Kış günü bacak şov yapanlar

Senin gibi konuşan bir kadın görmüştüm. "Sokakta genç kızlar kocamın üstüne yürüyor, şimdi kadınlar çok fena" falan diyordu.
Sonra döndüm bir kocasına baktım onun üstüne yürüyeceğime sokaktaki ağaçlara kerkinirim daha iyi yani.

Ben de o bakmış, şu bakmış, neden giymiş adamlar tahrik olmuş vs..değilde estetik olarak aşırı mini , yani iç çamaşırı seviyesinde eteği çirkin buluyorum. Bu gün bir kadın gördüm. Uzun mantosunun altında mini etek vardı ve bacağı görünsün diye leylek gibi adım atıyordu. Bence görgüsüzce. mini etek bayağı moda olmuş bu çok güzel. Bende şort veya mini eteği giymeyi severim. Hemcinslerime de yakıştırırım. Yalnız çok kısa. Bacağın başladığı yerde etek bitiyor. Kibar durmuyor hiç. Ben beğenmiyorum. Mini eteğinde bir asaleti vardı. Şimdi sanki .modadan çok meydan okumaya dönmüş gibi. Ama yinede kimseye neden bunu giydin vs demem. Herkesin kendi tercihi. Yakışır, komik olur, hoş olur, itici olur onun sorunu.

Mini giysin, maksi giysin, üzerinde şık ve güzel durmalı. Çiğ ve basit görünmemeli bir kadın.

Direk olay namusa cehennem ateşine getirildiği mağdur edebiyatı yapıldığı ve yıllardır boş madur edebiyatından sonra olanın diğer kesime olduğu her şey mübah anlayışının diğer hanımlar üstünde geliştiği için olabilir mi

benim ağzım bozuk. hatun gelmiş daha savunmasında bile "kadınların çoğundan yani fuhuşa meraklı olanlardan bahsettim" diyor. lan siz üstünüze alınmıyor musunuz? gelmiş buraya "mini giyiyorsanız giyin midem bulandı yivvreençççç" yazıyorsunuz? zorunuza gitmiyor mu burda kadınların çoğu fahişedir,fuhuşa meraklıdır yazılması?

Ya okuyup okuyup gülüyorum

Hayir canim kocam bir erkek olarak utaniyor ama kadinlar yüzsüz..
Niye kocan çok mu yakışıklı vallaha masallah boylu poslu kocam var madem az öveyim yakışıklıda bulunur amma he pazara da gider ama hiç tacize uğramadan geldi senin kocan hayirdir gören gözünü alamıyor da mıncıklamadan bırakmam mi diyormuş ta allahım ya kafalar pırıl piril

Hayir canim kocam bir erkek olarak utaniyor ama kadinlar yüzsüz..

Ya bi şey dicem sen inandın mı kocana ahaha kıyamam. Valla sevgilim diye demiyorum taşş gibi sevgilim var. Bi kere de kızlar bana bakıyor dediğini duymadım. Acaba senin sümüklü koca kadınlara yicek gibi baktığından kadınlar seninkine "ay hoşt ulan" bakışı atıyo olmasın?

Hic kusura bakmayin acarsa na böylede bakarlar..kendi vucuduna bakip milletin sulanmasi hoşuna gidiyor zaar aciyor.

Kendi kendinizi çürütüp nasıl sonu böyle bağladınız aklım almadı.
Kadın mini etek giyince ayet değişti mi?
Yada ayette şartlar var mı? Kadın açılıyorsa bunu bir daha değerlendiririz gibi bir ibare?
Bildiğim kadarıyla yok.
Cennet ucuz değil. Eğer inancı bu yöndeyse, ona göre kendine sahip çıkacak adam.
Pazarda kimse kocanızı gelse de bir ellesek diye beklemiyor.
Kalabalık ortamların sonucu olan temaslar sadece.
Ama kocanız bunu bu şekilde değerlendiriyorsa ve siz de hak veriyorsanız zihinleri yoklamak lazım, ne yaşadınız da aklınız fikriniz böyle geziyorsunuz?

Son düzenleme:
hahahah geberiyorum şu yoruma gelen cevaplara

Dediğiniz gibi olay burada şıklık yada hoş olup olmaması değil olay burada kadının mazeme gibi gösterilmesi erkeğin bu konuda aciz gibi lanse edilmesi kadını giydiğiyle yargılama bayağılaştırma çabası bu onur sahibi kimsenin kabul edebileceği birşey değil

Bayanlar size inanamıyorum. Neden herkez uzerine alındı onuda anlamıs diilim. Kadın genellememi yaptı? Yada bam telinize mi bastı. Kapalısı acıgı burda kimsenin kimseye ne ustunlugu vardır nede hakaret etme hakkı. Kendinize gelin bence !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…