Uffff bu konudan çok güzel çomar avı yobaz avı kara cahil avı çıkar
kızlar çok yüzsüzmüş kocası utanıyormuş. kıyamamm ya öyle mi olmuş üzülmüş mü hazretleriKocan niye elalemin kadını kızı için üzülüyor.
Hatun bilmiyorki evde mahallede konuştuğu dil burada geçersizkonus bacim
Millet gece gece kafayi kirmis hee
Hadi ordan saygı diyene bak hadii boş yapma işine bakHakaret etme hakkini kim veriyor sana bayan cok banliii!!!herkesin bir fikri var saygi duymayi bileceksin bilmiyorsanda konuya yorum yapmayacaksin arkadas burasi duello alani degil o zaman yorum yapma gec biraz saygi ya
O değil de çomar avi ne ya gece gece gülüyorum kendi kendime super bi yorumUffff bu konudan çok güzel çomar avı yobaz avı kara cahil avı çıkar
senin kocan kendini ne zannediyor?
kocan seni aldatıyor,böyle de kılıf bulmuş. güzel oldu mu bak tanımadığım insana iftira attım ben de senin gibi?
Bu onun terbiyesizligidir. Allah herkeze akılda vermis fikirde. Bile isteye yaptıgı sey krndini baglar.bu yorumu kim one atmıssa su an kul hakkına girmiştir. Bu cok hassas bir durum kimse kimseyi haksız yere bu ithamda bulunamaz. Ben kapalı bir bayanım ama acık cok guzel degerli arkadaslarım var. Ablacım yinede sen sukunetini koru. Bilincli yazılmıs bir yazı bu oyuna gelmevalla aynen benim bam telime bastı. kendini bilmezin birisi cümle arasında kadınların çoğunun fuhuşa meraklı olduğunu söylüyorsa ben onu burda itin g.tüne sokarım. hakaret ederim banımı da yerim ama o kendini bilmezi de huzursuz ederim. eyyorlamam bu kadar
Hakaret etme hakkini kim veriyor sana bayan cok banliii!!!herkesin bir fikri var saygi duymayi bileceksin bilmiyorsanda konuya yorum yapmayacaksin arkadas burasi duello alani degil o zaman yorum yapma gec biraz saygi ya
Pardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsin
O yorum nerde k ? Ben kacirmisim. Nasıl fuhuş falan. Rica etsem bi gösterir mısın o yorumu
daha geçenlerde de Holywood'da bir yönetmenin bir sürü dünya starını taciz ettiği öğrenildiYa bu sırf Türkiye için de geçerli değil aslında, erkek her yerde erkek. The Hunting Ground diye bir belgesel var, izlemeni tavsiye ederim. ABD'de çok prestijli üniversitelerde (Yale, Princeton gibi) yaşanan tecavüz olaylarını ve buna üniversite yönetiminin nasıl suskun kalarak kapattığını anlatıyor. Kız tecavüze uğradığını söylüyor, üniversite yönetimi "Kampüste gece geç saatte dolaşmasaydın, sarhoşmuşsun ondan birlikte olduğunu hatırlamamışsın" gibi şeyler söyleyerek erkek öğrencileri aklıyor. Gerçekten eril zihniyet her yerde aynı. Ben de çok üzülüyorum.
İyi nıyetınden galıba sanırsam
Evet çok abes yıllardır pazara giderim esimle kendim fark etmez hiç bir kadının kimseyi elledigini taciz ettiğini gormedim pardon hangi pazarda erkekleri mincikliyorlar şöyle de kocisimizi koruyalım aman sende sakin pazara falan çıkarma kaparlar kalırsın kocissizKocam beni aldatmiyor cok şükür de sen nerden vardin bu kaniya..evet esim pazara gitmiyor ve gercekten gitmemesinin tek sebebi kadinlarin rahat tavirlari dogru olamaz mi yani cok mu abest?
Çok güldümEşiniz o derece yakışıklı yani..
Kocam beni aldatmiyor cok şükür de sen nerden vardin bu kaniya..evet esim pazara gitmiyor ve gercekten gitmemesinin tek sebebi kadinlarin rahat tavirlari dogru olamaz mi yani cok mu abest?
arada böyle konular çok faydalı oluyor bu yüzdenGözardı et butonu fazla mesaide bu gece:d
Kocam beni aldatmiyor cok şükür de sen nerden vardin bu kaniya..evet esim pazara gitmiyor ve gercekten gitmemesinin tek sebebi kadinlarin rahat tavirlari dogru olamaz mi yani cok mu abest?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?