- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Aa olur mu kısa saç kimi kadınlarda çok modern ve kadınsı görünebiliyor. Ama tabii cesaret ister.
Siz baskılara aldırış etmeyin. İnsan evli diye saçından da feragat etmemeli.
Aydınlanma anı: "saçını süpürge etmek" deyimi buradan mı geliyormuş acaba?
Bi de uzarken şekli kaçıyor. Tekrar şekil için kestire kestire uzatmak ömür törpüsü :) Bir de uzarken her istediğin modeli bile yapamıyorsun. Düşün şimdi senle ben bi partiye bi davete bi yerde gideceğiz. Sen saçımı nasıl yapayım dersin. Kıyafetine göre açık bırakırsın yada at kuyruğu yada topuz bilmem ne bunları düşünürsün. Benim tek seçeneğim var. Kafamdaki bi tutam saç olduğu gibi durmak zorundaAynen su an ensem buz bas bana diyor toplu oldugu halde. Kisa sacin rahat cazibesi var. Ama kesince geri isteyecekmisim gibi. Baksana saci kisa olanlar da uzun istiyor..
30 yaş üstü kadını yaptın sen 50 yaş kadını
senin tarif ettiğin modelin yaşları genellıkle 50 den başlıyor benım gördüğüm
Himm ne tam yuvarlak ne uzun. Normal ama bana cok yakisiyor. Uzun sactan daha cok. Onceden hep kisaydi da sonralari uzattim. Uzun sac pek yakışmadı. Bi de kizil yapicam tam olacak insallahIddali bir model aslinda yüz seklin nasil ki?
Bi de uzarken şekli kaçıyor. Tekrar şekil için kestire kestire uzatmak ömür törpüsü :) Bir de uzarken her istediğin modeli bile yapamıyorsun. Düşün şimdi senle ben bi partiye bi davete bi yerde gideceğiz. Sen saçımı nasıl yapayım dersin. Kıyafetine göre açık bırakırsın yada at kuyruğu yada topuz bilmem ne bunları düşünürsün. Benim tek seçeneğim var. Kafamdaki bi tutam saç olduğu gibi durmak zorundaBence kestirme
Benim de uzun hatta daha da uzatıp belime getiricem inş, şimdi bi karış filan var belime, kestirmem de
Ben de saclarimi yeni kestirdim hem de baya kısa gulben ergenin geçen senelerdeki hali gibi bi de balyaj attirdim hem güzel duruyo hem de rahat sekil aliyo
Allah da seni güldürsünAyh partiye davet olsun ben bakarim o saca. Ama sadece parka gidiyorum pjamayla. Yasam sartima göre fazla iddiali galiba sacim =)
Bakımı zor ne demek ya, sanki saçı yedirip içircezAlt tarafı iki fırt şampuan bi fırt saç kremine bakar. Arada kırıklarımı da alıyorum hemi de kendim Uzun saç seviyorum, kısa saç denedim ama yakıştıramadım Sen kendine uzun mu yakıştırıyosun bırak öyle kalsın şekerim.
Valla ben kendimi bildim bileli saçım kalçamdan aşşağıda, o kadar uzunki wc de oturunca saçım açık kalamaz yoksa yere değio duşun.. Ben bekarken banada soylerdiler tadını çıkar evlenince kesersin diyede boş laf. Bir buçuk yıllık evliyim hala aynı saçım.
şimdide çocuğun olsa kesersin diolar
Allah da seni güldürsünişte diyorum ya istediğin şekle girer ne güzel , benim hep aynı. Makyaja önem vermeliyim hep. Nasıl mutlu olacaksan öyle yap. Yaşam şartıymış , anan beğenmiş , kocan beğenmiş boşver
inşllh benm çocuğumda olsunda bnde tadıyim zor mu kolay mıCocuk olunca bakim zordu ama ben ustesinden geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?