- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Nası olmuş şiirimERKEKLERE BAYILIRIM
ERKEK GÖRDÜM MÜ DAYANAMAM
ÜSTÜNE ATLARIM
KIÇINI BAŞINI ELLERİM
MMMM ERKEKLERİ ÇOK SEVERİM
KISA ETEK GİYERİM
ERKEKLER BAKSIN İSTERİM
BENİM CANIM ERKEKLERİM
HEPSİNE DAYAMAK İSTERİM
İSTERİM DE
İSTERİM
KOCALARINIZI SAKININ KIZLAR
KOCALARINIZI BELLEMEYİ ÇOK İSTERİM
Allah allah pazar orası ve kalabalık kocana de ki kendine fazla güvenmesin hiç sanmıyorum ki donup bakan olsun hayal dünyanız rengarenkBen herkes taciz ediyor demiyorum yanlis anlasilmasin esim diyorki ben erkek olarak kendimi muhafaza ediyorum ama kadinlar kendikeri bana degiyorlar surtunuyorlar ben utaniyorum onlarin umru degil..
Ayrica guzellik görecelidir benim kocam dünyanın en yakisikli erkegidir bana göre
Kim bilir kaç kere yazıldı ama bi kere de ben belirtmek istedim. Size ne?Selamlar, burda her zaman erkekler hakkında konuşmayabiliriz sanırım. Benim de kafama takılan kış günü hava çok soğukken altına çorap bile giymeyip mini etekle gezen kadınlar. Daha çok büyükşehirlerde oluyorlar tabiki. Yani bir insan hava sıcaklığına uygun olarak giyinmeli diye düşünüyorum. Soğuk havada bacak şov yapan kadınların milletin dikkatini çok gereksiz bir şekilde çektiğini ve bakmamaya çalışsa bile erkekleri zor durumda bıraktığını gözlemliyorum. Amaçları nedir bu insanların, tabiki tahmin ediyoruz da .Bu konudaki fikirleri merak ettim.
Ya çok haklısın.. biz bu yüzdene eşimle ülkeyi terk etmeyi bile düşünüyoruz artık. Arabistana falan gitmeyi düşünüyoruz. Daha rahat oluruz. Siz de ne bileyim işte YALLAH ARABİSTANA
Erkekleri zor durumda bırakıyorlar ne demek? Size ne? Hemcinslerinizi karalamanızın amacı Ne? Gerçekten bin kere yüzbinkere size Ne???Selamlar, burda her zaman erkekler hakkında konuşmayabiliriz sanırım. Benim de kafama takılan kış günü hava çok soğukken altına çorap bile giymeyip mini etekle gezen kadınlar. Daha çok büyükşehirlerde oluyorlar tabiki. Yani bir insan hava sıcaklığına uygun olarak giyinmeli diye düşünüyorum. Soğuk havada bacak şov yapan kadınların milletin dikkatini çok gereksiz bir şekilde çektiğini ve bakmamaya çalışsa bile erkekleri zor durumda bıraktığını gözlemliyorum. Amaçları nedir bu insanların, tabiki tahmin ediyoruz da .Bu konudaki fikirleri merak ettim.
Sus kız elleyiveririm kocişiniSiz yallah arabistana ne kadar saygisizsiniz
hahahahSus kız elleyiveririm kocişini
Verdigim cevapta nerde saygisizlik ben göremedim de tatlimHadi ordan saygı diyene bak hadii boş yapma işine bak
hava sıcaklığına uygun olarak giyinmeli diye düşünüyorum
bakmamaya çalışsa bile erkekleri zor durumda bıraktığını gözlemliyorum.
Amaçları nedir bu insanların, tabiki tahmin ediyoruz da
Başka türlüsünden anlamaz şimdi buhahahah
kızlar çok yüzsüzmüş kocası utanıyormuş. kıyamamm ya öyle mi olmuş üzülmüş mü hazretleri
Bu yorumun öncesi de vardır. Ama gerisi ilerisi beni hiç ilgilendirmiyor.ben bu kadının düşüncesinin aynen bu olduğunu anladım altı çizili yerden. kendini savunmaya çalıştıkça daha da batıyor.
Sen göremezsin çünkü sende bir organ eksik. Hangisi olduğunu ben biliyorum, biz biliyoruz ama sana söylemeyiz. Sen de anlayamazsın zatenVerdigim cevapta nerde saygisizlik ben göremedim de tatlim
Ben herkes taciz ediyor demiyorum yanlis anlasilmasin esim diyorki ben erkek olarak kendimi muhafaza ediyorum ama kadinlar kendikeri bana degiyorlar surtunuyorlar ben utaniyorum onlarin umru degil..
Ayrica guzellik görecelidir benim kocam dünyanın en yakisikli erkegidir bana göre
Sizin tatlınız olmaktansa gider kendimi yakarım daha iyiVerdigim cevapta nerde saygisizlik ben göremedim de tatlim
Tesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?