Kış günü bacak şov yapanlar

Allllaaahh aşkına... bu insanlara siz insanca bi şey anlayabileceğinize, siz anlatsanız bile onların anlayabileceğine inanıyor musunuz? İnanıyorsanız o yaşama sevincinden bir kuple de bana ödünç verin
Erkeklere dayayip, milletin kocasini belleyince anlayacaklarsa buyur anlat o zaman. Tutmayalim seni.

Sizinde sadece belaltinda yasadiginiz belli

Hı hı.
İğne atsan yere düşmeyecek yerde çarpışmayı cinsellik seviyesinde gören kocana söyle bunu.
Çarpışmayı ahlaki boyutta midesizlik genişlik olarak gören kocanızın boynuna bence yazı asın. Emin olun bütün kadınlar 2 metre uzağında durur.

Benim yaşantımdan bahsetmedik. Sizin kocişinizin çarptığı kadınlara hangi gözle baktığını konuşuyorduk

Ben kocami övmüyorum olan bir seyi anlattim..dogru bu ister kabul edin yada etmeyin..evet zamanizin bozulduguda ne yazikki bir gercekk

Aynen buna katılıyorum turkiyede noel mi kutlanır deyip ahkam kesenlerin ilk fırsatta o eğlencelere katılmaları gibi. İçinde uhde kalan bi kesim var ama bunu kimse kabullenmiyor

tovbe est.

Ya arkadas vay be ne konuymus
Sana muhaledet olucagim diye isin okunu cikaranlar olmus
Kis mis hatunlarin isisi yuksek bacakta guzelse dini bakisiylada catismiyorsa sıkıntı yok
Gayette hos gorunuyorlar ben bile bir goz atiyorum:)
Ben giyinmem o ayri

Bir tarafta Kurtuluş savaşında cephede savaşan Halide Edip,Şerife bacı,Gördesli Makbule ve nicesi ; diğer tarafta mini eteğin erkeğin şehvetini arttırdığına kendini inandıran kadınlar

Evet gercekten ağır sorunları var onun.umraniye cinayetinde de gelip sacma sapan yorumlar yapmıştı,hala aklima geldikce yerimde duramiyorum.kadin oldurulmeyi haketti demesine bile ramak kalmıştı zorlasa onu da diyecekti.sinirlendim yine gece gece soylenecek cok söz var onlara da neyse..

Kocam sapik olsaydi bana bunlari anlatmaz haftada 2 gun tam gaz pazara giderdi..rahatsiz oluyorki gitmiyor

Yok arkadaş yok, bu millet çok bozuldu. Bak bak bak, şu yoruma bak. Gece gece basıma ağrıları soktun. Hem de ozgecan aklıma gelmişti bugün , gözyaşı döktüm o zavallı ya, tam da boyle bir günde sen boyle yorum yazarsin he. Yarin ilk işim savcılığa gitmek. Gerekirse evi satıp savip avukatlar tutup bir ay adliye kapisinsa yatip ben de bu yorumdan pişman ettirip evine o mahkeme kağıdını yollamazsam. Bak gor. Evine bi fırın bile alamayacak kadar sana değer vermeyen kocişkon gör bak sana neler yapacak nasıl itip kakacak bizi aleme nasıl rezil ettin diye burnundan getirecek de biz de kk olarak gulecegiz. Sen tecavüz gibi iğrenç bir olayı aklarsin ha, mini etek giyiyormuşuz da ondan bunlar başımıza geliyormuş biz isteyerek yapiyormuşuz ha. Bak bakalım mahkemeye nasıl veriyorum ben seni. Bekle de gör. Yok arkadaş bu isler bu kadar basit olmamalı. Anayasa bana istediğim gibi giyinme özgürlüğü vermişken, tecavüz için idam gelsin diye insanlar yirtinirken kimse bu kadar yasa dışı şeyler soyleyemez. Yetti artik be.

Bu arada banliydim, ellerim titreyerek yeni üyelik aldım. Belki hemen atilirim ama kübra hanim sen bu laflarin hesabını mahkemede hukuk karşısında vereceksin paşa paşa hem de.

ordekler kedıler kecıler neden tecavuze ugruyorlar
direk dansı yaptıkları ıcın mı
bı anlatsana

Arkadaşlar . Farkında misiniz cirkinlesiyoruz git gide . ve konu sahibi şuan büyük zevkle SS alıp belli mecralarda bizler i trolluyo. Su gereksiz konuyu artık kapatsak. Cevap vermesek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…