Kış günü bacak şov yapanlar

ay evet kız kocan pazara gelsin de onu taciz edelim diye bekliyordu kadınlar da. kendin mi düşündün bunu?

Off offff. Benim oğlum umarım benden aldığı terbiyeyle güzel bir hayat kurar kendine. Zira insanların ne düşündüğü ortada. Saygı yok.

Belki konu sahibi düzgün bir üslup la yazmış olsaydı bu kadar tepki almazdi. Ama gördüğüm şu oldu. Tek suç kadında. Erkekler e yazık

Valla benim oğlum eğer bi kadına bakıyor da ya begenmistir yada böyle pis bi zihniyeti vardır.

Umarım kadınlara SEX objesi olarak degilde dünya gözüyle gerçekten beğendiği için bakar.

*misal. Ne güzel bakımlı güzel giyinen bir kadin keşke böyle karım olsa veya keşke bu kızla arkadaşlığım olsa *diye düşünür.

Obur türlü o zihniyeti yok etmek mümkün degil..

Senle biz ikimiz kesin sabaha banlıyız bende coştum zira hadi geçmiş olsun

Valla işin asli o kadar da iyi değil ya :) ben evde picama üstüne picama modundayim hala burda kar vaaarr soğuk var. Olmasa iyiydi. Sizin ora nere bilmiyom da buraya da azicik güneş gelsin :) donduk dondukk
Karsta da giyiyodum. İsyerine gidene kadar etkiler sonra kapali ortam sicak zaten

Millet senin sümüklü kocanı napsın iki şizofren bulmuşsunuz birbirinizi takılın hayal aleminde.

Çok güldümEşiniz o derece yakışıklı yani..

Kadına kadın bile saygı duymayı beceremiyor gel de erkeğe laf anlat
Eşimde bazen kızıyor bu kadar da rahat olunmaz diye sanane diyorum sanane hoşlanmıyorsan kafanı çevir.ne meraklıyız bizim gibi olmayanı yargılamaya.sanki herkesin hesabını biz kesiyoruz

Bir yerde okumuştum" tanrı bile son nefesini vermeden kulunu yargılamazken kullara ne Oluyor "diye gerçekten doğru

senin kocan kendini ne zannediyor?

kocan seni aldatıyor,böyle de kılıf bulmuş. güzel oldu mu bak tanımadığım insana iftira attım ben de senin gibi?

Onların yerine sen mi hasta oluyorsun. Zihniyete gel

İşte insanlar birbirine saygı duymayı öğrenmedikçe böyle olaylar tekrar edecektir. Herkesin hayatı kendine kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez.

En fazla nasıl üşümüyor diye düşünürüm.

Kişi kendinden bilir işi

Valla bu soğukta çorapsız etek giyenlere helal olsun diyorum çünkü bana kalsa battaniyeden don dikip öyle çıkcam dışarı hava buz
*üşümüyor giyiyordur
*öyle hoşuna gidiyordur
*işi gereği öyle giyiniyordur
Bunu dert edip bdvye yazmaya üşenmediniz mi yahu

Erkeği zor durumda bırakmak derken??

Ya niye bitmiyosunuz siz niye niye

Karsta da giyiyodum. İsyerine gidene kadar etkiler sonra kapali ortam sicak zaten

Orası ayrı. Is ortamı tabi sıcacık olur :) ama valla buralar donuyor. Çok degil ya. Azicik sicak istiyorum . valla Dr yürüyüş yap dedi ama mişlen lastikleri gibi de giyinsem 5 dk sonra heryerim donuyo

cehennnemin odunu kadınlardan
alah rızası için okuyun, öğrenin.
çocuk yetiştiriyorsunuz birde bu kafayla.

He bak zaten haberler bas bas bağırıyor kadınların erkeklere tecavüzünü uu hem de ne ah fırsatı olsa yada cesareti şunu diyen kocan neler yapacak da napalım senin pis kocanı be kadın sen de bizim kocalara potansiyel tehlikesin o vakit allahım bunların yetiştirdiklerini gelinim yapma nolur

Evet o yüzden bizler sizlerden daha çok nefret ediyoruz bu insanlardan.
Tamamen ön yargıyla bakıyorlar ve bu sefer o zihniyette olmadığımızı bilip bilmeden bizim değer yargılarımızı aşağılanıyor.

Bu kadar çok kul hakkıyla kalkıp birde din dersi vermeye çalışıyorlar. Din haklının yanında zalimin karşısında durmaktır. Din herkese hoşgörüyle bakmaktır.
Ağzından salya akan insanları aklamaya çalışanlar insan bile değil ki dini olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…