- Konu Sahibi esmer gxuxzeli
-
bekliyorumopuyorumnanaktancanim topigin hayirli olsun güzel yemek tariflerimle katilacagim insallahopuyorumnanaktan
bekliyorum ablamcanım topiğin hayırlı olsun. bu aralar oğluşuma yemek pişirmekten pc başına geçemez oldum.mafoldumben eh sayılı günü kaldı. şimdi misafir. o gidince artık bol bol yemek tarifleri yaparız.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
tşk ederim güzel yemeklerin var bak bekliyorum senideeopuyorumnanaktanEsmerim ne kadar güzel tarifler var öyle ağzım sulandı wallaha denemek lazım hepsinide ellerine sağlık arkadaşım .kaydirigubbakcemile3
TŞK EDERİM BEKLERİM a.s.hayırlı olsun topiğiniz..
Takipteyim..:))
off toprağımın nefis yemekleri valla bu patatesli mantıyı kırşehirde bile çok bilen yok ama biz çok sık yaparız özellikle mantıyı kestikten sonra kalan o üçgen kısımlarını annem ben evlenmeden önce mantı keserken bana kestirirdi kolay kesildiği için o kısımla yaparız biz de...
canım patatesli mantı olarak değil de metaze olarak biliyorum ben bunu Çerkez yemeği diye biliyorum ama tadı harika olur yapacak arkadaşlara tazsiye ederim
Elinize saglık
tarifleriniz çok güzel ellerinize saglık
Olsa da yesek boshayallersmile
ARKADAŞLAR BURAYI ıHMAL ETTıMMM ıŞ GÜÇ BAŞKA TOPıKLREE TAKILMAM BENı ALI KOYDU BÜGÜN BURDA HAVA SERıN BU ARALARDA BURDA ÇOK DÜĞÜN OLUYOR DÜĞÜN ÇORBASI TARıFı YAZıYORUMMM BUYRUN AFıYET OLSUNNN:)
--------------YAPILIŞI: (Tarhana çorbası diye de adlandırılmaktadır.)Süzme yoğurt, yıkanmış ayıklanmış yarma, bir miktar su ile özenir.ıçine yumurta, nane, soyulmuş kuru soğan,bir miktar un,bir miktar sıvı yağ ilave edilerek sulandırılır. Ataşe konularak kaynayıncaya kadar karıştırılır.(Kaynayıncaya kadar karıştırılmadığı taktirde, süzme kesilir, çorba bozulur.) yarma pişinceye kadar kaynatılır.(Ateşten indirildikten sonra bir müddet karıştırılır. Tereyağında kavrulmuş kuru naneye bir miktar salça ilave edilerek çorbanın üzerine gezdirilir. Sıcak olarak servis yapılır- afiyet olsun kırşehir yemklerinde lezetlerini size yazayorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?