bu saatten sonra özür dilemeden geri adım atmayın. Taviz vermeyin, alttan alirsaniz baska bir fikir ayriliginizda ayni tepkileri tekrarlar. Dolabı kıracak kadar vurmak nedir? Herşeyden önce bu öfke patlaması ile verdiği tepki için özrü hakediyorsunuz. Hemen babanizi aramayın.. Davranışlarına göre yolunuzu cizersiniz. Üzülmeyin de. Sizi ikna edemez ise; gerçek yüzünü erkenden görmüş olacaksiniz. Her serde bir hayır vardır..
çizginizden dönmeyinBen eşimi tanıdığımı sandığım için asla kavga amaçlı söylemedim ilk başta
Dün normal sohbet eder gibi düşündüm böyle böyle askm ben gidip bakayım hem eşyaları da orda ve evde kedi var mikrop kapmasın dedim sende iş çıkışları gelirsin dedim birde hasta ziyaretleri olacak kalabalıklar biz nasıl maaş yetiştirecez dedim telefonda
Oda öyle yaparız dedi
Annem kaç saat uzakta göremiyorum zaten telefonla da mı konuşmayayım dedim senin aileni haftada 1 görüyoruz dedim
Ben şok
Yumruk attı dolaba
Boşanalım edelim bende ben gitmem evimden kimi kimin evinden kovuyorsun ne aldınız bu eve dedim
Yatakodası mutfağı ben düzdüm salonda altınlar alınmayacak dendiği halde salon takımı altınlarımızla aldılar
Annem o benim
Bilmem ne
Bu arada kv nin kendi kv Side hasta ve annesi eve bile almadı yaşlı kadını gitmedi bile yanına bildiğim kadarıyla
Ben o kadar vicdanıyım ki dedim bana yapılan şeylerden sonra koşturdum kendi derdim gibi
Oda kaldırdı
Küfürler etti
Bende engelledim
Kendi başına iş açmışsın, bizde kalırsın demek çok gereksiz.Daha ortada birşey yok tabi o düşünüyor ne yapacağım edeceğim derken ben de nezaketen bizde kalırsın dedim üzüldüğüm için ama kendi ailemle karıştırdım geleni gideni bitmeyeceğini unuttum ve ameliyatlı birine nasıl bakacağımı düşünemedim, şimdi bu durumda desem eşyaların orada en iyisi mi ben her gün geleyim akrabalarda gelir diyim değil mi?
Ben eşimi tanıdığımı sandığım için asla kavga amaçlı söylemedim ilk başta
Oda öyle yaparız dedi
Ben şok
Yumruk attı dolaba
Annem o benim
Bilmem ne
Oda kaldırdı
Küfürler etti
Bende engelledim
Dedim neler dedim ama adam sanki banane annen ameliyat olursa olsun demişim gibi algılıyor, o benim annem diyor, annenle konuştun o girdi aklına diyor, şakasına ben bazen telefonda anneme yeter bu kadar dedikodu kapat falan diyorum onla dedikodumu yaptınız diyor.
Sanki karşımdaki eşim değil.
Bana hiç bi konuda hayır demeyen adam gitmiş yerine bu gelmiş
Alt tarafı annen evinde kalsın ben arada giderim dedim Ya!
Yok illa getirecek evimize!
Birde evde kedim var ki annesi hiç sevmez hep kokuyo ev diyip sinir eder!
Mikrop mu kapsın dedim
Öyle kötü oldum ki!
Çıktı gitti eşim şimdi evden dolabı göçertip
Annesiyle konuştum bişeyden haberi yokBelki de o dolduruşa gelmiştir. Siz haklısınız bence de. Kendi baksın annesine. Şu saatten sonra gerek yok.
Ah canim okudun mu hiç yoktan başıma neler geldiOglak kizi guzelcıgım, sımdı okudum olanı biteni.
Sen yerden göge haklısın, asla taviz verme su olanlardan sonra. Ozur diledıgınde bıle affetme kocan olacak kozalagı. Surundur.
Empati yap adamın annesi diyenler olmus, ben yaptım mesela empati.
Empati sonucu su cıktı ortaya, adam isten izin alır annesıne bakar ayaga kalkana kadar ben bas kosede otururum.. Nasıl fikir? Cunku anne adamın ya hani? Hanı kendı annesi olsa bakarmıs ya Oglak kizi, herkes kendi annesıne bakacak ozaman.
Kaynana yı ayrı yıgacak kızın tepesine, akrabalar ayrı. Gelinde hizmetcı degıl Oglak kızı.
Evinden gitme. Adama asla yuz verme.
Orada güncelleme yaptım annesiyle konuştum diyeBence dolduruşa gelen eşiniz. Annesi ile konuşmuş gibi geldi. Telefonda başka sonra başka. Annesi tabi ki. O zaman tutsun bir kadın baktırsın. Ne güzel demiş. Annem. Sizin değil onun annesi. Eşiniz sizin annenize bakar mı? Ben söyleyeyim bakmaz gelene gidene hizmet etmez. Ben bakarım k.v me. Eşim bana bak diyemez benle kavga edemez.
Baktın adam bu verirsin yolu gider, bes sene neden harcayasın ki. Bes senede neler olur neler gelir gecer degısır.Ah canim okudun mu hiç yoktan başıma neler geldi
Kocam olacak adam
Sevgiliyken benim peşimde dolaşan ailesi dalga geçerdi pervane oluyor diye
Şimdi 9 ay bitecek ve o adam değişmeye başladı
5 sene sonrasını düşünemiyorum
Evlilik cidden şansmış
Ne olacağı belli değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?