- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
ay evet kız kocan pazara gelsin de onu taciz edelim diye bekliyordu kadınlar da.Tesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!
Tesettürlüyüm ve bu zihniyet en az açıklar kadar çok karşımızda. Ne giydiğine alakalı değil bu adamın gözünde röntgen cihazı var baştan sona tarıyo ş..z.
Herkes çocuğuna verebildiği kadar edep ahlak Allah korkusu verecek, insanları tanımayı ve bir-iki sevgi sözcüğüne kanmamayı öğretecek.
Başka yapacak birşeyimiz yok ki
Senle biz ikimiz kesin sabaha banlıyız bende coştum zira hadi geçmiş olsunŞu iğrenç ağzınla daha fazla konuşma bence. Banlanırsam da banlanayım. Terbiyesiz, ahlaksız bir de rabbim ıslah etsin diyor. Köpek. Seni ıslah etsin. Aşağılık insan ya. İstediğim yeri açarım senin kocan bakacak diye niye açmiyim? Bakmayıversin kocan. Ezik seni. Bir de kızın varmış ondan bari utan. Beddua edicem zor tutuyorum ama o yavrunun ne suçu var diyorum. Seni bi 10 paragraf daha aşağılasam hırsımı alamam muhtemelen normal hayatta yüzüne dönüp bakmayacağım bir insansın. Değmezsin yani.
Karsta da giyiyodum. İsyerine gidene kadar etkiler sonra kapali ortam sicak zatenValla işin asli o kadar da iyi değil ya :) ben evde picama üstüne picama modundayim halaburda kar vaaarr soğuk var. Olmasa iyiydi. Sizin ora nere bilmiyom da buraya da azicik güneş gelsin :) donduk dondukk
Tesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!
Çok güldümTesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!
Tesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!
İşte insanlar birbirine saygı duymayı öğrenmedikçe böyle olaylar tekrar edecektir. Herkesin hayatı kendine kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez.Kadınlar olarak ne çektik vallahi. Mini etek giyeriz adımız nelere çıkar ya da bazıları çarşaf, ferace giyer taşlanır neler edilir. Benim okulumda bir kız okula feraceyle geldi diye kızı linç ettiler, kafasına bir ton taş yedi kız. Yobaz diye diye taşladılar. Açık olana da kapalı olana da bu tavrı gösterenler İĞRENÇ!! Tiksiniyorum iki kesimden de. Rahat bırakın artık insanları! Tesettürlüleri de mini etek giyenleri de yargılamak asla ama asla kimsenin haddi değil!!
En fazla nasıl üşümüyor diye düşünürüm.Herkes şimdi tercih şeklinde elit yorum yapıyor pardonda o zaman dışarda o tür tiplere :
Kıza ya bak bu ne ya
Ay çok kötü abartı
Bu da şaşırmış iyice
Bu kız kesin.... .
Vs.
Diye yorum yapan hemcinslerimiz nerde peki ?
Çok samimi bulmuyorum o yüzden .
Başlık sahibin kavga amaclı açtığını da düşünmüyorum millete ezbere boşan yorum yapanlar derneği oldu iyice bdv
Yorumum herkes icin geçerli değil bu arada.
Selamlar, burda her zaman erkekler hakkında konuşmayabiliriz sanırım. Benim de kafama takılan kış günü hava çok soğukken altına çorap bile giymeyip mini etekle gezen kadınlar. Daha çok büyükşehirlerde oluyorlar tabiki. Yani bir insan hava sıcaklığına uygun olarak giyinmeli diye düşünüyorum. Soğuk havada bacak şov yapan kadınların milletin dikkatini çok gereksiz bir şekilde çektiğini ve bakmamaya çalışsa bile erkekleri zor durumda bıraktığını gözlemliyorum. Amaçları nedir bu insanların, tabiki tahmin ediyoruz da .Bu konudaki fikirleri merak ettim.
Karsta da giyiyodum. İsyerine gidene kadar etkiler sonra kapali ortam sicak zaten
Pardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsin
Senle biz ikimiz kesin sabaha banlıyız bende coştum zira hadi geçmiş olsun
Evet bu da bi bakış:)En fazla nasıl üşümüyor diye düşünürüm.
Kişi kendinden bilir işi
He bak zaten haberler bas bas bağırıyor kadınların erkeklere tecavüzünü uu hem de ne ah fırsatı olsa yada cesareti şunu diyen kocan neler yapacak da napalım senin pis kocanı be kadın sen de bizim kocalara potansiyel tehlikesin o vakit allahım bunların yetiştirdiklerini gelinim yapma nolurTesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!
Evet o yüzden bizler sizlerden daha çok nefret ediyoruz bu insanlardan.ben açık bireyim ama tesettüre karşı değilim
olur olmaz yerde bu sapkın düşüncelerini ortalara attıkları için malesef bütün tesettürlüler bu şekilde düşünüyor olarak biliniyor ve insanları kutuplaştırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?