Kış günü bacak şov yapanlar

ERKEKLERE BAYILIRIM
ERKEK GÖRDÜM MÜ DAYANAMAM
ÜSTÜNE ATLARIM
KIÇINI BAŞINI ELLERİM
MMMM ERKEKLERİ ÇOK SEVERİM
KISA ETEK GİYERİM
ERKEKLER BAKSIN İSTERİM
BENİM CANIM ERKEKLERİM
HEPSİNE DAYAMAK İSTERİM
İSTERİM DE
İSTERİM
KOCALARINIZI SAKININ KIZLAR
KOCALARINIZI BELLEMEYİ ÇOK İSTERİM

Bu konu tam bir iq turnusolu olmus.

Nası olmuş şiirim

Allah allah pazar orası ve kalabalık kocana de ki kendine fazla güvenmesin hiç sanmıyorum ki donup bakan olsun hayal dünyanız rengarenk

Kim bilir kaç kere yazıldı ama bi kere de ben belirtmek istedim. Size ne?

Sizin bu yaptığınız neye benziyo biliyo musunuz? İnançları doğrultusunda örtünen insanlara "Bu sıcakta hiç terlemiyo musun? Bi şeye benzesen bari, sanki herkes meraklı senin vücuduna" diye çirkince dil uzatan (bakın eleştiren demiyorum ) insanların yaptığına.

Bi şeyi kutsal olması için dini referanslı olması gerekmez.

İnsanın bedeni kutsaldır.
İnsanın fikri kutsaldır.
İnsanın kişisel alanı kutsaldır.
En önemlisi insanın "seçme özgürlüğü" kutsaldır.

IQ'su ayakkabı numarasından küçük, ahlakı ve vicdanı o ayakkabının içini doldurmayacak insanlar tarafından yargılanmaktan, kalıplara sokulmaktan, toplum dışı bırakılmaktan, zarar görmekten korktukları için istedikleri gibi giyinemeyen, istedikleri gibi görünemeyen, düşüncelerini cesurca ifade edemeyen milyonların ülkesi zaten bu ülke.

Siz ne hakla buraya gelmiş bunun üzerine tuz biber ekiyorsunuz? Bu nasıl bi pervasızlıktır? Neyin kini bu, neyin kuyruk acısı?

Farklılıklara açık olalım, birbirimizi sevmesek de anlamaya çalışalım, onu da beceremiyorsak görmezden gelelim,(evet kafanızda kurup kurup kininizi buraya kusmak yerine görmezden gelip üzerine düsünmemek de bi erdemdir) hakkında yargıda bulunmayalım dedikçe nasıl tavırlar bunlar benim aklım almıyo.

Erkekleri zor durumda bırakıyorlar ne demek? Size ne? Hemcinslerinizi karalamanızın amacı Ne? Gerçekten bin kere yüzbinkere size Ne???

hava sıcaklığına uygun olarak giyinmeli diye düşünüyorum

En iyisi sen hiç düşünme.
Beyin terk.

bakmamaya çalışsa bile erkekleri zor durumda bıraktığını gözlemliyorum.

Vah vah vah yazık erkeklere. Bakmamaya çalışıyor ama bakıyor değil mi kocişin ?Bütün karın ağrın bu olsa gerek.

Amaçları nedir bu insanların, tabiki tahmin ediyoruz da

Amacı var yok sanane?
Sen kendi işine bak.

Kışın bacağı açık olan ne kadar saçmaysa yazın bacağı kapalı olanda o kadar saçma öyleyse? Bu nasıl mantık? İsteyen istediğini giyer.
İnsanları, giyimi üzerinden yargılamak size düşmez. Yargılamanın ne anlama geldiğini siz bilirsiniz. Bence kendinize gelin.

kızlar çok yüzsüzmüş kocası utanıyormuş. kıyamamm ya öyle mi olmuş üzülmüş mü hazretleri

Pooof ay bu buldumcuklar beni öldürecek. Pazar muhabbetine değinmis. Bugüne kadar h pazara gittiğim 10 parmağın onunuda geçmez. Eşim gider sürekli. Pazardan şikayet ettiği tek konu ise pazarın ortasında duran bebek arabaları ve etrafındaki dedikodu yapan anneleri. Pazara gitmeyi Zerre kadar sevmem mümkün olduğunca da eşimi yollarım.

ben bu kadının düşüncesinin aynen bu olduğunu anladım altı çizili yerden. kendini savunmaya çalıştıkça daha da batıyor.
Bu yorumun öncesi de vardır. Ama gerisi ilerisi beni hiç ilgilendirmiyor.

*fuhuş a meraklı kadin nedir. Kimdir bunu merak ettim. Çoğu derken herhalde kendi çevresindekileri diyo. Çünkü benim çevremde yok. Hem af edersiniz de fuhuş meraklısı ne kadar aşağılık bi tabir böyle. Kimse fuhuş a meraklı degildir S serkubra hanım. Ve sunu da sakin unutmayın o sizin fuhuş meraklısı dediğiniz kadinlar ÇOĞU. Kadından daha namuslu, evine ekmek götüren belkide buna zorlanan kadinlar. Kimse hiçbir kadını asla bu şekilde asagilayamaz. Konu Mini kıyafet ve erkek masumluguydu. Nerelere gelmiş. Hiç yakismadi size bu.

Yazık. Herkes namus bekçisi olmuş.

Verdigim cevapta nerde saygisizlik ben göremedim de tatlim
Sen göremezsin çünkü sende bir organ eksik. Hangisi olduğunu ben biliyorum, biz biliyoruz ama sana söylemeyiz. Sen de anlayamazsın zaten

Herkes istediği gibi giyinir insanları giyimlerine göre yargılamak kimsenin haddi değil

Kadınlar orada domatesin ucuzunu bulayım, elmanın iyisini seçeyim, akşama şunu pişireyim derdinde. Senin kocan neler düşünüyor.
Nasıl kirli bir zihniyetiniz var be. Sen de duyunca cık cık cık uzak dur o pis kadınlardan gitme kocacım mı dedin yanlış anlamışsındır diyemedin mi?

Kadınlarda elinde salatalık domates eşinizi mi bekliyorlarmış..
Aaaaa vallahi ayıp etmişler...
"Kadınlar bana taciz ediyor"diyen erkekte pek normal olmasa gerek...
Uzgunum adınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…