Tesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!
Direk olay namusa cehennem ateşine getirildiği mağdur edebiyatı yapıldığı ve yıllardır boş madur edebiyatından sonra olanın diğer kesime olduğu her şey mübah anlayışının diğer hanımlar üstünde geliştiği için olabilir miBu ne biçim konu ? Bunlar nasıl yorumlar?
Ağzım açık okuyorum.
Tahammülümüz yok! İnsanın insana , kadının kadına...
Hadi konu sahibinin amacı polemik o belli.
Yorum yapanlar neden bu kadar hınç dolu... Mini giyiyor olabilirsiniz de ağzınızı bu denli bozmaya gerek var mı acaba?
Kkda okuduğum en tiksindirici konu oldu gerçekten.
Senin gibi konuşan bir kadın görmüştüm. "Sokakta genç kızlar kocamın üstüne yürüyor, şimdi kadınlar çok fena" falan diyordu.
Sonra döndüm bir kocasına baktım onun üstüne yürüyeceğime sokaktaki ağaçlara kerkinirim daha iyi yani.
ay evet kız kocan pazara gelsin de onu taciz edelim diye bekliyordu kadınlar da.kendin mi düşündün bunu?
tabii ablacığım zaten tacize uğrayan da tecavüze uğrayan da hep erkekler olduğu için kadınlar suçlu. o kadar haklısın ki(!)Hayir canim kocam bir erkek olarak utaniyor ama kadinlar yüzsüz..
Siz kadın değilsiniz galiba farklı bir gezegenden geldiniz sanırım .Hayir canim kocam bir erkek olarak utaniyor ama kadinlar yüzsüz..
Ya okuyup okuyup gülüyorumSenin gibi konuşan bir kadın görmüştüm. "Sokakta genç kızlar kocamın üstüne yürüyor, şimdi kadınlar çok fena" falan diyordu.
Sonra döndüm bir kocasına baktım onun üstüne yürüyeceğime sokaktaki ağaçlara kerkinirim daha iyi yani.
Konu Sahibi bence sen kaccc :)) bu kk seni yer bitirir...[/QUOTE
Sana hoşt köpek
Niye kocan çok mu yakışıklı vallaha masallah boylu poslu kocam var madem az öveyim yakışıklıda bulunur amma he pazara da gider ama hiç tacize uğramadan geldi senin kocan hayirdir gören gözünü alamıyor da mıncıklamadan bırakmam mi diyormuş ta allahım ya kafalar pırıl pirilHayir canim kocam bir erkek olarak utaniyor ama kadinlar yüzsüz..
Hayir canim kocam bir erkek olarak utaniyor ama kadinlar yüzsüz..
Hic kusura bakmayin acarsana böylede bakarlar..kendi vucuduna bakip milletin sulanmasi hoşuna gidiyor zaar aciyor.
Tesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!
hahahahNiye kocan çok mu yakışıklı vallaha masallah boylu poslu kocam var madem az öveyim yakışıklıda bulunur amma he pazara da gider ama hiç tacize uğramadan geldi senin kocan hayirdir gören gözünü alamıyor da mıncıklamadan bırakmam mi diyormuş ta allahım ya kafalar pırıl piril
Senin gibi konuşan bir kadın görmüştüm. "Sokakta genç kızlar kocamın üstüne yürüyor, şimdi kadınlar çok fena" falan diyordu.
Kocan niye elalemin kadını kızı için üzülüyor.Hayir canim kocam bir erkek olarak utaniyor ama kadinlar yüzsüz..
Dediğiniz gibi olay burada şıklık yada hoş olup olmaması değil olay burada kadının mazeme gibi gösterilmesi erkeğin bu konuda aciz gibi lanse edilmesi kadını giydiğiyle yargılama bayağılaştırma çabası bu onur sahibi kimsenin kabul edebileceği birşey değilBen de o bakmış, şu bakmış, neden giymiş adamlar tahrik olmuş vs..değilde estetik olarak aşırı mini , yani iç çamaşırı seviyesinde eteği çirkin buluyorum. Bu gün bir kadın gördüm. Uzun mantosunun altında mini etek vardı ve bacağı görünsün diye leylek gibi adım atıyordu. Bence görgüsüzce. mini etek bayağı moda olmuş bu çok güzel. Bende şort veya mini eteği giymeyi severim. Hemcinslerime de yakıştırırım. Yalnız çok kısa. Bacağın başladığı yerde etek bitiyor. Kibar durmuyor hiç. Ben beğenmiyorum. Mini eteğinde bir asaleti vardı. Şimdi sanki .modadan çok meydan okumaya dönmüş gibi. Ama yinede kimseye neden bunu giydin vs demem. Herkesin kendi tercihi. Yakışır, komik olur, hoş olur, itici olur onun sorunu.
Mini giysin, maksi giysin, üzerinde şık ve güzel durmalı. Çiğ ve basit görünmemeli bir kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?