Pırasa güzel oluyor mu ıspanak, maydanoz,nane,sarimsak koyuyorum normal dolap kısmında çabuk bozuluyor iyi oluyor onlar için pırasa denemedim hiç.aynen bende çok pratik oluyor
elime geçeni doğrayıp buzluğa atıyorum
pırasa ve ıspanağı özellikle
Aynen market zeytinleri çok ekşi,tuzlu oluyor birde sapsarı duruyor içine birşey mi katıyorlar bilmiyorum yeşil zeytin.eline sağlık canım. en güzeli evde yapmak. ben de bir arkadaştan alacağım zeytinleri. bekliyorum, onun güzel oluyor.
Pırasa güzel oluyor mu ıspanak, maydanoz,nane,sarimsak koyuyorum normal dolap kısmında çabuk bozuluyor iyi oluyor onlar için pırasa denemedim hiç.
Evet çok güzel ve pratik oluyor. Buzlu buzlu pişireceksiniz cozundurmeden. Ben börek için pırasanın yeşil yapraklarını kullanıyorum kavuşuyorum. Soğuduktan sonra donduruyorum. Börek yapacağım zaman çözündurup kullanıyorum.Pırasa güzel oluyor mu ıspanak, maydanoz,nane,sarimsak koyuyorum normal dolap kısmında çabuk bozuluyor iyi oluyor onlar için pırasa denemedim hiç.
MerhabaPırasa güzel oluyor mu ıspanak, maydanoz,nane,sarimsak koyuyorum normal dolap kısmında çabuk bozuluyor iyi oluyor onlar için pırasa denemedim hiç.
Aynen böreğe çok güzel oluyorEvet çok güzel ve pratik oluyor. Buzlu buzlu pişireceksiniz cozundurmeden. Ben börek için pırasanın yeşil yapraklarını kullanıyorum kavuşuyorum. Soğuduktan sonra donduruyorum. Börek yapacağım zaman çözündurup kullanıyorum.
Toplam 20 poşet bezelye yazında kullanılır arada pilavda vs burada cabuk geciyor mevsimi.Bezelye ve yaprak mevsimi basladı burada.
8 poşet bezelye koydum belki biraz daha koyabiliriz.
Yaprakta kilosu 150-200 arasında değişiyor.
Bu sene yaprakları zirai don ve dolu vurdu o yüzden bu sene az diyorlar.
İspanktan daha lezzetli oluyor bence mevsimide çabuk geçiyor bezelye de öyle çabuk bitiyor.biz de ciriş otu koyduk derin dondurucuya.
evet. biz tereyağlı cirişli basmati pilavını çok seviyoruz. yumurtalı kavurması da güzel oluyor.İspanktan daha lezzetli oluyor bence mevsimide çabuk geçiyor bezelye de öyle çabuk bitiyor.
Bende kirmizi biber in ve jalopone nin ucuzlamasini bekliyorum Tarhana ile başlayacağımHenüz hicbirsey yapmadim
Tatile çıkacağız. Dönüşte eylül gibi domates konservesinden başlamayı planlıyorum
Dondurucuya taze fasulye,barbunya,bamya,dolmalık patlıcan, dolmalık yeşil ve kırmızı biber koyuldu.Toplam 20 poşet bezelye yazında kullanılır arada pilavda vs burada cabuk geciyor mevsimi.
Kavanozlara kuru basım yaprak 1 litre ve yarımlık yapragında mevsimi cabuk geçer bu sene az zaten.
6 poşet çiriş otu .
Karniyariklik nasil koydunuz kizartip miBereketli olsun hanımlar
Buzluğa bezelye,kıl biber, dolmalık biber, barbunya, taze fasulye koydum. Ay sonuna kadar taze fasulyeye ilave yaparım. 30 kavanoz domates yaptım ona da ay sonuna kadar devam ederim. Karnıyarıklık küçük patlıcanlardan da koydum biraz. Kayısı ve şeftali marmelatı da yaptım 2 şer kavanoz.Ağustos sonuna kadar ufak ufak eklerim, hepsini bir yapamıyorum belim dayanmıyor, biriktiriyorum haftadan haftaya. Eylül sonuna da sirke ve turşu faslı olur, Allah hepimize sağlıkla yemek nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?