Kış günü bacak şov yapanlar

Azalarak değil hemen bitin!!
Neden tatlim ? Ben fikrimi soylemedim . Konu sahibine de haklisinda demedim. Ayrica en son yazdigimda gayet guzel bir hadisi serifti. He okumadiysan tekrar yazayim canim benim.

KINAMAYINIZ,KINANDIGINIZ SEY BASINIZA GELMEDIKCE OLMEZSINIZ ..
( Hadisi Serif) .. iyi geceler dilerim tatlimm.

valla aynen benim bam telime bastı. kendini bilmezin birisi cümle arasında kadınların çoğunun fuhuşa meraklı olduğunu söylüyorsa ben onu burda itin g.tüne sokarım. hakaret ederim banımı da yerim ama o kendini bilmezi de huzursuz ederim. eyyorlamam bu kadar

Dilimin ucuna beddua geldi bak yazmıyorum.. içimden çok sağlam geçti ama.. tutar inşallah

hahahah geberiyorum şu yoruma gelen cevaplara
Hayır gıcık oldum ya adamı rahat birakmiyormus kadınlar hemi de pazarda Allah aşkına pazarda millet gidiyor ıspanak pırasa elma alıp koşarak eve dönüyor kim napsın senin kocanı heralde kocisini çok yakışıklı buluyor ki pazarda dahi elma armut gibi kapışılıyor sandı

Cok tatlisiniz.ne gùzel anlatmissiniz.

konus bacim
Millet gece gece kafayi kirmis hee

O yorum nerde k ? Ben kacirmisim. Nasıl fuhuş falan. Rica etsem bi gösterir mısın o yorumu

Sizce huzursuz olacak mı ? Daha çok siz huzursuz oluyorsunuz. Lütfen sakinleşmeye çalışın biraz.

Ya çok haklısın.. biz bu yüzdene eşimle ülkeyi terk etmeyi bile düşünüyoruz artık. Arabistana falan gitmeyi düşünüyoruz. Daha rahat oluruz. Siz de ne bileyim işte YALLAH ARABİSTANA

Millet senin sümüklü kocanı napsın iki şizofren bulmuşsunuz birbirinizi takılın hayal aleminde.

Hakaret etme hakkini kim veriyor sana bayan cok banliii!!!herkesin bir fikri var saygi duymayi bileceksin bilmiyorsanda konuya yorum yapmayacaksin arkadas burasi duello alani degil o zaman yorum yapma gec biraz saygi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…