Kısa bir süreliğine eskortluk yapılır mı?

Sen bir kaç gün önce manken olmak istiyorum diye konu açmamısmıydın başka üyelikle burda bir üye sana burs vermek istemişti anında topuklamıştın. Bence Kazen Kazen senin bütün üyeliklerini ve gerçek adını soyadını ıp adresinden bulup ifşa etmeli ki aklın başına gelsin
Aynen Kazen Kazen bununla ilgilenmeli

offf part-time işle kazanacağım 500 lira bana yetmiyor. yaz okuluna kalacağım büyük ihtimal onun için 7 bin lira lazım ayrıca 4 kişilik yurtta kalıyorum kafayı yemek üzereyim eve veya tek kişilik yurda çıkmak istiyorum
yaz okuluna kalacağın şimdiden kesin mi yani. Bunun yerine finallere çalış. of buna cevap yazdığıma inanamıyorum işsizin biri kafa buluyor aklınca. :duduk:

Evinin adresinden alindigin zaman da boyle gulebilecek misin polis esliginde cok merak ediyorum ufaklik
hukuksal olarak suç teşkil edecek bir şey yok. trollül yapıyorum diye mi evden alacaklar? ayrıca ne olduğunu bilmezsin ama VPN diye bir şey var

hukuksal olarak suç teşkil edecek bir şey yok. trollül yapıyorum diye mi evden alacaklar? ayrıca ne olduğunu bilmezsin ama VPN diye bir şey var
Yoo hakkinda sikayet olursa var oyle bir sey. Adam salak degil ya,geldin sitesine millete hakaret ettin dalgani gectin diye seni bos mu birakacak?

Kaç yüz binlik sitenin sahibi senin bildiklerini bilmiyor mu sence?

Ne trollerin madara olduğunu gördük biz :)

Back
X